Αποχώρηση «βόμβα» για Έλληνα παρουσιαστή! Τον έδιωξαν από το κανάλι του!

Μιλάνε για μεγάλο κανάλι! Αποκάλυψη με το όνομα του!

Αποχώρηση «βόμβα» για Έλληνα παρουσιαστή! Τον έδιωξαν από το κανάλι του!

Μια αποχώρηση «βόμβα» είχαμε για Έλληνα παρουσιαστή. Τον έδιωξαν από το κανάλι του και το αποκάλυψε ο ίδιος σε ανάρτηση του.

Στον σταθμό υπάρχει αναστάτωση, αφού αρκετοί δημοσιογράφοι και παρουσιαστές αναμένεται να μην ανανεώσουν τις συμβάσεις τους.

Πριν από λίγες ένα πασίγνωστο όνομα της ΕΡΤ, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το κανάλι.

Star: Αποχώρηση βόμβα από το κανάλι! Εκτός ένα από τα δυνατά χαρτιά!

«Ένα ταξίδι τριών χρόνων, έληξε σήμερα, μετά την απόφαση του Δ.Σ., της ΕΡΤ. Ούτως ή άλλως, η συνεργασία μου με την ΕΡΤ, θα έληγε κανονικά σε τρεις μήνες. Η ΕΡΤ, έχει ικανούς και άξιους εργαζόμενους, με τους περισσότερους από τους οποίους συνεργαστήκαμε, για το καλό του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Από κοινού προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε, προβλήματα και στρεβλώσεις δεκαετιών, που φρενάρουν την πορεία της ΕΡΤ, προς το μέλλον.

Πολλά από τα προβλήματα, τα οποία κλήθηκα να αντιμετωπίσω, οφείλονται στο «μαύρο» που έριξε στην ΕΡΤ, η κυβέρνηση Σαμαρα-Βενιζέλου. Η πληγή αυτή ποτέ δεν έκλεισε και δεν θα κλείσει ποτέ, αν δεν σταματήσουμε όλοι να απαξιώνουμε την δημόσια ραδιοτηλεόραση. Πέρα από την κριτική η ΕΡΤ, έχει ανάγκη τις προτάσεις μας και την εμπιστοσύνη μας.

Αυτά τα τρία χρόνια, που εργάστηκα στην ΕΡΤ, προσπάθησα,όπως και όλοι οι εργαζόμενοι, να τηρηθεί ο κανόνας, οτι πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις των πολιτών που σέβονται την Δημοκρατία και τους δημοκρατικούς θεσμούς. Προσπαθήσαμε όλοι μαζί, να αποφύγουμε, τον λαικισμό και νομίζω οτι δικαιωθήκαμε.

Όλες οι απόψεις, όλες οι γνώμες, όλες οι ειδήσεις, είχαν την θέση τους στην ΕΡΤ. Η ΕΡΤ, μπορεί και πρέπει να γίνει καλύτερη. Δεν έγιναν όλα τέλεια. Ήταν πολλή η δουλειά, πολλά και τα λάθη, αλλά υπάρχει μια βάση στέρεη, για την πορεία στο μέλλον.

Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, για την συνεργασία τους, αλλά και όλους όσοι, επικοινωνούσαμε καθημερινά, από τις δύο εκπομπές της ΕΡΤ1, «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ» και «ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ», στις οποίες συμμετείχα. Ευχαριστω….», έγραψε ο Νίκος Μερτζάνης.

Αποχώρηση «βόμβα» παρουσιαστής ΕΡΤ

Αποχώρηση «βόμβα» από την σειρά του ΑΝΤ1, «Μην ψαρώνεις»! (Βίντεο)

Μια αποχώρηση «βόμβα» θα δούμε σύντομα στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Μην ψαρώνεις»!

Η ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου - Κου».

Ο λόγος για την Ειρήνη Ψυχράμη, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και η αποχώρηση της από την σειρά είναι για προφανές λόγο.

Αποχώρηση «βόμβα» από την σειρά του ΑΝΤ1, «Μην ψαρώνεις»!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Με τον Λάμπρο είμαστε ένα χρόνο μαζί. Η εγκυμοσύνη ήρθε πολύ νωρίς, αλλά αβίαστα. Το θέλαμε και λέγαμε όταν έρθει, καλώς να έρθει. Είναι όλα έντονα, όμορφα και ήρεμα. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και αυτό γίνεται και μέσα από το μωρό.

Έκανα ένα τεστ, βγήκε θετικό και έπαθα σοκ. Πήρα τηλέφωνο τον Λάμπρο και του είπα: “Καλημέρα, είμαι έγκυος”, έμεινε άναυδος. Τον σύντροφό μου τον ήξερα από τη δουλειά, αλλά δεν κάναμε παρέα. Ήρθε από το πουθενά η σχέση.

Η μαμά μου με ρωτάει συνέχεια πόσα κιλά έχω πάρει και της απαντώ ότι δεν φαίνονται γιατί τα έχω πάρει καλά. Γενικά δεν είμαι οξύθυμη, αλλά τώρα δεν το ελέγχω. Μπορεί να τσακωθώ πολύ εύκολα.

Θα απομακρυνθώ για λίγο από το “Μην ψαρώνεις” για ευνόητους λόγους. Η επανένωση των Hi 5 θα αναβληθεί για αρκετό καιρό, αλλά δεν το σκέφτομαι καθόλου».

Δείτε το σχετικό βίντεο: