Μαντώ Γαστεράτου: Πήγε για παιδικά έπιπλα και δεν φαντάζεστε ποιος πόζαρε μέσα στην κούνια!

Και όμως το έκανε! Από αυτόν το περιμέναμε!

Μαντώ Γαστεράτου: Πήγε για παιδικά έπιπλα και δεν φαντάζεστε ποιος πόζαρε μέσα στην κούνια!

Η Μαντώ Γαστεράτου πήγε να αγοράσει έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο και δεν φαντάζεστε ποιος πόζαρε μέσα στην κούνια.

Η παρουσιάστρια η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της Νίκο Ισηγόνη ξεκίνησε τις προετοιμασίες.

Σήμερα, έχοντας βρει ελεύθερο χρόνο πήγε να ψώνια για το δωμάτιο του μωρού, μαζί της όμως είχε και μια παρέα εκτός του συζύγου της.

Στην παρέα τους βρέθηκε και ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο οποίος ακομπλεξάριστος μπήκες στην κούνια για τα μωρά. Μάλιστα, στην φωτογραφία τους έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου:

"ΕΓΩ: ΝΑΙ...
ΦΑΝΗΣ: ΕΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;
ΕΓΩ: ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ...
ΦΑΝΗΣ: Α ΩΡΑΙΑ ΕΡΧΟΜΑΙ...
ΕΓΩ: ΟΧΙ ΦΑΝΗ ΔΕΝ ΘΑ... ΤΟΥΥΥΥΤ ΤΟΥΥΥΥΤ ΤΟΥΥΥΤ ΤΟΥΥΥΥΤ ΤΟΥΥΥΤ..."

Μαντώ Γαστεράτου παιδικό δωμάτιο

Μαντώ Γαστεράτου: Η εξομολόγηση που "ραγίζει" καρδιές για τον καρκίνο - «Στα 35 της διαγνώστηκε με...»!

Μια εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές για τον καρκίνο έκανε η Μαντώ Γαστεράτου και το κείμενο της συγκινεί. «Στα 35 της διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού», είπε.

Η παρουσιάστρια, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδάκι, αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε η ξαδέλφη της και τον τρόπο που το αντιμετώπισε.

«Αυτή είναι η πρώτη μου ξαδέρφη η Ιουλία! Θυμάμαι πάντα τα καλοκαίρια όταν συναντιόμασταν στο νησί μας στην Κέρκυρα πόσο όμορφο κορίτσι ήταν. Συνεχίζω να την θαυμάζω ακόμα. Όχι μόνο γιατί είναι μια όμορφη γυναικά, αλλά γιατί πάνω απ’ όλα είναι δυνατή! «Ξαδέρφη δεν πρέπει να το βάζεις κάτω» αυτό μου είπε! Στα 35 της διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, έχει περάσει αρκετές περιπέτειες και ταλαιπωρία τα τελευταία χρόνια! Μιλήσαμε στο τηλέφωνο πριν από μερικές ημέρες και μου έλεγε ότι πλέον είναι πολύ καλά! Χαρούμενη και δυνατή. Η ξαδέρφη μου κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, κάνοντας την αυτοεξέτασή της. «Ψηλάφησα το στήθος μου και έπιασα ένα εξόγκωμα. Πήγα στον γιατρό μου και με έστειλε κατευθείαν για εξετάσεις», πρόσθεσε.
Την ρώτησα ξαδέρφη πώς αντιμετωπίζει τα πράγματα. Με όλη της την καλή διάθεση και πρόθεση να ενημερώσει και να βοηθήσει μου είπε. Με δύναμη, αισιοδοξία και ενημέρωση. «Να σε ρωτήσω κάτι;» της είπα. «Θες να δημιουργήσουμε μαζί αυτή την φορά την αλυσίδα και να διαδώσουμε την σημασία της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού;» Τότε μου απάντησε: «Καλά παιδί μου και το ρωτάς; εννοείται!» Ανέβασε κι εσύ λοιπόν την φωτογραφία σου μαζί με την φωτογραφία της μαμάς σου, της αδερφής σου, της κολλητής σου, της ξαδέλφης σου… με την κίνηση της αυτοεξέτασης με #checkchain και θύμισε τους την σημασία της!», έγραψε.

Μαντώ Γαστεράτου καρκίνος

Μαντώ Γαστεράτου καρκίνος