Κάτια Δανδουλάκη: Πόσα λεφτά έπαιρνε στη Λάμψη; Η αποκάλυψη 28 χρόνια μετά!

Το είπε η ίδια και μας κούφανε!

Κάτια Δανδουλάκη: Πόσα λεφτά έπαιρνε στη Λάμψη; Η αποκάλυψη 28 χρόνια μετά!

Κι όμως το είπε η Κάτια Δανδουλάκη! Πόσα λεφτά έπαιρνε στη Λάμψη; Η αποκάλυψη 28 χρόνια μετά που θα σας κουφάνει!

Η ίδια, έδωσε συνέντευξη στο “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα, όπου επιβεβαίωσε πως πήρε ένα τεράστιο ποσό για να πει το “ναι” στη Λάμψη. Το πόσα ακριβώς πήρε.... αδιανόητο!

Ισχύει ότι όταν ήρθε η πρόταση για τη Λάμψη, σας προσφέρθηκε από τον ΑΝΤ1 ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για εκείνη την εποχή προκειμένου να πείτε το “ναι”;

Ναι, ένα τεράστιο ποσό. Πολύ ανώτερο από τα κασέ στα τότε πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ήταν το αποκορύφωμα. Γιατί έγινε αυτό; «Η Κάτια θέλει τόσα για τον ρόλο, υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές». Εγώ δεν το διαπραγματεύτηκα καθόλου. Είπα «ή αυτό ή τίποτα». Διάλεξαν εμένα. Όμως είναι σημαντικό και αυτό: Στα οκτώ χρόνια στη Λάμψη ουδέποτε ζήτησα την παραμικρή αύξηση. Γιατί θεωρούσα πως δεν είναι ηθικό. Είχα πει «δώστε όσα θέλετε σε όποιον θέλετε, θα κρατήσετε όμως την υπάρχουσα ιεραρχία.

Θέλετε να δώσετε κάτι στους ανθρώπους που αμείβονται με λιγότερα; Δώστε, δεν έχω κανένα θέμα, αρκεί να μην διαταραχθεί η ισορροπία». Και πράγματι δε διαταράχθηκε ποτέ. Ποτέ δεν ζήτησα κάτι στη ζωή μου όταν ο άλλος ήταν αδύναμος να το προσφέρει. Ζητώ μόνο όταν ο άλλος έχει πολλές επιλογές.

Κάτια Δανδουλάκη: Η αποκάλυψη για το σύνδρομο, τη μητρότητα και της πλαστικές! (Βίντεο)

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον AlphaTV και αποκάλυψε το σύνδρομο που «πάσχει», τη μητρότητα αλλά και τις πλαστικές

Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε πολλά θέματα για τη ζωή της!

Συγκεκριμένα η Κάτια Δανδουλάκη δήλωσε πως πάσχει από μαθητικό σύνδρομο και γι΄ αυτό παντρεύτηκε τον δάσκαλό της!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο χαμό του άντρα της, την μητρότητα, αλλά και τις πλαστικές!

Κάτια Δανδουλάκη: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για τις πλαστικές!

Ακομπλεξάριστη, αποφάσισε να μιλήσει και γι αυτό!

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Gala, η Κάτια Δανδουλάκη.

undefined

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις και πώς από τότε που σταμάτησε την τηλεόραση περιποιείται περισσότερο τον εαυτό της.

«Όταν άρχισα να χάνω τους ανθρώπους μου, τρόμαξα για πρώτη φορά με τον χρόνο που περνάει. Τότε κατάλαβα ότι μεγαλώνω. Από τότε που σταμάτησα την τηλεόραση, φροντίζω τον εαυτό μου περισσότερο. Δεν μπορώ τα "δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπο μου". Κι αν έχεις κάνει δηλαδή, τι είναι, κακό; Φροντίζω τον εαυτό μου ως εκεί που δεν παίρνει. Κάνω ζωή αθλητή, αλλά όταν τα λέω αυτά δεν με ακούνε γιατί όλοι θέλουν τη γρήγορη λύση. Λένε σε ποιον πλαστικό πάτε; Τι ανόητη ερώτηση, Θεέ μου. Θέλει θυσία για να κρατήσουμε τη νεανική μας ενέργεια. Να διατηρείς το βάρος σου σταθερό. Να γυμνάζεσαι. Εγώ όταν είχα όλες κι όλες τρεις ώρες κενό για να κοιμηθώ και να πάω στο γύρισμα και έπρεπε να διαλέξω περισσότερο ύπνο ή γυμναστική, πάντα διάλεγα τη γυμναστική. Ενώ μου άρεσαν τα γλυκά, τα έκοψα μαχαίρι μετά τα σαράντα. Για δέκα χρόνια δεν τα άγγιξα. Είμαι άνθρωπος της πειθαρχίας. Δεν μπορώ τα νάζια και τις δικαιολογίες. Αυτό το νάζι, που είναι μάστιγα πλέον, μου είναι απολύτως απωθητικό. Το παιδικό χαρακτηριστικό σε μεγάλο άνθρωπο είναι έως και σιχαμένο».