Αλέξης Τσίπρας - Μπέττυ Μπαζιάνα: Τρυφερές στιγμές σε δημόσια εμφάνιση!

Είναι πολύ ερωτευμένοι!

Αλέξης Τσίπρας - Μπέττυ Μπαζιάνα: Τρυφερές στιγμές σε δημόσια εμφάνιση!

Μερικές τρυφερές στιγμές είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέττυ Μπαζιάνα σε δημόσια εμφάνιση. Συγκεκριμένα, στην δεύτερη και τελευταία ημέρα του φεστιβάλ Σπούτνικ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Εμφανίστηκε ντυμένος κάζουαλ με σκούρο μπλε πουκάμισο και παντελόνι, συνοδευόμενος από την του Περιστέρα Μπαζιάνα η οποία ήταν ντυμένη ομοιόχρωμα με μαύρο παντελόνι και μπλούζα.

Οι δυό τους, κάθισαν στην πρώτη σειρά, δίπλα στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ένα τρυφερό τετ-α-τετ, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έσκυψε προς το μέρος της για να της πει κάτι. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο φακός τους "τσάκωσε" σε τρυφερή στιγμή.

Αλέξης Τσίπρας - Μπέττυ Μπαζιάνα

Αλέξης Τσίπρας - Μπέττυ Μπαζιάνα

Αλέξης Τσίπρας - Μπέττυ Μπαζιάνα

Αλέξης Τσίπρας - Μπέττυ Μπαζιάνα

Αλέξης Τσίπρας: Δεν άφηνε το χέρι της Μπέττυς του! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε σπάνια έξοδο!

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν άφηνε το χέρι της Μπέττυς του! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε σπάνια έξοδο - Καρέ καρέ οι φωτογραφίες!

Ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα το βράδυ της Παρασκευής είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν δύο εκθέσεις στο Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, MOMus στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την επίσκεψή τους ξεναγήθηκαν στην έκθεση «Όλα όσα Έχουμε Κοινά», που συνδιοργανώνεται με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης των Σκοπίων. Εκεί εκτίθενται τα έργα 14 καλλιτεχνών από 9 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Σερβία, Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Κροατία, Ελλάδα κα)

Η στιγμή που ο Τσίπρας αποχωρεί από το Μαξίμου! Τον έβλεπε από το κατώφλι χαμογελαστός ο Μητσοτάκης! (Βίντεο)

Στη δεύτερη έκθεση «Νέοι Έλληνες Φωτογράφοι 2010-1018» στο MOMus είχαν την ευκαιρία να δουν μία χαρτογράφηση των καλλιτεχνικών ανησυχιών και αναζητήσεων της νέας γενιάς της ελληνικής φωτογραφίας. Στην έκθεση παρουσιάζεται μέρος του έργου 32 σύγχρονων δημιουργών.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα παραθέσει ομιλία στην 84η ΔΕΘ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 19.30 σήμερα στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης". Στις 10.30 ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και εκπροσώπους των εργαζομένων και στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε περίπτερα της ΔΕΘ.

Αλέξης Τσίπρας: Δεν άφηνε το χέρι της Μπέττυς του! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε σπάνια έξοδο!

Αλέξης Τσίπρας: Δεν άφηνε το χέρι της Μπέττυς του! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε σπάνια έξοδο!Αλέξης Τσίπρας: Δεν άφηνε το χέρι της Μπέττυς του! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε σπάνια έξοδο!Αλέξης Τσίπρας: Δεν άφηνε το χέρι της Μπέττυς του! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε σπάνια έξοδο!Αλέξης Τσίπρας: Δεν άφηνε το χέρι της Μπέττυς του! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε σπάνια έξοδο!

ethnos.gr

Αλέξης Τσίπρας: Δεν πάει το μυαλό σας ποιος κούκλος Έλληνας ηθοποιός θα τον υποδυθεί!

Δεν πάει το μυαλό σας ποιος κούκλος Έλληνας ηθοποιός θα υποδυθεί τον Αλέξη Τσίπρα στην ταινία του Κώστα Γαβρά, βασισμένη στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, «Ενήλικοι Στο Δωμάτιο».

Ο ίδιος μίλησε πως έγινε η συμφωνία με τον σκηνοθέτη και δεν δίστασε να περιγράψει την ψυχολογία του κατά τη διάρκεια των ραντεβού.

Αλέξης Τσίπρας ταινία

Από πόσες οντισιόν πέρασες για να πάρεις τον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα στην ταινία του Κώστα Γαβρά, βασισμένη στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, Ενήλικοι Στο Δωμάτιο;

Τα πρώτα κάστινγκ ήταν τρία Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι δεν ήξερα ότι θα είναι αυτός ο σκηνοθέτης. Νομίζω ούτε οι υπόλοιποι ηθοποιοί γνώριζαν κάτι. Το μόνο που είχαμε καταλάβει είναι ότι πρόκειται για κάτι μεγάλο, αλλά ύστερα σκεφτόμασταν «Ναι, οκ, ένας μεγάλος ξένος σκηνοθέτης κλπ., μας παραμυθιάζουν οι casting directors».

Όταν μου δήλωσαν «Έχεις ραντεβού με τον κ. Γαβρά», έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήταν σαν ένας Αγιος Βασίλης που ήρθε καλοκαι­ριάτικα, πέρσι τέτοια εποχή, και μου χάρισε το καλύτερο δώρο.

