Ελένη Φουρέιρα: Το γεγονός που την έκανε να "πετάξει" από την χαρά της - «Ουρλιάζω τώρα»!

Τι συνέβη;

Ελένη Φουρέιρα: Το γεγονός που την έκανε να

Ένα ευχάριστο γεγονός έκανε την Ελένη Φουρέιρα να "πετάξει" από την χαρά της - «Ουρλιάζω τώρα» έγραψε στην ανάρτηση της.

Η τραγουδίστρια βλέπει την μια επιτυχία να υποδέχεται την άλλη, αφού μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει "βασίλισσα" της Ευρώπης, όπως την χαρακτηρίζουν κάποιοι.

Ωστόσο, ένα ευχάριστο γεγονός ήρθε να την κάνει να "τρελαθεί", αφού σε αγαπημένη της σειρά και συγκεκριμένα σε ένα επεισόδιο ακούγεται η επιτυχία της «Fuego».

Ελένη Φουρέιρα: Μας δείχνει την ευαίσθητη πλευρά της και ανεβαίνει στην σκηνή για καλό σκοπό!

Μάλιστα, την συγκεκριμένη στιγμή του επεισοδίου την δημοσίευσε στο Instagram και έγραψε:

«Όταν μία από τις αγαπημένες μου σειρές όλων των εποχών, το «Elit» παίζει το τραγούδι μου «Fuego» στο 6ο επεισόδιο! Δεν έχω κανένα λόγο να ουρλιάζω τώρα!».

Ελένη Φουρέιρα: Τα "έδωσε" όλα πάνω στη σκηνή! Χόρεψε μέχρι τελικής πτώσεως με ασημί παντελόνι!

Χόρεψε μέχρι τελικής πτώσεως με ασημί παντελόνι η Ελένη Φουρέιρα και υπάρχει βίντεο που φαίνεται να τα "έδωσε" όλα πάνω στην σκηνή!

Το συγκεκριμένο απόσπασμα το δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και εννοείται πως από το πρώτο λεπτό πήρε άπειρα likes και σχόλια! Φημίζεται για το κορμί της και τις χορευτικές της ικανότητες άλλωστε και σε κάθε της τέτοια ανάρτηση παραληρούν οι διαδικτυακοί της φίλοι!

Ελένη Φουρέιρα: Δεν γίνεται να έχει αυτή την ηλικία! Θα σας πέσουν τα μαλλιά με τον αριθμό...

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Ελένη Φουρέιρα: Σε πελάγη ευτυχίας! Το μωρό που θα ομορφύνει την ζωή της!

Σε πελάγη ευτυχίας η Ελένη Φουρέιρα! Το μωρό που θα ομορφύνει την ζωή της!

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι τρισευτυχισμένη μετά τα χαρμόσυνα νέα!

Η ίδια αυτή την περίοδο κάνει ένας τεράστιο tour εντός και εκτός συνόρων, όμως τα νέα την ακολουθούν όπου κι αν βρίσκεται!

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έχει δύο αδερφές, την Μαργαρίτα και την Ιωάννα. Η Ιωάννα, που παντρεύτηκε το 2015 τον εκλεχτό της καρδιάς της, ανακοίνωσε σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως σε λίγους μήνες από τώρα θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.

Η αλλαγή της Ελένης Φουρέιρα που προκάλεσε σάλο!

Η Ελένη Φουρέιρα ανυπομονεί να γίνει ξανά θεία και να ομορφύνει λιγάκι παραπάνω η ζωή της καθώς αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά και ιδίως όταν πρόκειται για το ανιψάκι της!

Ελένη Φουρέιρα: Σε πελάγη ευτυχίας! Το μωρό που θα ομορφύνει την ζωή της!

Στην φωτογραφία απεικονίζονται οι τρεις αγαπημένες αδερφές.

Ελένη Φουρέιρα: Το νέο βήμα - έκπληξη στην ζωή της! Θα την δούμε στην τηλεόραση;

Ένα νέο βήμα - έκπληξη φαίνεται πως θα κάνει στην ζωή της η Ελένη Φουρέιρα. Θα την δούμε στην τηλεόραση σε ρόλο παρουσιάστριας;

Η τραγουδίστρια διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της, αφού τον τελευταίο χρόνο έχει δει μεγάλη επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα.

Μετά την συμμετοχή της στην Eurovision, έχει πραγματοποιήσει συναυλίες σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, ενώ έχει δώσει το παρών σε πολλές εκπομπές όπως στην Ισπανία, όπου έχει πολλούς θαυμαστές.

Ελένη Φουρέιρα τηλεόραση

Ωστόσο, η Ελληνική τηλεόραση θέλει να την "εκμεταλλευτεί" και προς όφελός της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Φουρέιρα φέρεται πως βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις υποψήφιους τραγουδιστές για την παρουσίαση του «The voice».

Όπως και εμείς στο Youweekly.gr σας έχουμε αποκαλύψει ο ΣΚΑΙ συζητά με μια τραγουδίστρια για την παρουσίαση του προγράμματος.

Ελένη Φουρέιρα: Το κορμί της θυμίζει μοντέλου! Η ασπρόμαυρη φόρμα της το επιβεβαίωσε!

Το κορμί της Ελένης Φουρέιρα θυμίζει μοντέλου. Η ασπρόμαυρη φόρμα της το επιβεβαίωσε στην σκηνή του Τελ Αβίβ όπου τραγούδησε.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια για ακόμη μια φορά "άναψε τα αίματα" στο Ισραήλ στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας, το «Menora Mivtachim Arena».

Η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε τη σκηνή με τον Moshe Peretz, έναν από τους κορυφαίους και πιο διάσημους Ισραηλινούς τραγουδιστές και ξεσήκωσαν το κοινό.

Ελένη Φουρέιρα: Την είδαμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της και πάθαμε πλάκα!

Η τραγουδίστρια, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της - όπως κάθε φορά - με την εμφάνιση της. Φόρεσε μια ασπρόμαυρη ολόσωμη φόρμα που αναδείκνυε τις άψογες αναλογίες της.

Ελένη Φουρέιρα σώμα μοντέλου

Ελένη Φουρέιρα σώμα μοντέλου

Ελένη Φουρέιρα σώμα μοντέλου

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε... ζέβρα! Το σώμα της προκαλεί αναστάτωση!

Έγινε... ζέβρα η Ελένη Φουρέιρα και το σώμα της προκαλεί αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό με αυτή την εμφάνιση της.

Η τραγουδίστρια που κάνει μεγάλη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, για ακόμη μια φορά έφερε πανικό με τις αναλογίες της.

Μετά το «Loquita» που προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο, το «Άλλο level» με τον Lil Barty κάνει χαμό!

Ελένη Φουρέιρα: Δεν γίνεται να έχει αυτή την ηλικία! Θα σας πέσουν τα μαλλιά με τον αριθμό...

Η Ελένη Φουρέιρα, στο video clip τραγουδά με ζεβρέ look και πάθαμε σοκ με το κορμί της, αφού έχει αναλογίες μοντέλου.