Τατιάνα Στεφανίδου: Έτσι αντέδρασε όταν έμαθε ότι η εκπομπή της μεταφέρεται το Σαββατοκύριακο!

«Ήταν σοκ και δέος»!

Τατιάνα Στεφανίδου: Έτσι αντέδρασε όταν έμαθε ότι η εκπομπή της μεταφέρεται το Σαββατοκύριακο!

Έτσι αντέδρασε η Τατιάνα Στεφανίδου όταν έμαθε ότι η εκπομπή της, μεταφέρεται το Σαββατοκύριακο. Το αποκάλυψε σε συνέντευξη της.

Η παρουσιάστρια, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μίλησε με ειλικρίνεια γι’ αυτή την αλλαγή και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

«Ήταν σοκ και δέος. Επειδή είχε πάει πολύ καλά πέρυσι η εκπομπή, εμείς ήμασταν τύπου… εντάξει, πάει καλά, συνεχίζουμε… Όταν μου είπαν αρχικά ότι η εκπομπή θα σταματήσει, γιατί στην αρχή δεν είχαν σκεφτεί την πρόταση του σαββατοκύριακου να μου κάνουν, στην αρχή είπαν ότι θα σταματήσει η εκπομπή. Αρχικά, ήταν σοκ και δέος! Και ήταν σοκ και δέος για πολλούς λόγους. Ο πρώτος λόγος, που εγώ πάντα τρελαίνομαι, εγώ δένομαι πάρα πολύ με την ομάδα μου, με τους συνεργάτες μου, πολλοί από τους οποίους είναι χρόνια μαζί μου.

Μετά άρχισε ένα άγχος του τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, που θα πάνε, που θα απορροφηθούν, τι θα τους πω, πώς θα τους πω, είχα όλα αυτά να διαχειριστώ. Και μετά ήρθε η πρόταση του σαββατοκύριακου, όπου θέλω να σου πω, επειδή είμαι ο κλασικός άνθρωπος που μετά το πρώτο σοκ, μετά αρχίζω και βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Αυτό το κάνω σε όλα τα πράγματα της ζωής μου. Δεν γκρινιάζω ποτέ για τίποτα, εισπράττω τις γκρίνιες των άλλων και προσπαθώ να τις γυρίσω σε αισιοδοξία, γιατί έτσι είμαι εγώ.

Άρχισα μετά να το σκέφτομαι όχι απλά θετικά γιατί αυτό που κάνω τώρα μ’ αρέσει, άρχισα να λέω ότι θα είναι μια ευκαιρία να ανανεώσω το πρόγραμμά μου, το οποίο πρόγραμμα είχε γίνει πολύ βαρύ πέρυσι. Ότι θα ήταν μια ευκαιρία να κάνω καλύτερη τηλεόραση, δηλαδή να μπορώ να πηγαίνω στα θέματα, να κάνω κι εγώ γυρίσματα, να πηγαίνω σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Να κάνω, δηλαδή, καλύτερη ποιότητα τηλεόρασης, γιατί το καθημερινό δεν προλαβαίνεις να το δουλέψεις και πάρα πολύ», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Τατιάνα Στεφανίδου: Πήγε να πέσει στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι»!

Πήγε να πέσει η Τατιάνα Στεφανίδου στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», όταν βρέθηκε καλεσμένη σήμερα του Νίκου Μουτσινά.

Εντυπωσιακή, όπως κάθε φορά σε μια σπάνια εμφάνιση σε άλλη εκπομπή, η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό όλο χαμόγελο.

Ωστόσο, δεν είδε το σκαλοπάτι που υπήρχε μπροστά της με αποτέλεσμα να παραπατήσει και να είναι στο τσακ να πέσει, βέβαια, ο Νίκος Μουτσινάς την έπιασε προκειμένου να μην γίνει το ατύχημα.

Νίκος Μουτσινάς: Η ευτυχία του "χτύπησε" την πόρτα μετά τα.. δυσάρεστα νέα!

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για το ζευγάρι!

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Το ζευγάρι έχει "κλείσει" για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο παρουσιαστής, παραλίγο να μείνει εκτός τηλεόρασης, ωστόσο συμφώνησε με κανάλι για τρίωρη εκπομπή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Happy Day ο Νίκος Ευαγγελάτος, πλέον στεγάζεται στο One και θα αναλάβει την απογευματινή ζώνη από τις 17.30 μέχρι και τις 20.30, ενώ μετά θα δίνει την σκυτάλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Από την άλλη, η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στον ΣΚΑΙ όπου πλέον θα μας λέει «καλησπέρα» τα Σαββατοκύριακα.