Κατερίνα Τσάβαλου: Συγκλονίζουν τα λόγια της! «Το μωρό δεν κατάφερε να έρθει στη ζωή»!

Η εγκυμοσύνη που δεν ολοκληρώθηκε!

Κατερίνα Τσάβαλου: Συγκλονίζουν τα λόγια της! «Το μωρό δεν κατάφερε να έρθει στη ζωή»!

Συγκλονίζουν τα λόγια της Κατερίνας Τσάβαλου, η οποία μεταξύ άλλων λέει: «Το μωρό δεν κατάφερε να έρθει στη ζωή μου»!

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα!

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό βάφτισε το πρώτο της παιδάκι, την μικρή της πριγκίπισσα!

Διαβάστε αναλυτικά απόσπασμα της συνέντευξης:

Πριν λίγες ημέρες βάφτισες την κόρη σου…

Περίμενα πολύ καιρό της βάφτιση της κόρης μου, γιατί ήθελα πολύ να πάρει την ευλογία το παιδί μου. Ήταν ένα ευχάριστο γεγονός που με συγκίνησε πάρα πολύ, να φανταστείς ότι έκλαιγα περισσότερο από τη Μαριμέλη, έτσι την ονομάσαμε, το οποίο προέρχεται από τα ονόματα Μαρία και Μελίνα. Το Μαρία είναι το όνομα της πεθερούλας μου, ενώ το Μελίνα το ήθελε ο Δημήτρης. Ήθελε να ονομάσει την κόρη μας Μελίνα, έτσι έγινε ένας συνδυασμός. Το παιδί είναι τώρα 20 μηνών. Τη βάφτισαν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης, ότι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε, γιατί είμαστε φίλοι και πάνω απ’ όλα μας ενώνει αυτή η φιλία.

Θέλατε να επισφραγίσετε τη φιλία αυτή με τη βάφτιση της μικρής;

Ναι, κι αυτό είναι τιμητικό για μένα. Μας το πρότειναν και ήταν ωραίο, γιατί ήξερα ότι το ήθελαν. Είχαμε πολλές προτάσεις για κουμπαριά, αλλά πρέπει να υπάρχει η χημεία, έπειτα παίζουν πολλά ρόλο. Είμαστε φίλοι πολλά χρόνια με τα παιδιά. Με τον Γιάννη δούλεψα κιόλας στο θέατρο και μάλιστα, πριν από τη Μαριμέλη είχα μείνει έγκυος, για πρώτη φορά τότε, αλλά ήταν παλίνδρομη κύηση κι έτσι η εγκυμοσύνη δεν ολοκληρώθηκε. Τότε δουλεύαμε με τον Γιάννη, με σκηνοθετούσε στην παράσταση «Ο κύκλος», με τον Μπουράκ Χακί. Την περίοδο αυτή ήμουν έγκυος. Τότε δεν προχώρησε η κύηση. Από εκείνη την εγκυμοσύνη μου είχαν προτείνει ο Γιάννης και η Μαρία να το βαφτίσουν.

Είχες συμφωνήσει να βαφτίσουν το παιδί που “έχασες” ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου;

Ναι, από την πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά το μωρό δεν κατάφερε να έρθει στη ζωή. Ακολούθησα την υπόσχεση που τους είχα δώσει τότε, να βαφτίσουν το παιδί μου. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι κάποιος σε νοιάζεται, σε σκέφτεται, είναι ανθρώπινο. Οπότε, ήξερα από την αρχή ποιοι θα είναι οι νονοί της κόρης μου. Μας πάντρεψαν και στον πολιτικό γάμο που κάναμε, πιο πολύ σαν πλάκα, γιατί τον πολιτικό γάμο τον κάναμε περισσότερο για τα γραφειοκρατικά.

Κατερίνα Τσάβαλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά την 1,5 ετών κορούλα της!

Η Κατερίνα Τσάβαλου μας δείχνει για πρώτη φορά την 1,5 ετών κορούλα της και είναι μια γλύκα!

Η γνωστή ηθοποιός μαζί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Στεργίου τον Ιανουάριο του 2018 απέκτησαν ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι.

