Σε κέντρο αποτοξίνωσης πασίγνωστος τραγουδιστής! Ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις του!

Δύσκολα θα τα καταφέρει!

Σε κέντρο αποτοξίνωσης πασίγνωστος τραγουδιστής! Ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις του!

Σε κέντρο αποτοξίνωσης εισήχθη πασίγνωστος τραγουδιστής και μάλιστα ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις του!

Με επίσημη ανακοίνωση ο ίδιος ενημέρωσε τους fan του ότι αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες του συναυλίες σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

25 είδωλα που μπαινοβγαίνουν σε κέντρα αποτοξίνωσης [photos]

«Είμαστε αληθινά στεναχωρημένοι που ενημερώνουμε τους fans και τους φίλους μας οτι πρέπει να ακυρώσουμε το tour μας σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Όπως μπορεί να ξέρετε, ο αδελφός μας James παλεύει με την εξάρτηση για πολλά χρόνια. Τώρα, δυστυχώς, ξαναμπήκε σε πρόγραμμα για να θεραπευτεί ξανά.Σκοπός μας είναι να έρθουμε στο δικό σας κομμάτι του κόσμου, μόλις το επιτρέψουν η υγεία και το πρόγραμμα. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο που μπορούμε», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Metallica, γνωστοποιώντας τους τρόπους με τους οποίους θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων...

Σε κέντρο αποτοξίνωσης πασίγνωστος τραγουδιστής! Ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις του!

Σε κλινική αποτοξίνωσης η κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η είδηση πως η κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή αποφάσισε να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης.

Η συγκεκριμένη απόφαση, ήταν προσωπική επιλογή της 20χρονης, η οποία θέλησε με αυτό τον τρόπο να αποτραβηχτεί από τους ρυθμούς της καθημερινότητάς της και να επαναφέρει την ψυχική της ηρεμία.

Ο λόγος για την Paris Jackson, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η κόρη του Michale έχει παραδεχτεί αρκετές φορές τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την διαχείριση του άγχους αλλά και την κατάθλιψη. Ας ελπίσουμε να τα καταφέρει....

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Μπήκε στο καμαρίνι, έβγαλε τα ρούχα της και...»!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Μπήκε στο καμαρίνι, έβγαλε τα ρούχα της και...» και τους αφήνει όλους με το στόμα ανοικτό.

Ο Βασίλης Δήμας άνοιξε το σπίτι του στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και ξενάγησε τον Χρήστο Βαρθαλίτη, στον προσωπικό του χώρο.

«Με τις συναυλίες, τις εμφανίσεις και τις οικογενειακές υποχρεώσεις δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο γράφω. Έχω πάρα πολλά σακάκια, μου αρέσουν πολύ, δεν τα έχω φορέσει όλα αυτά.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αποκαλύπτει: "Έπαιρνα σκληρά ναρκωτικά στα 19! Ήμουν βίαιος με τις γυναίκες"!

Θυμάμαι μια βραδιά, μια κοπέλα που εισέβαλε στο καμαρίνι, έκλεισε την πόρτα, έβγαλε τα ρούχα της, προσπάθησε να με φιλήσει κι εννοείται ότι εγώ την σταμάτησα. Έβγαλε τη μπλούζα της κι έμεινε με το εσώρουχο», είπε ο Βασίλης Δήμας.

τραγουδιστής θαυμάστρια καμαρίνι

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Έχω υποστεί "βιασμό" από θαυμάστρια»! (Βίντεο)

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι «Έχω υποστεί "βιασμό" από θαυμάστρια».

Ο ίδιος έδωσε πρόσφατα συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα!

Ο λόγος για τον Πάνο Καλίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων, σχολίασε τη ραπ μουσική και αποκάλυψε πώς συνδυάζει οικογενειακή ζωή και καριέρα σε νυχτερινό μαγαζί.

 Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Έχω υποστεί

Αυτό που μας ξάφνιασε όμως ήταν η δήλωση του όταν ρωτήθηκε αν έχει βιώσει ακραία εκδήλωση θαυμασμού.

Δείτε το σχετικό βίντεο: