Αντώνης Χρόνης: Έτσι έγινε το τροχαίο στην Μύκονο! Σοκάρουν οι λεπτομέρειες!

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Αντώνης Χρόνης: Έτσι έγινε το τροχαίο στην Μύκονο! Σοκάρουν οι λεπτομέρειες!

Έτσι έγινε το τροχαίο του Αντώνη Χρόνη στην Μύκονο, όταν το αμάξι του αναποδογύρισε. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο ίδιος.

Πριν από λίγες ημέρες ο πρώην παίκτης του Power of love, είχε ένα ατύχημα στο νησί των ανέμων όπου εργαζόταν.

Σήμερα, στο «Ευτυχείτε» ο Αντώνης Χρόνης, μίλησε για το τροχαίο που είχε που τον έκανε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κατάγματα και ράμματα.

«Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Θυμάμαι ότι ξύπνησα 12.30 το μεσημέρι να πάω για δουλειά. Έβαλα μπροστά το αμάξι και κατέβηκα μια κατηφόρα και μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Αυτά έγιναν λίγα μέτρα από το σπίτι μου στη Μύκονο. Αυτό που μου είπαν είναι πως πέρασε από εκεί το αφεντικό μου. Είδε το αμάξι, είδε εμένα να προσπαθώ να βγω. Με έβγαλε έξω και έχασα τις αισθήσεις μου. Ήμουν μόνος μου στο αμάξι. Έχω σοβαρό κάταγμα στον αυχένα, κάταγμα στα ζυγωματικά και έχω κάνει αρκετά ράμματα στο μάτι» δήλωσε ο Αντώνης Χρόνης.

Αντώνης Χρόνης: Σοκάρει η εικόνα του μέσα στο νοσοκομείο! «Παλεύει» μετά από τροχαίο!

Σοκάρει πραγματικά η εικόνα του Αντώνη Χρόνη μέσα στο νοσοκομείο όπου «παλεύει» μετά από τροχαίο!

Ο πρώην παίκτης του Power of love νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς" με κάκωση στον αυχένα και κάποια ράμματα κάτω από το μάτι. Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο του, έγινε στην Μύκονο....

Δίπλα του, στο νοσοκομείο βρέθηκαν ο Βασίλης, ο Ίονας και η Λένια. Ο Βασίλης Χαλκιάς ανέβασε μάλιστα και ένα βίντεο στα instastories στο οποίο βλέπουμε τον Αντώνη Χρόνη! Δείτε την εικόνα του:

Αντώνης Χρόνης: Σοκάρει η εικόνα του μέσα στο νοσοκομείο! «Παλεύει» μετά από τροχαίο!

Τροχαίο σοκ για παίκτη του Power of Love! Συγκλονίζει η εικόνα...

Τροχαίο σοκ για παίκτη του Power of Love και η εικόνα του συγκλονίζει! Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αυτοκίνητο του πρώην παίκτη του ριάλιτι της αγάπης αναποδογύρισε.

Ο Αντώνης Χρόνης χρειάστηκε μάλιστα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Γεννηματά, ώστε να λάβει τις πρώτες βοήθειες! Ο ίδιος, αυτή την ώρα αναρρώνει και ευτυχώς έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος με μήνυμά του στα instastories.

Πρόβλημα υγείας για πρώην παίκτρια του Power of Love!

Δείτε παρακάτω φωτογραφία από το τροχαίο, αλλά και την ανάρτηση του πρώην παίκτη του Power of Love:

Τροχαίο σοκ για παίκτη του Power of Love! Συγκλονίζει η εικόνα...Τροχαίο σοκ για παίκτη του Power of Love! Συγκλονίζει η εικόνα...

Αντώνης Χρόνης