Απίστευτο ξέσπασμα από τον Ανδρέα Γεωργίου! «Αντιγραφή του Παπακαλιάτη θα ήμουν αν...»!

Τι είπε;

Απίστευτο ξέσπασμα από τον Ανδρέα Γεωργίου! «Αντιγραφή του Παπακαλιάτη θα ήμουν αν...»!

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου με αφορμή την σύγκριση που του κάνουν πολλοί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και την Κλεοπάτρα Πατλάκη και μίλησε για όλα.

Τι απαντά σε όσους τον συγκρίνουν με τον Παπακαλιάτη; «Αντιγραφή του Παπακαλιάτη θα ήμουν αν έκανα ένα εβδομαδιαίο σίριαλ. Εγώ κάνω καθημερινό, γυρίζω οκτώ επεισόδια την εβδομάδα, που σημαίνει βιομηχανία.

Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι η δυσκολία η δική μας έγκειται στο να κρατήσουμε ένα επίπεδο στο αποτέλεσμα σε σχέση με τον χρόνο που έχουμε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δουλεύουμε σε πολύ σκληρές συνθήκες, είτε αυτό λέγεται καύσωνας, είτε μετακίνηση μεταξύ χωρών, είτε βροχή, γιατί όλα τα γυρίσματα είναι σε φυσικούς χώρους και όχι σε στούντιο.

Και αυτή η μηχανή δεν πρέπει να σταματάει, πρέπει να παράγει σκηνές κάθε μέρα για να βγει ο όγκος της δουλειάς. Γυρίζουμε δύο επεισόδια την ημέρα, ενώ ένα εβδομαδιαίο σίριαλ θέλει δέκα μέρες για ένα επεισόδιο. Άρα δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Γράφονται και λέγονται πολλά.» είπε στο περιοδικό Gala και την Κλεοπάτρα Πατλάκη!

Και υπογράμμισε ο Ανδρέας Γεωργίου: «Δεν έχω βγει ποτέ να διαψεύσω ή να απαντήσω, αν και πολλές φορές μπερδεύονται με αυτά που γράφονται στα fan clubs και το κάνουν προσωπικό. Δεν έχω απαντήσει και δεν θα απαντήσω γιατί εγώ κάνω τη δουλειά μου, με τους ανθρώπους που πιστεύω και ο κόσμος επιλέγει, και σέβομαι την επιλογή του κόσμου»!

Ανδρέας Γεωργίου: «Επηρέασαν τη σχέση μας και θα μπορούσε να είχαμε χωρίσει...»

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε πως θα μπορούσε να είχε χωρίσει με τους συνεργάτες του, καθώς υπήρχαν εξωγενείς παράγοντες που επηρέασαν τη σχέση τους!

Όλα όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης-ηθοποιούς, με τη νέα του δουλειά "8 λέξεις" να προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ!

Ο Ανδρέας Γεωργίου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τους συνεργάτες του Βάνα Δημητρίου και Κούλη Νικολάου, αποκαλύπτοντας πώς διαχειρίστηκαν τις διαφωνίες τους.

Ποιο είναι το μυστικό της συνεργασίας σας με τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου; Υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ σας;

«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Εμείς οι τρεις έπρεπε να συναντηθούμε. Αισθάνομαι ότι είναι γονείς μου. Είμαστε πάντα και σε προσωπικό επίπεδο πια οικογένεια. Όταν αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα εκτός δουλειάς, οι άλλοι δύο είναι εκεί για τον έναν. Όταν υπάρχουν διαφορές, δεν υπάρχει ένταση. Θα τις συζητήσουμε πάντα γιατί μας ενδιαφέρει να είμαστε καλά μεταξύ μας.

Ανδρέας Γεωργίου: Σε μια εβδομάδα οι «8 Λέξεις» κάνουν πρεμιέρα και έκανε το πρώτο spoiler!

Δεν έχουμε έρθει σε ρήξη ποτέ και είμαστε μαζί 8 χρόνια. Είναι ο 9ος χρόνος τώρα και είναι σημαδιακό γιατί στα 8 χρόνια κάναμε τις «8 Λέξεις». Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπόρει να μας χωρίσει. Υπήρξαν αφορμές αυτά τα χρόνια που θα μπορούσαμε να χωρίσουμε. Υπήρξαν εξωτερικοί παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη σχέση μας. Περάσαμε από δοκιμασίες, αλλά είδαμε ότι δε μας «σπάει» τίποτα», ανέφερε μεταξύ άλλων στο 7Mέρες TV.

Ανδρέας Γεωργίου: Η αποκάλυψη για την πρώτη επαφή με τον ΣΚΑΪ!

Ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε την αποκάλυψη για την πρώτη του επαφή με τον ΣΚΑΪ, με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία!

Ήδη μετράμε αντίστροφα για τη νέα του σειρά "8 λέξεις" η οποία αναμένεται να κερδίσει το κοινό.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε για την πρώτη επαφή που είχε με τον ΣΚΑΪ για το ξεκίνημα της συνεργασίας του!

8 λέξεις: Τότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!

Σου αρέσει να ρισκάρεις; Και πώς ήρθε η επιλογή του ΣΚΑΙ;

Δεν το είδα σαν ρίσκο. Όταν είχα την πρώτη μου συνάντηση με το κανάλι, είδα ότι υπήρχε έντονη επιθυμία να ενισχυθεί η μυθοπλασία. Αισθάνθηκα, λοιπόν, ότι αν έκανα αυτό το βήμα μαζί με την ομάδα μου, θα βοηθούσαμε αυτή την προσπάθεια στο σύνολό της σε όλα τα κανάλια. Γιατί είναι ωραίο να υπάρχει ανταγωνισμός. Στα χρόνια της οικονομικής κρίσης μυθοπλασία δεν υπήρχε. Ξεκίνησε ξανά και με το Μπρούσκο κι αισθάνομαι περήφανος γι’ αυτό. Φέτος μιλάμε για πολλές σειρές, καινούργιες αλλά και γι’ αυτές που συνεχίζονται. Και νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου γιατί αισθάνομαι ότι βάλαμε κι εμείς το λιθαράκι μας.

Σε τρομάζει ο ανταγωνισμός;

Πάντα η φιλοσοφία μου είναι ότι ο πήχης πρέπει να ανεβαίνει. Δεν μπορώ να σου πω ότι τρομάζω και δεν το λέω αλαζονικά, επειδή αισθάνομαι ότι θα είμαστε οι πρώτοι. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Ο καθένας ας κάνει το καλύτερό του και η κρίση είναι στον κόσμο. Ότι αποφασίσει θα το σεβαστούμε. Είπε στο "7ΜέρεςT