Τροχαίο που "κόβει" την ανάσα στην Λαμία: Υπήρχαν παιδιά σε αυτοκίνητο!

Υπάρχουν τραυματίες!

Τροχαίο που

Τροχαίο που "κόβει" την ανάσα σημειώθηκε στην Λαμία. Υπήρχαν παιδιά σε αυτοκίνητο το οποίο ενεπλάκη στην σύγκρουση.

Σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων σημειώθηκε σήμερα στις 16.00 το απόγευμα στη Λαμία, στην οδό Μητροπολίτη Δαμασκηνού.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, ένα τζιπ ερχόταν από το Παγκράτι, με επιβάτες μια οικογένεια, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, 6,5 και 3,5 ετών. Την ίδια ώρα, μία Mercedes με οδηγό έναν άνδρα βγήκε από την Ηρώων Πολυτεχνείου, που έχει στοπ. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι πέρασε με ταχύτητα τη διασταύρωση.

Σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο Πάρης Τζανετής!

Από τη σφοδρή σύγκρουση, το δεύτερο αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και παρέσυρε μηχανάκι που ήταν εκεί κοντά παρκαρισμένο, πριν σταματήσει σε μάντρα.

Πέραν των σοβαρών υλικών ζημιών, τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί. Όμως δεν φαίνεται να έχουν χτυπήσει σοβαρά. Μεταφέρθηκαν με διαφορετικά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες. Τα δύο παιδάκια αν και σοκαρισμένα από το γερό «μπαμ», γλύτωσαν τον τραυματισμό χάρη στα παιδικά καθισματάκια όπου ήταν δεμένα.

Τροχαίο στην Λαμία

Τροχαίο στην Λαμία

Τροχαίο στην Λαμία

Πηγή: protothema.gr

Στο πένθος η Χαλκιδική! Νεκρό ζευγάρι έπειτα από τροχαίο!

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Χαλκιδική. Νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι έπειτα από τροχαίο το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το thestival.gr, γύρω στις 12:00 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα αγροτικό το οποίο οδηγούσε ένας 81χρονος και επέβαινε σε αυτό η 69χρονη σύζυγός του, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 23χρονος.

Το τροχαίο έγινε σε δημοτική οδό στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός των δύο ηλικιωμένων.

Μάλιστα, για τον απεγκλωβισμό του ενός, χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. Ο 23χρονος οδηγός του άλλου οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.