Παντελής Καναράκης: Τρολάρει τους κριτές του GNTM και γίνεται viral! Το βίντεο είναι απίθανο!

Κλάψαμε...

Παντελής Καναράκης: Τρολάρει τους κριτές του GNTM και γίνεται viral! Το βίντεο είναι απίθανο!

Ο Παντελής Καναράκης τρολάρει τους κριτές του GNTM και γίνεται viral με το απίθανο βίντεο τους από την οντισιόν του ριάλιτι μόδας.

Είναι ένας ηθοποιός με πολύ χιούμορ και το απέδειξε για ακόμη μια φορά με αυτή την κίνηση του, η οποία κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Στον λογαριασμό του στο Instagram μοιράστηκε ένα βίντεο με τον ίδιο να υποδύεται τη διαγωνιζόμενη και υποψήφια next top model που έχει τατουάζ και διχάζει την επιτροπή.

GNTM 2 spoiler: Αυτές είναι οι παίκτριες που αποχώρησαν από το σπίτι, αλλά επέστρεψαν!

Παντελής Καναράκης: H ερώτηση για την αποχώρηση της Μουτίδου από την παράσταση και η αμηχανία!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λέει», βρέθηκε ο Παντελής Καναράκης.

Ο ηθοποιός, συζήτησε με την Ελένη Τσολάκη, μεταξύ άλλων, για την αποχώρηση της Σοφίας Μουτίδου από την θεατρική παράσταση «Μπαμπά μην ξανά πεθάνεις Παρασκευή».

«Εγώ πήγα να κάνω το ρόλο της μοιρολογίστρας με την ψυχή στην Κούλουρη, δεν ξέρω, εφόσον το είπε η Σοφία, ισχύουν αυτά που είπε η Σοφία και δεν θα αμφισβητήσω, δεν θα σχολιάσω, δεν θα επικυρώνω δηλώσεις συναδέλφων. Εκείνο που ξέρω είναι ότι σε αυτό το έργο κάποιοι έχουμε κάνει διάφορους ρόλους, δηλαδή η Άννα Παναγιωτοπούλου τη μια ήταν η κόρη την άλλη έκανε την οικονόμο, η Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου τη μία ήταν δημοσιογράφος, την άλλη έκανε και τη μία και την άλλη κόρη. Ο Ρήγας με τις αντικαταστάσεις το έχει πάρα πολύ» είπε ο Παντελής Καναράκης.

Η Ελένη Τσολάκη τον ρώτησε: «Άκουσες αυτό που είπε η Σοφία ότι είναι γελοία η φράση ότι κάποιος αποχωρεί από μια παράσταση λόγω κούρασης και φόρτου εργασίας», με εκείνον να απαντα:

«Δεν το άκουσα. Δεν έχουμε μιλήσει, αλλά είμαι κουμπάρος της, την έχω παντρέψει. Την Σοφία την είχαμε παντρέψει πέντε άνθρωποι, μεταξύ αυτών και ο Ρήγας που παίζαμε μαζί στους «Σταύλους της Εριέττας Ζαΐμη». Ό,τι είπε η Σοφία, ισχύει. Τι να σου πω. Δεν θέλω να κάτσω να σκεφτώ γιατί το είπε εκείνο ή το είπε το άλλο. Αφού είπε αυτή τους λόγους που αποχώρησε, τους ξέρει πολύ καλύτερα από εμένα», είπε ο Παντελής Καναράκης

Δείτε το σχετικό βίντεο: