Συγκλονίζει πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής: «Ήμασταν στον αέρα και μετρούσαμε νεκρούς! Φρίκη...»!

Η στιγμή που θα θυμάται για πάντα!

Συγκλονίζει πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής: «Ήμασταν στον αέρα και μετρούσαμε νεκρούς! Φρίκη...»!

Συγκλονίζει με την εξομολόγηση του πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής. «Ήμασταν στον αέρα και μετρούσαμε νεκρούς! Φρίκη...», είπε μεταξύ άλλων.

O Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης σε συνέντευξη που έδωσε στο Mytv μίλησε για τις στιγμές που έγιναν στον αέρα και θα τους μείνουν.

Συγκλονίζει γνωστός τραγουδιστής: «Μάχομαι με την σχιζοφρένεια, τη διπολική διαταραχή και το άγχος»!

Θυμάστε κάποιο έκτακτο περιστατικό που συνέβη στον αέρα μίας εκπομπής;

Ν.Ρ.: Ναι. Όταν κατά την διάρκεια εκπομπής, καλεσμένη μου, πολιτικός, έβγαλε το μικρόφωνο και θέλησε να αποχωρήσει. Ήταν ιδιαιτέρως προσβλητική με τον πολιτικό της αντίπαλο και όταν την εγκάλεσα, τσαντίστηκε και έφυγε από τον αέρα. Οι αρχισυντάκτες μου την μετέπεισαν και επανήλθε μετά το διαφημιστικό διάλειμμα. Όμως φαντάζεστε την παγωμάρα και τις σπόντες που υπήρχαν μέχρι το τέλος της συζήτησης…
Π.Σ.: Δε θα ξεχάσω ποτέ, το σεισμό του 1999, όταν ενώ ήμασταν στον αέρα, μετρούσαμε νεκρούς. Φρίκη…

Συγκλονίζει το πρώην τηλεοπτικό κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη! «Είχα φάει μπουνιές στο κεφάλι»!

Συγκλονίζει το πρώην τηλεοπτικό κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή! «Είχα φάει μπουνιές στο κεφάλι», εξομολογήθηκε.

Στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” μίλησε το μοντέλο και αναφέρθηκε στην κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της.

«Ήταν πάρα πολύ άσχημο αυτό που μου έκανε ο πρώην σύντροφός μου, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά. Τον παρακάλεσα να σταματήσει να με παρενοχλεί, μου έκανε τη ζωή κόλαση.

Είχα φάει μπουνιές στο κεφάλι, δεν το είπα όμως πουθενά αυτό. Με είχε κλωτσήσει στη μέση πάρα πολύ άσχημα. Η τελευταία φορά ήταν η χειρότερη. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν μπορούσα να γυρίσω πλευρό από τον πόνο, παντού είχα μελανιές. Νόμιζα ότι θα πεθάνω!

Δεν ήταν μόνο μια φορά που είχε γίνει αυτό, ήταν πολλές φορές. Με χτύπαγε, με απειλούσε… Σχεδόν πήγε να με πνίξει, την τελευταία φορά νόμιζα ότι αυτό θα είναι το τέλος μου. Με έπιασε από τα μαλλιά στο δρόμο και με έσυρε στην πολυκατοικία, στις σκάλες…

Με είχε χτυπήσει στη μέση και δεν μπορούσα να περπατήσω, κρατούσα ένα σκουπόξυλο για να μπορώ να περπατάω. Τώρα έχω να κάνω δύο χειρουργεία, το ένα είναι στη σπονδυλική στήλη», είπε η Ναστάζια Μητροπούλου.

πρώην τηλεοπτικό κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη κακοποίηση