Σίσσυ Χρηστίδου: Μαθήματα αγγλικών στο σπίτι με το γιο της!

Είναι fulltime μαμά!

Σίσσυ Χρηστίδου: Μαθήματα αγγλικών στο σπίτι με το γιο της!

Μαθήματα αγγλικών στο σπίτι με το γιο της έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου. Είναι full time μαμά και θέλει να βρίσκεται στο πλευρό τους και να τα βοηθάει κάθε στιγμή.

Μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, τα αγόρια της ξεκίνησαν το σχολείο και τα φροντιστήρια.

Βέβαια, εκτός από μία σωστή επαγγελματίας, η Σίσσυ Χρηστίδου είναι και full time μαμά! Ο Φίλιππος και ο Mike αποτελούν προτεραιότητα και δεν λείπει λεπτό από το πλευρό τους.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο μικρότερος γιος της έκανε τα αγγλικά του και η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της ένα βίντεο στο οποίο τον επίβλεπε.

Σίσσυ Χρηστίδου: Μίλησε στον αέρα της εκπομπής για τον Θοδωρή Μαραντίνη και η αποκάλυψη μας άφησε άφωνους!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη και η αποκάλυψη της μας άφησε άφωνους.

Η όμορφη παρουσιάστρια, στην σημερινή της εκπομπή «Έλα χαμογέλα», στο Open είχε καλεσμένους τον Ίαν Στρατή και την Angelika Dust.

Η Σίσσυ Χρηστίδου φάνηκε να χαίρεται που βλέπει ξανά τον Ίαν Στρατή, αφού οι δυο τους γνωρίζονται από το X-Factor.

Κάπως έτσι ήρθε και η αναφορά στον Θοδωρή Μαραντίνη, καθώς όταν ο Ίαν ήταν διαγωνιζόμενος, ο πρώην σύζυγό της άνηκε στην κριτική επιτροπή του μουσικού διαγωνισμού.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το δημόσιο μήνυμα στον άντρα της ζωής της! «Λατρεία μου μεγάλη...»!

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε χαρακτηριστικά:

«Καλωσήρθατε παιδιά. Γεια σου βρε Ίαν. Με την Angelika δεν γνωριζόμαστε, μαζί γνωριζόμαστε. Σε γνώρισα στα backstage του X Factor, τότε που συμμετείχε και ο Θοδωρής και ήμουν συνέχεια εκεί μαζί με τα παιδιά μου.

Θέλω να σου πω ότι μαζί σου τα παιδιά μου είχαν μεγάλο έρωτα. Το ξέρεις γιατί ερχόμουνα. Δεν υπήρχε διάλειμμα, που να μην τρέχαμε πίσω από τον Ίαν στα παρασκήνια».

Η αποκάλυψη ότι τα παιδιά της, αλλά και η ίδια σε κάθε διάλειμμα έτρεχαν γύρω από τον Ίαν Στρατή μας άφησε άφωνους, αφού θα περιμέναμε να βρίσκονται στο καμαρίνι μαζί με τον πατέρα τους.

Πως μπορείς να τους κρίνεις όμως όταν ο Ίαν Στρατής εκείνη την περίοδο έκανε τρελή θραύση με τους πάντες να ζητοκραυγάζουν για εκείνον και την κάθε μοναδική ερμηνεία που έδινε!