Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Οι ατάκες "φωτιά" για τον χωρισμό του από την Μαίρη Συνατσάκη!

Και όμως το είπε!

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Οι ατάκες

Ατάκες "φωτιά" πέταξε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης για τον χωρισμό του από την Μαίρη Συνατσάκη, κάνοντας επίσης και μια αποκάλυψη.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την παρουσιάστρια.

«Η Μαίρη Συνατσάκη είναι πιο γνωστή από μένα για αυτό έγινα γνωστός ως «ο νυν της Μαίρης».

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Αναπολεί τις στιγμές του με την Μαίρη Συνατσάκη! Μετάνιωσε τον χωρισμό;

Δεν με ενόχλησε, είναι τιμή για μένα αυτός ο τίτλος. Τουλάχιστον συνδέθηκα με έναν άνθρωπο που είναι μια σωστή και καλή προσωπικότητα», είπε μεταξύ άλλων.

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Δημοσίευσε φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη! Τι συνέβη;

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης για ακόμη μια φορά δημοσίευσε φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη, παρόλο που έχουν χωρίσει. Τι συνέβη;

Το ζευγάρι παρότι έχει χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο, φαίνεται πως διατηρεί άψογες σχέσεις. Καλές σχέσεις η παρουσιάστρια, μάλιστα διατηρεί και με τον Μύρωνα Στρατή.

Πριν από περίπου 10 ώρες ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μερικές φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη, η οποία πόζαρε στον φακό του. Βέβαια, δεν φωτογράφισε μόνο την ίδια αλλά και την Ντορέττα Παπαδημητρίου και πολλές άλλες γυναίκες.

Αφορμή για την ανάρτηση του αυτή, ο θάνατος του φωτογράφου Πίτερ Λίντμπεργκ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, φωτογράφισε την Μαίρη Συνατσάκη.

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Στα «χέρια» του πρώην της Μαίρης Συνατσάκη, ολόγυμνη πασίγνωστη Ελληνίδα!

O Σπύρος Χατζηαγγελάκης είναι ηθοποιός και φωτογράφος, και συζητήθηκε αρκετά τον τελευταίο καιρό λόγω της σχέσης της με την Μαίρη Συνατσάκη!

Ο ίδιος συνηθίζει να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram διάφορες καλλιτεχνικές φωτογραφίες που τραβάει, ενώ σε μία από τις τελευταίες είδαμε μια πασίγνωστη Ελληνίδα να ποζάρει ολόγυμνη!

Ο λόγος για την Κόνι Μεταξά, που πόζαρε γυμνή στον φακό του και οι φωτογραφίες ανέβηκαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Δείτε τις:

Η Κόνι Μεταξά ποζάρει ολόγυμνη στον φακό του Σπύρου ΧατζηαγγελάκηΗ Κόνι Μεταξά ποζάρει ολόγυμνη στον φακό του Σπύρου Χατζηαγγελάκη