Το Πρωινό: Απίστευτα σχόλια για την Χριστίνα στο «Voice» - «Στην πρεμιέρα δεν ήταν καλή»!

Τα σχόλια που προκαλούν θύελλα αντιδράσεων!

Το Πρωινό: Απίστευτα σχόλια για την Χριστίνα στο «Voice» - «Στην πρεμιέρα δεν ήταν καλή»!

Απίστευτα σχόλια για το «The Voice» και την Χριστίνα Μπόμπα έκαναν σήμερα στο Πρωινό. «Στην πρεμιέρα δεν ήταν καλή», είπε ο Ουγγαρέζος.

Την Παρασκευή ξεκίνησε το μουσικό show για την εύρεση της επόμενης μεγάλης φωνής της Ελλάδας με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιανό και την σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε, μεταξύ άλλων: «Κάποια στιγμή ένιωσα το “Μαραβέγια γύρνα πίσω η έστω τηλεφώνα”. Κι αν μπορούσα να το πω αυτό και στο τηλέφωνο θα το έλεγα και στον Καπουτζίδη. Χωρίς να θέλω όμως να προσβάλλω τον Γιώργο Λιανό και τη Χριστίνα Μπόμπα. Είναι όμως κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι μια κατηγορία μόνος του. Υπήρχε πολύ αρνητικό ρεύμα στο Twitter για τη Χριστίνα. Στο σημείο που εστίασαν ήταν η φωνή της».

«Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν πάρα πολύ τρακαρισμένη. Στην πρεμιέρα δεν ήταν καλή. Φαινόταν πως την είχαν πολύ προφυλαγμένη. Να λέει συγκεκριμένες ατάκες. Περίμενε ατάκα για να μιλήσει. Αν δεν της έδιναν δεν μιλούσε» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Χριστίνα Μπόμπα: Μόλις έμαθε τα ευχάριστα!

Η Χριστίνα Μπόμπα μόλις έμαθε τα ευχάριστα, δεν κρατήθηκε και θα το ανακοινώσει σε όλους! Εξάλλου το συγκεκριμένο νέο, το περίμενε με αγωνία!

Για να μην παρεξηγούμαστε φυσικά, μιλάμε για την τηλεθέαση του The Voice! Το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, έπαιξε χτες απέναντι στις Άγριες Μέλισσες, και αν και όλοι είχαν αγωνία για το πώς θα πάει, κατάφερε και κρατήθηκε!

Φυσικά, η σειρά του ΑΝΤ1 τερμάτισε πρώτη αλλά και το Voice δεν τα πήγε καθόλου άσχημα! 24,7% έκανε στο σύνολο δυναμικού κοινού και όπως καταλαβαίνετε, η χαρά της Χριστίνας είναι μεγάλη! Λογικό λοιπόν, να ανακοινώσει σε όλους ότι.... τσάμπα αγχωνόταν!

Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα του The Voice:

12.7
20.4
20.6
15.9
22.1
24.5
28.3
22.7
32.7
36.5
28.1
30.7
27.7
22.5

Χριστίνα Μπόμπα: Την ώρα που αυτή κερνάει σαμπάνια, ο Τανιμανίδης «πίνει» πικρό καφέ! Το ζευγάρι σε σύγχυση!

Την ώρα που η Χριστίνα Μπόμπα κερνάει σαμπάνια, ο Τανιμανίδης «πίνει» πικρό καφέ και δεν κάνουμε πλάνα! Το ζευγάρι σε σύγχυση, αφού από την μία κλαίνε και από την άλλη γελάνε!

Η καλλονή, σάρωσε χτες με το The Voice, αφού τα νούμερα τηλεθέασης χτύπησαν κόκκινο! Από την άλλη, ο Τανιμανίδης με το Boom του στον ΣΚΑΙ δεν βλέπει προκοπή και οι πρώτες φήμες για κόψιμο... ήδη ακούγονται.

Πόσο έφτασε όμως σε τηλεθέαση δυναμικού κοινού χτες; Αντέχετε να μάθετε; 6% έκανε σε σύνολο ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι και 4! Δείτε τα τέταρτα αναλυτικά:

5.5
4
6.1
8.4

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: «Νέες περιπέτειες» στο σπίτι τους! Φωτογραφία από το σαλόνι!

«Νέες περιπέτειες» στο καινούργιο τους σπίτι θα έχουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Η φωτογραφία από το σαλόνι τους.

Το ζευγάρι πριν από μερικές εβδομάδες μετακόμισε σε νέο διαμέρισμα και είχαν μοιραστεί με διαδικτυακούς τους φίλους τις κούτες που έπρεπε να μεταφέρουν.

Το ζευγάρι ανυπομονεί να αποκτήσει νέες αναμνήσεις από το νέο τους σπίτι και το έκανε γνωστό η Χριστίνα Μπόμπα με μια φωτογραφία τους και το σχόλιο «Νέο σπίτι, νέες περιπέτειες, νέες αναμνήσεις».

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης σπίτι