Ειρήνη Καζαριάν: Δηλώνει και προκαλεί χαμό! «Μπορώ να κάνω επάγγελμα την υποκριτική»

«Όλα τα μοντέλα, παγκοσμίως, έχουν γίνει πλέον ηθοποιοί»!

Ειρήνη Καζαριάν: Δηλώνει και προκαλεί χαμό! «Μπορώ να κάνω επάγγελμα την υποκριτική»

Η Ειρήνη Καζαριάν δηλώνει και προκαλεί χαμό με όσα λέει! Μεταξύ άλλων είπε: «Μπορώ να κάνω επάγγελμα την υποκριτική».

Η όμορφη νικήτρια του GNTM έχει προκαλέσει αντιδράσεις με την ειρωνική συμπεριφορά της προς τους δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια δηλώσεων για την παράσταση «Κούκλες» που θα λάβει μέρος.

Η ίδια παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη και μίλησε για όλα που θα προκαλέσουν σίγουρα χαμό στις πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές!

Ειρήνη Καζαριάν: Η πρώτη φωτογραφία από την θεατρική παράσταση μας άφησε άφωνους!

Διαβάστε αναλυτικά το απόσπασμα της συνέντευξης:

Αυτή τη φορά “συστήνεσαι” ως ηθοποιός και όχι ως μοντέλο, που σε γνώρισε το ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή σου στο GNTM.

Είμαι μοντέλο, αλλά μου πρότεινε ο Νικόλας Ανδρουλάκης να παίξω στην παράστασή του και το δέχτηκα. Είναι κάτι καινούργιο για μένα και το κάνω για να βρω άλλες πτυχές του εαυτού μου, να γίνω καλύτερη ακόμα και στο μόντελινγκ.

Αναζητάς ακόμα τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό;

Ναι, είναι και αυτό, είμαι 22 χρονών. Πιστεύω ότι το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης, αλλά μπορεί να κρατήσει και μέχρι τα 30 σου, επίσης όλα τα μοντέλα, παγκοσμίως, έχουν γίνει πλέον ηθοποιοί.

Με βάση αυτό το πρότυπο προσεγγίζεις την υποκριτική;

Γιατί όχι; Η υποκριτική αρχίζει και μου αρέσει πάρα πολύ.

Αν πάνε όλα καλά στην παράσταση που συμμετέχεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεχίσεις ως ηθοποιός;

Αν δω ότι τα πάω καλά με την υποκριτική, ίσως το έχω και σαν επάγγελμα, γιατί το μόντελινγκ θα το έχω.

Υπάρχει το ενδεχόμενο η επιλογή σου να έγινε με βάση την αναγνωρισιμότητα που πήρες μέσα από το GNTM;

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό. Ο Νικόλας, ο σκηνοθέτης μας, με τον οποίο γνωριστήκαμε πριν από ένα μήνα, με πίστεψε και μου το είπε από την αρχή. Εννοείται ότι ήθελε να παίξω στην παράστασή του, γιατί είδε κάτι σ’ εμένα. Η παράσταση μιλάει για μια σύγχρονη γυναίκα.

Οι δικοί σου άνθρωποι τι λένε για την απόφασή σου αυτή;

Τους συμβουλεύομαι όλους, τη μητέρα, τον πατέρα μου, όλους… Πιστεύουν σε μένα περισσότερο απ’ όσο πιστεύω εγώ στον εαυτό μου, κι αυτό μου το λένε συνέχεια, κάθε μέρα, έτσι έχω μια ελπίδα. Έχω άλλα τρία αδέλφια και τα ακούω, μου δίνουν κουράγιο. Μου λένε ότι το έχω, βλέπουν ότι μπορώ να κάνω επάγγελμα την υποκριτική, ότι όλα θα πάνε καλά και να μην αγχώνομαι. Πάντα έχω άγχος στη δουλειά μου, γιατί νοιάζομαι και θέλω να τα πάω τέλεια.

Χρυσούλα Διαβάτη και Υρώ Μανέ σχολίασαν την συμμετοχή της Καζαριάν στις «Κούκλες» - «Το θέατρο πεθαίνει»!

Χρυσούλα Διαβάτη και Υρώ Μανέ σχολίασαν την συμμετοχή της Καζαριάν στις «Κούκλες» και πέταξαν τα "καρφιά" τους με ευγενικό τρόπο. «Το θέατρο πεθαίνει», είπαν.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησαν για το συγκεκριμένο θέμα οι δυο επιτυχημένες ηθοποιοί της Ελληνικής τηλεόρασης.

Από τη μια η Ηρώ Μανέ φάνηκε να είναι πιο διαλλακτική λέγοντας: «Νομίζω ότι ζούμε σε μια χώρα που ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που θέλει. Το ίδιο το σανίδι και το κοινό, τους ανθρώπους που δεν αγαπάνε πραγματικά και δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αυτή η τέχνη δε πρόκειται να τους αντέξει για πολύ».

Η Χρυσούλα Διαβάτη από την άλλη που δεν ήξερε καν ποια είναι η Ειρήνη Καζαριάν εξέφρασε για ακόμη μια φορά την έντονη δυσαρέσκειά της λέγοντας: «Σε αυτόν τον τόπο που γεννήθηκε το θέατρο, το καλό θέατρο που διδάξαμε όλο τον κόσμο, σε αυτόν πεθαίνει. Δε κατάλαβα γιατί εγώ δε μπορώ να κάνω τον γιατρό, τον δικηγόρο, τον καθηγητή και άλλοι μπορούν να κάνουν τον ηθοποιό. Βέβαια έτσι όπως παίζουν ο καθένας μπορεί να κάνει τον ηθοποιό. Εγώ το έχω πει χιλιάδες φορές, η άδεια του ηθοποιού πρέπει να επανέλθει και να είναι και πολύ αυστηρή.