Η αδημοσίευτη φωτογραφία κορυφαίας ηθοποιού από την εγκυμοσύνη της λίγο πριν αποβάλει!

Μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά!

Η αδημοσίευτη φωτογραφία κορυφαίας ηθοποιού από την εγκυμοσύνη της λίγο πριν αποβάλει!

Μια αδημοσίευτη φωτογραφία κορυφαίας ηθοποιού από την εγκυμοσύνη της λίγο πριν αποβάλει, είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι μετά την αποβολή προσπάθησαν «αρκετές φορές» με τον κατά 15 χρόνια νεώτερό σύντροφο της, μέσω εξωσωματικής αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Νέες λεπτομέρειες από τον γάμο της με τον Άστον Κούτσερ και την άτυχη εγκυμοσύνη της έδωσε η Ντέμι Μουρ σε συνέντευξή της για την προώθηση του νέου βιβλίου της με τίτλο Inside Out.

Η ηθοποιός μάλιστα, έδωσε στην δημοσιότητα μια φωτογραφία της από την εγκυμοσύνη πριν αποβάλει στον 6ο μήνα κύησης.

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαμένη και απελπισμένη ένοιωθα. Δεν «έβλεπα» τίποτα μπροστά μου από όσα είχα, την οικογένειά μου δηλάδη. Άσκησα μεγάλη πιέση στον Άστον» είπε η Μουρ.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε, ακόμα, ότι μετά την αποβολή της «έσπασε» την περίοδο 20 ετών αποχής από ουσίες καθώς ξεκίνησε να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες χαπιών, φτάνοντας σε κάποιο σημείο να παίρνει έως και 12 χάπια Vicodin την ημέρα.

Σύζυγος πασίγνωστου ηθοποιού πριν από πέντε μήνες απέβαλε, σήμερα είναι ξανά έγκυος!

Η σύζυγος πασίγνωστου ηθοποιού πριν από πέντε μήνες απέβαλε, σήμερα είναι ξανά έγκυος και μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η διάσημη μαμά, είχε συγκινήσει με την ανάρτηση της αποκαλύπτοντας πως έχασε το μωράκι της, αφού δεν υπάρχει πλέον παλμό.

«Δεν υπήρχε παλμός σήμερα στον υπέρηχο... οπότε... όλα τέλειωσαν... αλλά έχω μερικές δυνατές και απίθανες καρδιές ακριβώς δίπλα μου. Είμαι περιτριγυρισμένη από τόση αγάπη και νιώθω τυχερή», είχε γράψει η ίδια.

Φουντώνουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης για κορυφαία τραγουδίστρια! Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά!

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της, ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα, αφού είναι ξανά έγκυος και θα φέρει στον κόσμο το πέμπτο μωράκι της.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη... αλλά έχουμε μάθει ότι υπάρχει ένα μικροσκοπικό ανθρωπάκι μέσα μου! Ο ήχος αυτής της δυνατής καρδιάς, με κάνει τόσο χαρούμενη, ιδιαίτερα λόγω της απώλειας που βιώσαμε την περασμένη άνοιξη. Θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα νέα αυτά γιατί είμαστε ενθουσιασμένοι και δεν θέλουμε να σας το κρύψουμε. Οι πρώτοι αυτοί μήνες είναι αρκετά δύσκολοι, με ναυτίες και πολλή κούραση και δεν θέλω να προσποιούμαι ότι είμαι εντάξει», έγραψε αναρτώντας το υπερηχογράφημα.

Ο λόγος για την Hilaria Baldwin, την σύζυγο του ηθοποιού, Alec Baldwin.

Σύζυγος πασίγνωστου ηθοποιού αποβολή έγκυος

Σύζυγος πασίγνωστου ηθοποιού αποβολή έγκυος