Αλέξης Τσίπρας: Γενέθλια για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ! Πόσο χρονών γίνεται;

Σε εκείνες, τις πρώτες οντισιόν τι ειπώθηκε, δηλαδή; Δεν ζητήσατε περισσότερες πληροφορίες;

Δεν είχαμε κείμενο ή σενάριο στα χέρια μας. Κυρίως ήθελαν να δουν εσένα και το πώς αντιλαμβάνεσαι τι έχει συμβεί τα τελευ­ταία χρόνια στη χώρα. Υπήρχε, επίσης, πολύς αυτοσχεδιασμός. Μετά τις οντισιόν, με πήρε τηλέφωνο ο casting director Μάκης Γαζής, και μου λέει:

-Τι κάνεις το πρωί του Σαββάτου;

Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, παίζω μπάλα συνήθως.

-Καλά-καλά, σε περιμένει ο κ. Γαβράς να πάρετε μαζί πρωινό, στις 9.00 το πρωί, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Κοιμήθηκες το προηγούμενο βράδυ;

Μου είχαν πει να είμαι ξεκούραστος, καμιά ξεκούραση και κανένας ύπνος. Πήγα πολύ νωρίτερα και έκοβα βόλτες, (γέλια). Είχα μεγάλη αγωνία που θα τον συναντούσα. Ήρθε στο ξενο­δοχείο με τη σύζυγο του, η οποία δεν ξέρει ελληνικά. Ευτυχώς, γνωρίζω εγώ γαλλικά, οπότε είχαμε όλοι μαζί μια γαλλοαγγλικοελληνική συζήτηση γύρω από την κρίση στην Ελλάδα.

Αυτή ήταν η πρώτη μας γνωριμία. Το επόμενο διάστημα αποκτήσαμε μια στενότερη επαφή. Ήρθε και με είδε και στο Μάμα Μία!, που έπαιζα τότε. Το βρήκα πολύ αστείο! Επίσης, εκείνη τη μέρα στο θέατρο έκανε σε όλους εντύπωση το πόσο ευγενικός ήταν. Γύρισε όλα τα καμαρίνια, μόνο τον ταμία του θεάτρου δεν συ­νεχάρη, που λέει ο λόγος.

Μια από τις επόμενες μέρες, μόλις είχε ξεσπάσει η φωτιά στην Κινέτα και μετά στο Μάτι, με πήρε στο τηλέφωνο. Εκείνη την ώρα οδηγούσα και συμπωματικά είχα στο αυτοκίνητο μου τον 'Ακη Σακελλαρίου, ο οποίος είχε αρχίσει να αρρωσταίνει ήδη από τη Νόσο των Λεγεωνάριων, αυτή που λίγο αργότερα τον οδήγησε στην Εντατική.

Ήταν μια πολύ περίεργη μέρα η συγκεκριμένη, όταν μου ανακοίνωσε ο κ. Γαβράς στο τηλέφωνο ότι παίρνω έναν από τους δύο βασι­κούς ρόλους στην ταινία του. Ένιωσα τόσο μεγάλη α χαρά, αλλά δεν μπορούσα να τη μοιραστώ με κανέναν, γιατί μας είχε ζητήσει να μη διαρρεύσει τίποτα. ‘Οταν διάβασα πια και το σενάριο, πραγματικά τα έχασα. Ήταν ό,τι ωραιότερο έχω διαβάσει. Είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος θα τον υποδυθεί.

Αλέξης Τσίπρας ταινία

Αλέξης Τσίπρας VS Κυριάκος Μητσοτάκης: Ποιος έκλεψε την παράσταση στο Προεδρικό Μέγαρο;

Αλέξης Τσίπρας VS Κυριάκος Μητσοτάκης σε μάχη γιγάντων για το στιλ τους! Ποιος άραγε έκλεψε την παράσταση στο Προεδρικό Μέγαρο;

Οι δύο ισχυροί άντρες, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την Γιορτή της Δημοκρατίας η οποία έγινε χτες το βράδυ. Κυριάκος και Αλέξης δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, αλλά τα βλέμματα όλων όσων ήταν στον ίδιο χώρο καρφώθηκαν πάνω τους!

Το look του Κυριάκου

Αλέξης Τσίπρας VS Κυριάκος Μητσοτάκης: Ποιος έκλεψε την παράσταση στο Προεδρικό Μέγαρο;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με slim κοστούμι σε απόχρωση του μπλε, λευκό πουκάμισο και γαλάζια γραβάτα πραγματοποίησε μια σούπερ στιλάτη εμφάνιση! Ξεχωριστή αναφορά αξίζει να γίνει στο ρολόι του - λιτό αλλά κομψό ταυτόχρονα- αλλά και στα άψογα παπούτσια που ολοκλήρωσαν το look του.

Bonus: Η τέλεια τσάκιση στο παντελόνι του, που θα ενέκρινε κάθε Ελληνίδα νοικοκυρά!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα πάθετε πλάκα με το φουσκωτό του Πρωθυπουργού!

Το look του Αλέξη Τσίπρα

Αλέξης Τσίπρας VS Κυριάκος Μητσοτάκης: Ποιος έκλεψε την παράσταση στο Προεδρικό Μέγαρο;

Ο Αλέξης Τσίπρας, δεν συνοδευόταν από την Μπέτυ Μπαζιάνα αλλά από την Όλγα Γεροβασίλη! Ο ίδιος, έμεινε πιστός στο στιλ του και δεν φόρεσε γραβάτα, αλλά παρόλα αυτά έκανε μια πολύ κομψή επιλογή.... Προτίμησε για την επίσημη εμφάνιση του κοστούμι σε απόχρωση του μπλε - καλοκαιρινό χρώμα γαρ- και αέρινο λευκό πουκάμισο. Το όλο look συνδύασε με παπούτσια σε σκούρο καφέ. Εσάς ποιος σας άρεσε καλύτερα;