X - Factor Highlights: Οι τελικές ομάδες των κριτών και η στιγμή που ο Θεοφάνους έμεινε κάγκελο!

Μήπως τα χάσατε; Δείτε τις καλύτερες στιγμές εδώ!

X - Factor Highlights: Οι τελικές ομάδες των κριτών και η στιγμή που ο Θεοφάνους έμεινε κάγκελο!

Όλα τα Highlights από το χτεσινό επεισόδιο του X - Factor! Οι τελικές ομάδες των κριτών και η στιγμή που ο Θεοφάνους έμεινε κάγκελο!

Tο τραγούδι που επέλεξε διαγωνιζόμενη στο X-factor, παραλίγο να της στοιχίσει τα τέσσερα "ναι" και να περάσει στην επόμενη φάση. Τι συνέβη;

Η νεαρή Κωνσταντίνα Αρέστη, κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές με τη φωνή της αλλά και με την παρουσία της.

Ωστόσο, το τραγούδι που επέλεξε να ερμηνεύσει δεν ήταν αυτό που έπρεπε και αυτό παραλίγο να της κοστίσει τη συνέχεια στο παιχνίδι.

Αννίτα Πάνια: Πρώην καλεσμένη της πήγε στο X-Factor! (Βίντεο)

Τα σχόλια των κριτών δεν ήταν και πολύ θετικά όμως έγινε η ανατροπή και της έδωσαν την ευκαιρία να προχωρήσει και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

X-factor: Τους άφησε άφωνους ο Θεοφάνους - «Δεν τραγουδάς καλά»! (Βίντεο)

Τους άφησε όλους άφωνους στο X-factor ο Γιώργος Θεοφάνους. Είπε απίστευτη ατάκα σε παίκτρια μετά την ερμηνεία της «Δεν τραγουδάς καλά».

Το τραγούδι "Love the way you lie" από Eminem feat Rihanna σε μουσική και στίχους των Alexander Junior Grand, Marshall Bruce Mathers, Holly Brooks, επέλεξε για την εμφάνισή του στις auditions του X Factor το συγκρότημα "Iconic Duo". X Factor:

Ο νεαρός ράπερ, ο οποίος τραγουδά αποκλειστικά αγγλικά τραγούδια, άρεσε στους κριτές όμως η παρτενέρ του δεν τους ενθουσίασε."Δεν τραγουδάς καλά, αυτό είναι σίγουρο", της είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Θεοφάνους.

X-factor: Άφωνος ο Θεοφάνους! Ανέβηκαν στην σκηνή και τραγούδησαν τα παιδιά του! (Βίντεο)

Άφωνος έμεινε ο Γιώργος Θεοφάνους στο σημερινό επεισόδιο του X-factor. Ανέβηκαν στην σκηνή και τραγούδησαν τα παιδιά του.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους κριτές του show στην τελευταία audition, αλλά πολύ περισσότερο τον Γιώργο Θεοφάνους.

Δύο… συμμετέχοντες ανέβηκαν στο stage φορώντας περούκες και… μάσκες, συστήθηκαν ως "La φάλτσα de papel" και άρχισαν να τραγουδούν το "Chandelier" από την Sia σε μουσική και στίχους των Sia Furler και Jesse Shatkin.

Αν και δεν φανέρωσαν τα πρόσωπά τους, ο Γιώργος Θεοφάνους τους αναγνώρισε, καθώς δεν ήταν άλλοι από τα παιδιά του!

"Είστε σοβαροί", τους είπε και τους αγκάλιασε.

Χ-factor: Οι οντισιόν τελείωσαν! Αυτές τις ομάδες έχουν οι κριτές! (Βίντεο)

Οι οντισιόν του x-factor τελείωσαν και αυτές είναι οι ομάδες που έχουν οι κριτές από εδώ και στο εξής. Τα chair challenge ξεκινούν.

Από κάθε ομάδα, μόνο δέκα παίκτες πήραν το εισιτήριο για το chair challenge. Οι τέσσερις ομάδες είναι: τα αγόρια 16-24 ετών, τα κορίτσια 16-24 ετών, οι Overs και τα groups.

Οι κριτές αποφάσισαν ποιοι είναι αυτοί που θα συνεχίσουν στο X Factor και πλέον ήρθε η στιγμή ο κάθε ένας να μάθει ποια ομάδα παικτών αναλαμβάνει για την επόμενη φάση.