Η Άννα Μπεζάν «αδειάζει» δημόσια το GNTM! «Έπαιρναν μόνο ό,τι ήθελαν από σένα... μετά δεν ασχολούνταν»!

Τα σχόλια για τους κριτές που προκαλούν σάλο!

Η Άννα Μπεζάν «αδειάζει» δημόσια το GNTM! «Έπαιρναν μόνο ό,τι ήθελαν από σένα... μετά δεν ασχολούνταν»!

Η Άννα Μπεζάν «αδειάζει» δημόσια το GNTM! και δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τα όσα είδε! «Έπαιρναν μόνο ό,τι ήθελαν από σένα... μετά δεν ασχολούνταν» τόνισε για τους κριτές!

Η πρώην υποψήφια που συγκίνησε με την ιστορία της, πλέον συμμετέχει στη σειρά «Αστέρια στην άμμο» στην απογευματινή ζώνη του Alpha.

Με αφορμή τον ρόλο της, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» του Alpha Κύπρου και ανέφερε:

«Eίναι αστεία η ιστορία. Μου έκαναν αίτηση οι φίλες μου και τότε ήμουν κοριτσάκι και πήγα. Η εμπειρία μου δεν ήταν η καλύτερη λόγω συνθηκών. Όταν μπαίνεις στην διαδικασία να ανταγωνιστείς κορίτσια και να είσαι 24 ώρες το 24ωρο λαμπερή δεν είναι ότι καλύτερο και σου σπάνε τα νεύρα. Οι συμπεριφορές ήταν λίγο απότομες ως και πολύ και μας έλεγαν έτσι είναι ο χώρος της μόδας. Αλλά δεν είναι έτσι μόνο ο χώρος...».

Μάλιστα, η ίδια τόνισε: «Δεν μπορούσα να χωνέψω ότι είσαι άπειρη, πας να μάθεις και σου μιλούν με αυτό τον τρόπο. Έφυγα λόγω αντιεπαγγλεματικής συμπεριφοράς. Αντέδρασα, μου είπαν η στάση μου ήταν αντιεπαγγελματική και αποχώρησα και...πάρα πολύ καλά έκανα και αποχώρησα!»,

Η Άννα Μπεζάν σχολίασε και τους σταρ του GNTM: «Εκτός αέρα ήταν πολύ διαφορετική η συμπεριφορά τους. Ήταν αδιάφοροι... Ήταν η στιγμή που καθόσουν μπροστά στην κάμερα και ότι ήθελαν να αποκομίσουν από σένα το έπαιρναν».

Φαίη Σκορδά: Τρομερές αποκαλύψεις για το ορφανοτροφείο που μεγάλωσε η Άννα Μπαζάν από το GNTM! (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στο "Πρωινό" με αφορμή το θέμα της Άννας Μπαζάν για το ορφανοτροφείο στο οποίο μεγάλωσε.

Οι αποκαλύψεις της ήταν συγκλονιστικές...

Η ξανθιά παρουσιάστρια είπε: "Το ορφανοτροφείο είναι στη Θεσσαλονίκη, είναι εξαιρετικό. Οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί είναι... "άνθρωποι". Να σας πω ότι τη τελευταία φορά που βρέθηκα εκεί διαπίστωσα ότι δεν είναι απλό να βρεθούν παιδιά εκεί. Πρέπει να υπάρχει εντολή εισαγγελέα και είναι πολύ δύσκολο το νομικό πλαίσιο."

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο...

TAGS