Λαμπερός γάμος στην Ελληνική showbiz με κουμπάρους Mαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσα!

Η νύφη μάγεψε τους καλεσμένους με το νυφικό της!

Λαμπερός γάμος στην Ελληνική showbiz με κουμπάρους Mαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσα!

Λαμπερός γάμος πραγματοποιήθηκε στην Ελληνική showbiz και κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας.

Στον γάμο ήταν καλεσμένη και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία "έκλεψε" τις εντυπώσεις με το μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα 4 και το ζευγάρι πάντρεψε η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λέοντα Πατίτσα.

Η Δήμητρα Λαζαράτου διευθύνει την εταιρία δημοσίων σχέσεων Dialogue Public Relation και χθες βράδυ παντρεύτηκε στην Ανάβυσσοτον σύντροφό της Μιχάλη Σταθάτο ο οποίος ασχολείται με τα ναυτιλιακά.

Λαμπερός γάμος στην Ελληνική showbiz

Λαμπερός γάμος στην Ελληνική showbiz

Λαμπερός γάμος στην Ελληνική showbiz

Λαμπερός γάμος στην Ελληνική showbiz

Λαμπερός γάμος στην Ελληνική showbiz

Λαμπερός γάμος στην Ελληνική showbiz

Λαμπερός γάμος στην Ελληνική showbiz

Πασίγνωστη Ελληνίδα ντύθηκε νυφούλα! Ο γάμος που μιλάει όλη η Αθήνα!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ντύθηκε νυφούλα! Πού έγινε γάμος που μιλάει όλη η Αθήνα και πώς ήταν το νυφικό;

Όλες οι λεπτομέρειες! Το ευτυχισμένο ζευγάρι πήρε την απόφαση να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του πολυτελούς ξενοδοχείου «Santa Marina» στον Ορνό της Μυκόνου, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων.

Η νύφη φυσικά φορά στο γάμο της δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, αφού η Ναστάζια Δαρίβα παντρεύεται τον αδερφό της Νίκο Κριθαριώτη. Δείτε τις φωτογραφίες από το νυφικό υπερπαραγωγή:

Γάμος «βόμβα» στην showbiz! Το μονόπετρο προκαλεί ταραχές!

Γάμος «βόμβα» στην showbiz και το μονόπετρο προκαλεί ταραχές! Σίγουρα αν το δείτε, θα το ζηλέψετε!

Όπως ήδη σας αναφέραμε χτες, στην Ιταλία αρραβωνιάστηκε στις αρχές του μήνα η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον αγαπημένο της Mapelli Mozzi και ετοιμάζεται για το γάμο της το 2020.

Η επίσημη ανακοίνωση των γονιών της: πρίγκιπα Andrew και Sarah Ferguson ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το ζευγάρι ανυπομονεί να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και μαζί με την ανακοίνωση, κυκλοφόρησε και φωτογραφία!

Το ζευγάρι φαίνεται τρισευτυχισμένο και το μονόπετρο μοιάζει ακόμα πιο εντυπωσιακό από όσο περιμέναμε! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γάμος «βόμβα» στην showbiz! Το μονόπετρο προκαλεί ταραχές!Γάμος «βόμβα» στην showbiz! Το μονόπετρο προκαλεί ταραχές!

Για την ιστορία, να πούμε ότι η ανακοίνωση του παλατιού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του York έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον Edoardo Mapelli Mozzi. Η αυτού Μεγαλειότης και ο κύριος Mapelli Mozzi αρραβωνιάστηκαν στην Ιταλία στις αρχές του μήνα και ο γάμος τους θα γίνει το 2020. Η φωτογραφία που δημοσιεύεται τραβήχτηκε από την πριγκίπισσα Ευγενία στην Ιταλία».

Και συνεχίζει μεταφέροντας το μήνυμα του ζευγαριού: «Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Edoardo Mapelli Mozzi αναφέρουν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε μαζί σας τα ευχάριστα νέα για τον πρόσφατο αρραβώνα μας. Και οι δυο είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτήν την περιπέτεια ζωής μαζί. Ανυπομονούμε να παντρευτούμε!» Με το καλό!