Τα πρώτα πλάνα από τον ρομαντικό γάμο πασίγνωστου Έλληνα στην Μύκονο!

Το πιο ρομαντικό σκηνικό...

Τα πρώτα πλάνα από τον ρομαντικό γάμο πασίγνωστου Έλληνα στην Μύκονο!

Τα πρώτα πλάνα από τον ρομαντικό γάμο πασίγνωστου Έλληνα στην Μύκονο είναι μαγευτικά. Η θέα από το Αιγαίο πέλαγος "μαγεύει".

Το ευτυχισμένο ζευγάρι πήρε την απόφαση να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του πολυτελούς ξενοδοχείου «Santa Marina» στον Ορνό της Μυκόνου, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση για τους προσκεκλημένους σε έναν από τους χώρους του ξενοδοχείου.

Η νύφη φυσικά φορά στο γάμο της δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, αφού η Ναστάζια Δαρίβα παντρεύεται τον αδερφό της Νίκο Κριθαριώτη.

Ρομαντικός γάμος στην ελληνική showbiz! Το νυφικό έκλεψε την παράσταση!

Ρομαντικός γάμος μόλις «έσκασε» στην ελληνική showbiz και το νυφικό έκλεψε την παράσταση!

Γνωρίσαμε τον Ανέστη Βλάχο, ως τον «κακό» των παλιών ελληνικών ταινιών. Ωστόσο, ο 85χρονος πλέον ηθοποιός είναι ένας στοργικός πατέρας και παππούς.

Έχει αποκτήσει έναν γιο από τον πρώτο του γάμο και μια κόρη από τον δεύτερο. Η κόρη του, Έλλη, είναι δημοσιογράφος και φιλόλογος.

Μάλιστα, την Κυριακή ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο Αδαμόπουλο, στον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι.

Γάμος «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Έπεσε από το μπαλκόνι και... τον παντρεύεται!

Η ξανθιά πανέμορφη γυναίκα επέλεξε ένα υπέροχο νυφικό από δαντέλα και έλαμπε από ευτυχία.

Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο πατέρας της, που ήταν εμφανώς συγκινημένος.

Ρομαντικός γάμος στην ελληνική showbiz! Το νυφικό έκλεψε την παράσταση!Ρομαντικός γάμος στην ελληνική showbiz! Το νυφικό έκλεψε την παράσταση!Ρομαντικός γάμος στην ελληνική showbiz! Το νυφικό έκλεψε την παράσταση!

Παντρεύεται πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός και έκανε τις πρώτες δηλώσεις!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύεται και έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στα επαγγελματικά της και είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα.

Ο λόγος για την Χριστίνα Αλεξανιάν η οποία δήλωσε στο «Ευτυχείτε» για το γάμο της: «Όχι σήμερα, αύριο. Μην ραφτείς ακόμα. Θα το σχεδιάσουμε».

Η ηθοποιός έχει και έναν παραπάνω λόγο να χαμογελά, αφού χθες έκανε πρεμιέρα και το «Λόγω Τιμής» με τα νέα επεισόδια.

Παντρεύεται πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός