Νίκος Βέρτης: Έγινε νονός! Φωτογραφία - ντοκουμέντο από το μυστήριο!

Ποιος Έλληνας τραγουδιστής ήταν καλεσμένος;

Νίκος Βέρτης: Έγινε νονός! Φωτογραφία - ντοκουμέντο από το μυστήριο!

Νονός έγινε ο Νίκος Βέρτης και υπάρχει φωτογραφία ντοκουμέντο από την εκκλησία την ώρα που γινόταν το μυστήριο.

Ο τραγουδιστής, έγινε πνευματικό πατέρας και η χαρά του δεν περιγράφεται.

Την αποκάλυψη έκανε ο Σταν - ο οποίος ήταν καλεσμένος στα βαφτίσια - μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία την ώρα που ο τραγουδιστής είχε στα χέρια του το μωράκι.

Στο δικαστήριο ο Νίκος Βέρτης!

Νίκος Βέρτης νονός φωτογραφία

Νίκος Βέρτης: Βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου με... καλή παρέα!

Βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου έκανε ο Νίκος Βέρτης, μαζί με καλή παρέα. Δεν σταμάτησε να συζητάει και να χαμογελάει στον κόσμο.

Ο τραγουδιστής είναι λάτρης του νησιού των ανέμων και συχνά ταξιδεύει προς τα εκεί για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

Ο Νίκος Βέρτης, εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να απολαμβάνει την βόλτα του στα Ματογιάννια.

Με casual look και συνοδευόμενος από φιλική παρέα, μέλος της οποίας ήταν και μελαχρινή καλλονή, ο 43χρονος έκανε την βόλτα του στα γραφικά σοκάκια.

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ: ΒΡΑΔΥΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΟΓΙΑΝΝΙΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΕΑ

Νίκος Βέρτης: Η δικαστική απόφαση για το όπλο του τραγουδιστή!

Τέλος στην δικαστική περιπέτεια του Νίκου Βέρτη έβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνς, αθωώνοντάς τον τραγουδιστή για την πλημμελή φύλαξη του όπλου του, το οποίο εκλάπη μαζί με το αυτοκίνητό του από ιδιωτικό πάρκινγκ στη Γλυφάδα τον Ιανουαρίου του 2017.


Ο Νίκος Βέρτης δεν έδωσε το παρών στο δικαστήριο αλλά εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του, ο οποίος και εξήγησε τι έχει συμβεί!

«Ο εντολέας μου κατείχε νόμιμα το όπλο με άδεια οπλοφορίας» τόνισε ο δικηγόρος! Αξιοσημείωτο είναι ότι το δικαστήριο απάλλαξε τον τραγουδιστή λόγω έλλειψης υπαιτιότητας!

Το χρονικό της υπόθεσης

Δύσκολες ώρες περνάει ο Νίκος Βέρτης καθώς έχει δικαστικά μπλεξίματα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο τραγουδιστής βρίσκεται σε δικαστικούς μπελάδες καθώς βρέθηκε στην κατοχή του όπλο, το οποίο κατέληξε σε άγνωστα και ενδεχομένως επικίνδυνα χέρια!

Ο γνωστός τραγουδιστής θα καθίσει στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας προκειμένου να λογοδοτήσει για την φύλαξη του όπλου που βρισκόταν μέσα στο πολυτελές τζιπ το οποίο εκλάπη πριν από δύο χρόνια!

ektakto-sto-dikastio-o-nikos-vertis

Ο Νίκος Βέρτης δήλωσε αμέσως την κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όμως εκτός από την απώλεια του αυτοκινήτου βρέθηκε αντιμέτωπος με ακόμη έναν πονοκέφαλο! Στο τζιπ βρισκόταν και ένα όπλο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso ο τραγουδιστής κατείχε νομίμως!