Η βάφτιση της μικρής είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο και το όνομα που θα της δώσουν είναι Μαρία Μελίνα.

Μάλιστα, η γλυκιά μανούλα έχει ήδη κάνει τατουάζ το όνομα της μικρής της πριγκίπισσας, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Eίχατε δει τις πρώτες δημόσιες φωτογραφίες αγκαλιά με την κόρη της; Το youweekly.gr τις είχε προβάλει για σας!

Πρόσφατα, η Κατερίνα Τσάβαλου μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους μία τρυφερή φωτογραφία, όπου είναι αγκαλιά με την κόρη της στο κρεβάτι.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Κατερίνα Τσάβαλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά την 1,5 ετών κορούλα της!

Κατερίνα Τσάβαλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά την 1,5 ετών κορούλα της!

Κατερίνα Τσάβαλου: Αρρώστησε η κορούλα της! Η ανακοίνωση και η φωτογραφία στα social media!

H Κατερίνα Τσάβαλου έκανε γνωστό μέσω του instagram πως η κορούλα της είναι άρρωστη, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από το μωράκι της.

Τις τελευταίες ημέρες περνάει δύσκολες στιγμές.

Ο πυρετός ταλαιπωρεί για δεύτερη ημέρα την κόρη της Κατερίνας Τσάβαλου, με την ηθοποιό να ανεβάζει στο instagram την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας: «Είμαστε αρρωστόπαιδα δεύτερη μέρα σήμερα και ο Φανούρης είναι ο αγαπημένος μας! Κοιμόμαστε, ξυπνάμε, πάμε βόλτα, κάνουμε τα πάντα μαζί του».

undefined

Κατερίνα Τσαβάλου: Αποκαλύπτει πως έχασε τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης!

Το τελευταίο διάστημα μια νέα αγάπη έχει μπει στη ζωή της Κατερίνας Τσάβαλου και αυτή δεν είναι άλλη από τη γυμναστική.

Από τον περασμένο Ιανουάριο, λόγω της ανατροφής της 11 μηνών κόρης της, η ηθοποιός δεν είχε αφοσιωθεί σε τίποτε άλλο εκτός από εκείνη, αλλά μετά το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να αλλάξει λίγο τις συνήθειές της και να κάνει κάτι και για τον εαυτό της.

Ως δραστήρια full time μαμά, χρειαζόταν ενέργεια. Έτσι, από τον Σεπτέμβριο και με την καθοδήγηση των έμπειρων γυμναστών τής αλυσίδας γυμναστηρίων ΑLTERLIFE ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης που τη βοήθησε να αποκτήσει ξανά τη σωματική της ευεξία.

Το ειδικό τριπλό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει πιλάτες σε συνδυασμό με αερόβια γυμναστική, τη βοήθησε –μαζί με το πρόγραμμα διατροφής που ήδη ακολουθούσε όταν σταμάτησε τον θηλασμό– να χάσει τα περισσότερα από τα 20 κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της.

Η Κατερίνα προσπαθεί να είναι συνεπής στο ραντεβού της με τον προσωπικό της γυμναστή, παρά τις ευθύνες της μητρότητας και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αφού φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Χάρη Ρώμα «Ο βαφτιστικός της κυρίας». Διανύει –και δεν το κρύβει– μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και πριν από δύο ημέρες μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη γιόρτασαν τα πρώτα Χριστούγεννα της κόρης τους. Η μικρή, η οποία τους έχει ξετρελάνει, μοιάζει, κατά δήλωση της Κατερίνας, στον μπαμπά της, ενώ έχουν προγραμματίσει τη βάφτισή της στα μέσα της άνοιξης. Και το όνομα αυτής, Μαρία-Μελίνα!

Ασκήσεις με παρέα!

Η Κατερίνα μαζί με τη φίλη της Τζώρτζια Λαζοπούλου (σ.σ. αδερφή της Ίνας Λαζοπούλου), που κι εκείνη έγινε πριν από λίγους μήνες μητέρα, συναντιούνται πολύ συχνά στο ίδιο γυμναστήριο. Η Τζώρτζια μάλιστα ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, το οποίο τη βοήθησε πολύ στη διαδικασία του τοκετού.