The Voice: "Τσακώθηκαν" Ρουβάς - Μουζουράκης! Ο παίκτης που.. μπήκε ανάμεσα τους! (Βίντεο)

Σηκώθηκε ο Σάκης και...

The Voice:

"Τσακώθηκαν" Σάκης Ρουβάς και Πάνος Μουζουράκης. Ο παίκτης που... μπήκε ανάμεσα τους τραγούδησε στην σκηνή του The Voice.

Ο Αρνέλ μπήκε στο παιχνίδι με την ομάδα του Μουζουράκη, αφού μπλόκαρε τον Ρουβά, πατώντας το κουμπί του μπλοκ.

«Στον καλύτερό σου φίλο το κάνεις αυτό;» τον ρώτησε ο Σάκης και ο Πάνος με μεγάλη ευχαρίστηση άρχισε να πανηγυρίζει. The Voice: Τραγούδησε Μαχαιρίτσα και οι κριτές δεν έκρυψαν την συγκίνηση τους! (Βίντεο)

Ο Αρνέλ, πάντως, παραδέχτηκε ότι έτσι και αλλιώς θα επέλεγε τον Πάνο Μουζουράκη.

The Voice: Αυτή την παίκτρια την ήθελαν και οι τέσσερις κριτές! Τα έδωσαν όλα για να την διεκδικήσουν! (Βίντεο)

Αυτή την παίκτρια του The Voice την ήθελαν και οι τέσσερις κριτές στην ομάδα τους. Τα έδωσαν όλα για να την διεκδικήσουν οι τραγουδιστές.

Η Ειρήνη Τσοκούνογλου,διαθέτει τόσο εξωτερική εμφάνιση, όσο και φωνάρα. Τραγούδησε το «Δεν θέλω να ξέρεις» της Άννας Βίσση και τους εντυπωσίασε όλους.

Ανάμεσα στους τέσσερις κριτές ξεκίνησε πόλεμος για να την πείσουν να πάει στην ομάδα τους! Παίκτης μιμήθηκε τον Μουζουράκη επί σκηνής και είναι... όλα τα λεφτά!

Και εκεί που όλοι έλεγαν ένα σορό κοπλιμέντα, ο Σάκης Ρουβάς με μια πρόταση την κέρδισε!

The Voice: Τραγούδησε και "τρέλανε" τον Μουζουράκη! Σηκώθηκε και... (Βίντεο)

Παίκτρια ανέβηκε στην σκηνή του The Voice και "τρέλανε" τον Πάνο Μουζουράκη με την φωνή της. Σηκώθηκε πάνω και δεν σταμάτησε να την κοιτά.

Η 22χρονη φοιτήτρια της Φιλοσοφικής τραγούδησε το «Αφού το θες» και με τον που την άκουσε ο κριτής πάτησε το κουμπί και σηκώθηκε να χορέψει.

Κατά την διάρκεια του τραγουδιού, δεν σταμάτησε να την κοιτάει και να χαμογελάει, αφού την ήθελε πολύ στην ομάδα του. Μάλιστα, αφού ήταν ο μόνος που γύρισε πλέον η 22χρονη ανήκει στο team Mouzourakis.

Τηλεθέαση 27/9: Πώς τα πήγε το The Voice στην πρεμιέρα; Σάρωσε ή τσακίστηκε;