Γάμος «βόμβα» για παρουσιάστρια του Open tv! Το ανακοίνωσε στον αέρα!

Ραφτείτε!

Γάμος «βόμβα» για παρουσιάστρια του Open tv! Το ανακοίνωσε στον αέρα!

Γάμος «βόμβα» μόλις έσκασε για παρουσιάστρια του Open tv και η ίδια το ανακοίνωσε στον αέρα!

Πριν από δύο χρόνια οδηγήθηκε στο χειρουργείο και σήμερα, είναι στα καλύτερά της!

Όπως ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη, νιώθει ευγνώμων για την κάθε της μέρα και εξομολογείται στην εκπομπή Ευτυχείτε, πώς αυτή η περιπέτεια υγείας άλλαξε την ζωή της!

«Ήταν στενάχωρο τότε, ήταν ένα μάθημα ζωής. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη και γι’ αυτό, γιατί με άλλαξε σαν άνθρωπο. Ήμουν όλη μέρα δουλειά, δουλειά, τίποτα άλλο. Αγχωνόμουν για πράγματα που δεν είχαν σημασία και όταν ήρθε αυτό στη ζωή μου λέω «όπα, ηρέμησε λίγο και βάλε προτεραιότητες».

Ο Κώστας ήταν ο άνθρωπος που μου στάθηκε και κατά το χειρουργείο και μετά. Υπήρχαν άνθρωποι που με στήριξαν, υπήρχαν και άνθρωποι που εξαφανίστηκαν. Οι άνθρωποι που έχουν μείνει στη ζωή μου είναι αυτοί που ήταν έξω από την πόρτα του χειρουργείου, όσο εγώ ήμουν μέσα, ήταν οι άνθρωποι που με στήριξαν στη δουλειά μου», λέει η Ανθή Βούλγαρη.

Γάμος «βόμβα» για παρουσιάστρια του Open tv! Το ανακοίνωσε στον αέρα!

«Πηγαίνω μία – δύο φορές τον χρόνο και κάνω τις εξετάσεις μου. Πάντα έχω μια μικρή υποψία στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά λέω ΟΚ, πάμε μπροστά και φροντίζω να μην κουράζομαι υπερβολικά», σημειώνει η ίδια! Όσο για τον γάμο; «Έχει γίνει πρόταση, αλλά όχι με δαχτυλίδι... είναι στα σχέδιά μας» τόνισε!

Παντρεύτηκε Ελληνίδα παρουσιάστρια! Το εντυπωσιακό νυφικό! (Βίντεο)

Παντρεύτηκε Ελληνίδα εγκυμονούσα παρουσιάστρια, με το νυφικό της να είναι εντυπωσιακό!

Το βίντεο από τον γάμο της στο δημαρχείο!

Ο λόγος για την Γωγώ Γαρυφάλλου, το γνωστό σε όλους μας... Γωγουλίνι!

Η Γωγώ που περιμένει το παιδάκι της ντύθηκε νυφούλα και παντρεύτηκε στο δημαρχείο τον αγαπημένο της Κυριάκο Χατζηδιαμαντή!

Μυστικός γάμος για αγαπημένη Star Hellas! Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της!

Παντρεύτηκε το Γωγουλίνι!

Δείτε το βίντεο

Γάμος «έκπληξη» στην ελληνική showbiz! Το αγαπημένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμος «έκπληξη» μόλις έσκασε στην ελληνική showbiz! Το αγαπημένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και το νυφικό ήταν υπέροχο!

Ο γάμος έγινε σε γνωστό κτήμα της Βαρυμπόμπης και οι κουμπάροι ήταν οι φίλοι του ζευγαριού Κωνσταντίνος Αβαρκιώτης και Φιλαρέτη Βελονάκη.

«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος της γης και χαίρομαι που έκανα ευτυχισμένη και τη σύζυγό μου, αλλά και τη μητέρα μου. Θα ήταν χαρά μου να ζούσε ο παππούς και να με έβλεπε γαμπρό, γιατί για μένα ήταν πολύτιμο μέλος της οικογένειάς μας. Δυστυχώς, όμως…», δήλωσε ο ίδιος στην Espresso. Να σας θυμίσουμε και αυτό: Γάμος έκπληξη στο Αγκίστρι! Αγαπημένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας!

Aκόμα να καταλάβετε για ποιους μιλάμε; Ο λόγος για τον εγγονό του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Ανδρέα Καρλατήρα-Μπάρκουλη και την καλλονή αγαπημένη του, Ματίνα Οικονομάκη!

Γάμος «έκπληξη» στην ελληνική showbiz! Το αγαπημένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας!