«Διαμάχη» ΣΚΑΙ - Ατζούν! Το πρόγραμμα που φέρνει ο Τούρκος παραγωγός με το... «ζόρι»!

Το πρόγραμμα που θα δώσει "ανάσα" στο κανάλι!

«Διαμάχη» ΣΚΑΙ - Ατζούν! Το πρόγραμμα που φέρνει ο Τούρκος παραγωγός με το... «ζόρι»!

Μια μικρή «διαμάχη» επικρατεί ανάμεσα στον ΣΚΑΙ και τον Ατζούν. Ο Τούρκος παραγωγός φέρνει στην τηλεόραση με το «ζόρι» πρόγραμμα που σημείωσε επιτυχία.

Συγκεκριμένα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί από την αρχή διαφωνούσε να κόψουν το «My style rocks» και να βάλουν στην θέση μου το «Boom» και το «Guess my age», με αποτέλεσμα τώρα που αυτά τα δυο προγράμματα δεν πάνε καλά σε τηλεθέαση να τους προτείνει να το επαναφέρουν στην τηλεόραση.

Τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης, όσο και ο Γιώργος Λιάγκας σημειώνουν χαμηλή τηλεθέαση και φήμες κάνουν λόγω για κόψιμο και των δυο τηλεπαιχνιδιών. Μάλιστα, για το γεγονός αυτό είχε τοποθετηθεί δημόσια ο παρουσιαστής στην μεσημεριανή εκπομπή του.

Τώρα σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» στον ΣΚΑΙ γίνονται συζητήσεις και σκέφτονται την πρόταση του Ατζούν στο να φέρουν πίσω το «My style rocks».

ΣΚΑΙ - έκτακτο: Ποια εκπομπή... κόβεται;

Έκτακτο "παράρτημα" για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ! Ποια εκπομπή... κόβεται;

Αναβρασμός στα γραφεία του Φαλήρου και θα σας μεταφέρουμε ότι ακριβώς συμβαίνει! Ενώ ο σταθμός σημειώνει μεγάλη επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης και συγκεκριμένα στην μεσημεριανή του ζώνη που έχει απογειωθεί και με το Νίκο Μουτσινά αλλά και με το "Μεσημέρι ΣΚΑΙ" του Γιώργου Λιάγκα, το απογευματινό και μετά κάπου.. μπάζει!

Συγκεκριμένα, έχουν διχάσει τα ποσοστά που σημειώνει ο Γιώργος στο μεσημεριανό με τα ποσοστά που σημειώνει το "Guess my age", το οποίο δεν φαίνεται να είναι τόσο αγαπητό από το τηλεοπτικό κοινό, μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης σημείωσε 10,9% το "Guess" ενώ το μεσημεριανό 14,7%!

ΣΚΑΙ - έκτακτο: Ποια εκπομπή... κόβεται;

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 17.4
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 14.7
ΑLPHA: Ο περίεργος και ο πρώτος ματάκιας 7,8
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 16,0
Open: Μεσημέρι yes 7,2

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 15,4

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 20,5

Απογευματινή ζώνη
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 20,6
ALPHA: Πάνω κάτω 12,5
STAR: Elif 13,7
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 12,7

ΑΝΤ1: Still standing 18,6

ΣΚΑΙ: Boom 15,2

ΣΚΑΙ: Guess my age 10,9

Σε πρώτη φάση λοιπόν το κανάλι αποφάσισε να αλλάξει ώρα στο παιχνίδι του Γιώργου κι αν δεν δουν προκοπή με τα νούμερα, το τελευταίο χαρτί τους θα είναι να... κοπεί!

ΣΚΑΪ: Εκτός αέρα ο Γιώργος Λιάγκας! Τι συνέβη;

Ο Γιώργος Λιάγκας εκτός αέρα από την σημερινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ! Τι συνέβη;

Η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Λιάγκα» ξεκίνησε δύο λεπτά πριν τις 12:00 για συγκεκριμένο λόγο!

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας βγήκε να πει ένα καλημέρα στους τηλεθεατές του και να παραδώσει την σκυτάλη της εκπομπή στην Ελένη Τσολάκη!

ΣΚΑΪ: Εκτός αέρα ο Γιώργος Λιάγκας! Τι συνέβη;

Ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια έφυγε και ο λόγος ήταν η τρίωρη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ σε όλα τα ΜΜΕ από τις 12:00 έως τις 15:00.

Γιώργος Λιάγκας: Αδιανόητο! «Έκραζε» την καλεσμένη της Σκορδα, ενώ εκείνη της έπαιρνε συνέντευξη!

Όπως έφευγε ο Γιώργος Λιάγκας, η Ελένη Τσολάκη του φώναξε χιουμοριστικά... «Μη φύγεις»!

ΣΚΑΪ: Εκτός αέρα ο Γιώργος Λιάγκας! Τι συνέβη;

Αποκλειστικό - "φωτιά": Από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1 με συνοπτικές διαδικασίες ο...

Από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1 με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισε να βρεθεί ο... Μην βιάζεστε! Στο Youweekly.gr θα μάθετε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που ήρθαν στο Vanda's blog, φέρεται πως ένας από τους καλύτερους δημοσιογράφους του σταθμού του Φαλήρου αποφάσισε να τα μαζέψει και να φύγει καθώς τον δυσαρέστησαν κάποιες συμπεριφορές...

Αποχώρηση «βόμβα» από την σειρά του ΑΝΤ1, «Μην ψαρώνεις»! (Βίντεο)

Ο ίδιος, μάλιστα, όπως μου μετέφεραν πηγές μου έχει ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις με το κανάλι του ΑΝΤ1 και είναι ένα βήμα πριν κλείσει για να αναλάβει ένα δικό του project...

Ο λόγος, φυσικά, για τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου.

Αποκλειστικό -

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Ανατρεπτικές αλλαγές στο κανάλι! Τι συνέβη;

Ανατρεπτικές αλλαγές έρχονται στο τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Το τι συνέβη θα σας το μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog.

Ο σταθμός του Φαλήρου βρισκόταν σε πυρετώδης προετοιμασίες από το καλοκαίρι για να υποδεχτεί το φθινόπωρο 2019 και τη νέα τηλεοπτική σεζόν και μάλιστα απασχόλησε πολύ για το τι θα γίνει με την συνεργασία του με τον Τούρκο Παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί και τα project (βλέπε Survivor, My Style Rocks κλπ.).

Ατζούν Ιλιτζαλί - έκτακτο: Άσχημα τα νέα!

Το αποτέλεσμα; Το Survivor να βρίσκεται εκτός και το My Style Rocks να μην ξέρουν αν θα βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν... Ωστόσο, για να καλύψουν το κενό βρήκαν τη λύση και θα σας την μεταφέρω ακριβώς όπως μου μεταφέρθηκε κι εμένα από άτομο μέσα από τον σταθμό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να "χτυπήσουν" και μια διαφορετική γκάμα τηλεθεατών στρεφόμενοι προς τα... ντοκιμαντέρ! Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Οι ιθύνοντες έχουν αφήσει κενό στο πρόγραμμά τους για να βάλουν μέσα τόσο ξένα όσο και ελληνικά ντοκιμαντέρ και μάλιστα, κατά πάσα πιθανότητα θα μεταδίδονται κάθε Κυριακή αμέσως μετά το "The Voice".