X-Factor: Η αγκαλιά της Ασλανίδου στην παίκτρια και το τρολάρισμα του Μάστορα με τον Τσαουσόπουλο! (Βίντεο)

Έβαλε τα κλάματα αμέσως μετά την ερμηνεία της!

X-Factor: Η αγκαλιά της Ασλανίδου στην παίκτρια και το τρολάρισμα του Μάστορα με τον Τσαουσόπουλο! (Βίντεο)

Στο αποψινό επεισόδιο του X-Factor είδαμε μια αγκαλιά από την Μελίνα Ασλανίδου στην παίκτρια αλλά και το τρολάρισμα του Χρήστου Μάστορα και του Μιχάλη Τσαουσόπουλου!

Η Σταυρούλα Δημητροπούλου τραγούδησε το «Make you feel my love» και εντυπωσίασε τους κριτές!

Όταν τελείωσε να εκτελεί το τραγούδι δάκρυσε και είπε ότι της θυμίζει τον παππού της! Τότε η Μελίνα Ασλανίδου ανέβηκε στην σκηνή και την πήρε μια αγκαλιά!

Ενώ, με αυτήν την κίνηση ο Χρήστος Μάστορας και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος τρόλαραν την αγκαλιά για να ελαφρύνουν το κλίμα!

Στην συνέχεια ο Χρήστος Μάστορας της είπε πως δεν τα έδωσε όλα, και την επόμενη θέλει να τα δώσει όλα!

Φυσικά πήρε τέσσερα ναι από τους κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

X-Factor Highlights: Ο παίκτης που «τρέλανε« τον Τσαουσόπουλο και η ναυαγοσώστρια που προκάλεσε ταραχές!

Όλα τα highlights από το επεισόδιο του X-Factor χτες! Ο παίκτης που «τρέλανε« τον Τσαουσόπουλο και η ναυαγοσώστρια που προκάλεσε ταραχές!

Η ξανθιά παίκτρια με το καυτό σορτσάκι, μπορεί να μην είχε καλή φωνή... αλλά την πέρασαν στην επόμενη φάση του X-factor, αφού είχε καλό παρουσιαστικό.

Αρχικά, με το που ανέβηκε στο stage ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος εντυπωσιάστηκε και έβγαλε μια selfie μαζί της, ενώ δεν έλειψαν τα κολακευτικά σχόλια.

Τραγούδησε το «loca» αλλά ο Γιώργος Θεοφάνους, της ζήτησε να πει ένα άλλο κομμάτι, αφού δεν μπόρεσε να καταλάβει πως τραγουδάει.

Παντρεύτηκε παίκτης του X-factor! Η πρώτη φωτογραφία του γάμου!

Με το που είπε το δεύτερο κομμάτι, το πρώτο «όχι» ακούστηκε από τον στιχουργό, ενώ οι υπόλοιποι της είναι «ναι», αφού από την στιγμή που έχει το παρουσιαστικό μπορεί να βελτιωθεί η φωνή της.

X-factor: O 17χρονος που "μάγεψε" τους κριτές και έκανε τον Θεοφάνους να λέει «ευχαριστώ» στον Μάστορα! (Βίντεο)

Αυτός είναι ο 17χρονος που "μάγεψε" τους κριτές στο X-factor με την ερμηνεία του και έκανε τον Γιώργος Θεοφάνους να λέει «ευχαριστώ» στον Χρήστο Μάστορα.

Ο Γιάννης Τεργιάκης ερμήνευσε Μέλισσες το τραγούδι «Η μόνη επιλογή» και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αννίτα Πάνια: Πρώην καλεσμένη της πήγε στο X-Factor! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Θεοφάνους λίγο πριν σώσει την απάντηση του αναφέρθηκε στον Χρήστο Μάστορα και είπε ««Είμαστε τόσο τυχεροί που τον έχουμε αυτόν εδώ. Αλήθεια, είναι ο καλύτερος τραγουδιστής της γενιάς του και χαίρομαι που βλέπω τη νέα γενιά να τον ακολουθεί».

X-factor: Η συγκλονιστική ερμηνεία παίκτριας συγκίνησε την Ασλανίδου - «Ένιωσα πολλά πράγματα»!

Μια συγκλονιστική ερμηνεία παίκτριας στο X-factor συγκίνησε την Μελίνα Ασλανίδου η οποία της είπε μετά το τραγούδι «Ένιωσαν πολλά πράγματα».

Το τραγούδι «Άδεια μου αγκαλιά» που έχει ερμηνεύσει ο Διονύσης Σαββόπουλος, επέλεξε για την εμφάνισή τηςη Τζένια Μαυρογιάννη.

X-factor: Η ξανθιά με το καυτό σορτσάκι μπορεί να μην είχε καλή φωνή αλλά... την πέρασαν! (Βίντεο)

Η παίκτρια συγκλόνισε τους κριτές με την ερμηνεία της ενώ η Μελίνα Ασλανίδου έδειξε να συγκινείται. «Ένιωσα πολλά πράγματα, τα οποία όμως θέλω να σου πω όταν θα είμαστε οι δυο μας. Δικά μας, σαν τραγουδίστρια να σου πω…», είπε μεταξύ άλλων.

X-factor: Η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα ναυαγοσώστρια εντυπωσίασε τους κριτές με την φωνή της! (Βίντεο)

Στην σκηνή του X-factor ανέβηκε η πρώτη Ελληνίδα ναυαγοσώστρια και εντυπωσίασε τους κριτές με την φωνή της και πέρασε στην επόμενη φάση.

Η Αντιγόνη Κουτσούρη με το τραγούδι «Το κορίτσι», σε μουσική και στίχους του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου τους άφησε όλους άφωνους.

X-factor: Η συγκλονιστική ερμηνεία παίκτριας συγκίνησε την Ασλανίδου - «Ένιωσα πολλά πράγματα»!

Με την ερμηνεία της κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές, οι οποίοι την πέρασαν στην επόμενη φάση, δίνοντας της τέσσερα «ναι».

Χ-factor: Έδωσε "ρέστα" ο Τσαουσόπουλος! Τον έκοψε με επική ατάκα - «Σκέφτομαι τον τίτλο της εκπομπής σε X σφάχτο»!

Έδωσε ρεσιτάλ ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος στο X-factor με επική ατάκα σε παίκτη που τον έκοψε. «Σκέφτομαι τον τίτλο της εκπομπής σε X σφάχτο», είπε.

Ο Κώστας Γιαννουλόπουλος είναι 45 χρονών και ζει στη Νέα Σμύρνη και πήγε στο show γιατί θέλει να ασχοληθεί, πλέον, επαγγελματικά με τη μουσική.

«Έχω αποφασίσει να τραγουδήσω και να αφιερώσω βέβαια στη μητέρα μου που “έφυγε” πριν από λίγους μήνες το “Αγάπα με” του Πουλόπουλου, αγαπημένο μου κομμάτι», είπε και ξεκίνησε να τραγουδάει.

Μόλις τελείωσε το τραγούδι, ο Γιώργος Θεοφάνους του είπε: «Θες να μας πεις τώρα και το “Αγάπα με” του Πουλόπουλου; Γιατί προφανώς μας είπες κάτι άλλο. Ήταν δικιά σου μελωδία και δικό σου όλο. Τώρα, σοβαρά, πιστεύεις ότι έχεις το X Factor;».

«Σκέφτομαι την αλλαγή του τίτλου της εκπομπής, X σφάχτο», είπε με χιούμορ ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.