Λευτέρης Πανταζής: Μίλησε ανοιχτά για την μυθική ατάκα «Βασανιστείτε μυστήρια πλάσματα»!

Τι αποκάλυψε;

Λευτέρης Πανταζής: Μίλησε ανοιχτά για την μυθική ατάκα «Βασανιστείτε μυστήρια πλάσματα»!

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε ανοιχτά για την μυθική ατάκα που λέει στα κέντρα που τραγουδά και γρήγορα έγινε viral «Βασανιστείτε μυστήρια πλάσματα».

Ο τραγουδιστής, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και για τα επαγγελματικά του.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τη... μυθική, πλέον, ατάκα του, "βασανιστείτε" που λέει συνήθως στα νυχτερινά κέντρα όπου τραγουδά, στο φετινό σχήμα στο οποίο συμμετέχει: "Χθες ήταν ο κόσμος όρθιος και δεν χωρούσε να μπει στο μαγαζί".

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην κόρη του, την οποία και λατρεύει.

Λευτέρης Πανταζής: H επιθυμία για ένα παιδάκι - «Ίσως μου δώσει δύναμη»! (Βίντεο)

Για την επιθυμία του να αποκτήσει ένα ακόμη παιδάκι μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής λέγοντας πως ίσως του δώσει δύναμη και ανανέωση.

Ο τραγουδιστής, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» όπου αναφέρθηκε στα επαγγελματικά σχέδια του αλλά και στην προσωπική του ζωή.

«Είμαι διπλά ευτυχισμένος και χαρούμενος γιατί μετά από χρόνια ξαναγυρίζω στον τόπο του εγκλήματος, με την καλή έννοια, γιατί εδώ μεγάλωσα, εδώ γνωρίστηκα με τους φίλους μου και σε αυτό το μουσικό ταξίδι θα έχω μαζί μου τους φίλους μου», είπε αρχικά.

Λευτέρης Πανταζής: Αυτή είναι η αντίδραση του σε κάθε «τολμηρή» φωτογραφία της Κόνι Μεταξά!

«Το άλλο μεγάλωσε, άνοιξε τα φτερά του. Ένα παιδί ίσως μου δώσει δύναμη, ανανέωση, δεν ξέρω, μακάρι. Και ο γάμος ας έρθει με το καλό. Δεν παντρεύτηκα γιατί δεν έτυχε, δεν είναι εύκολη η δουλειά μου», είπε για ένα δεύτερο παιδί.

Λευτέρης Πανταζής: Αυτή ήταν η αντίδραση του όταν είδε την γυμνή φωτογράφιση της κόρης του!

Αυτή ήταν η αντίδραση του Λευτέρη Πανταζή όταν είδε την γυμνή φωτογράφιση της κόρης του, Κόνι Μεταξά.

Ο τραγουδιστής, παραχώρησε συνέντευξη το περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού και αναφέρθηκε στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

Η κόρη σου, Κόνι Μεταξά, έκανε πρόσφατα γυμνή φωτογράφιση.

Ήταν πολύ κυριλέ φωτογράφιση, ήταν πολύ καλή. Ήταν γυμνή… χωρίς να είναι γυμνή.

Σε ρώτησε για να το κάνει;

Ναι, βέβαια, και της είπα ότι «Έτσι μου αρέσει να είναι… να είναι σεβαστική, ωραία φωτογράφιση, για να μην έχει κανένας να σου πει τίποτα ποτέ». Της είπα να προσέχει, να μην προκαλεί. Εκείνη μου απάντησε ότι «στην Αμερική τα κάνουν κάθε μέρα».

Λευτέρης Πανταζής: Έβαλε κάτω τον Θάνο Πετρέλη! (Βίντεο)

Ο Λευτέρης Πανταζής έβαλε κάτω τον Θάνο Πετρέλη και το βίντεο μιλάει από μόνο του!

Τι συνέβη μεταξύ των δύο τραγουδιστών;

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου βίντεοκλιπ του Θάνου Πετρέλη, για το τραγούδι με τίτλο «Πάω Διακοπές. Τα λέμε».

Εκεί, έγινε ο... χαμός με τον ΛΕΠΑ να βάζει κάτω τον Πετρέλη και να του κάνει μασάζ!

Δείτε το βίντεο!