Χωρισμός «βόμβα» στην Ελληνική showbiz! Πριν προλάβει να φουντώσει η σπίθα ανάμεσα τους... έσβησε ξαφνικά!

Τελείωσε πριν καν ξεκινήσει!

Χωρισμός «βόμβα» στην Ελληνική showbiz! Πριν προλάβει να φουντώσει η σπίθα ανάμεσα τους... έσβησε ξαφνικά!

Έναν χωρισμό «βόμβα» έχουμε στην Ελληνική showbiz. Πριν προλάβει να φουντώσει η σπίθα ανάμεσα τους... έσβησε ξαφνικά και έβαλαν τέλος.

Ο έρωτας τους και οι φήμες περί νέας σχέσης ξεκίνησαν το καλοκαίρι, καθώς τους είχαν δει πολλά μάτια σε εξόδους τους, παρόλο που ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό.

Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος ωστόσο παρά τα δημοσιεύματα δεν έκαναν κάποια δήλωση για το ειδύλλιο που είχε δημιουργηθεί.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ανακοίνωσε τον χωρισμό του στον αέρα της εκπομπής - «Με την Ιλένια δεν είμαστε πλέον μαζί»!

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife και της Πολυξένης Καραμίχα, η Σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλλα είναι πλέον μόνη στην προσωπική της ζωή, καθώς πρόσφατα έληξε το ειδύλλιό της με τον γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Κοτσοβό, ο οποίος είχε γίνει γνωστός από τη σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Μπορεί να ήταν πολύ ταιριαστοί ως προς το lifestyle που τους άρεσε και να περνούσαν όμορφες κοινές στιγμές, όμως η Ιωάννα αποφάσισε να θέσει ως προτεραιότητα της την επαγγελματική της καταξίωση» δήλωσε στην εφημερίδα άνθρωπος του φιλικού κύκλου της Ιωάννας Μπέλλα.

Χωρισμός «βόμβα» Ιωάννα Μπέλλα

Χωρισμός «βόμβα» για ηθοποιό του Τατουάζ! «Ο γάμος μου δεν έβγαινε…»

Χωρισμός «βόμβα» για ηθοποιό του Τατουάζ, η οποία σπάει την σιωπή της λέγοντας: «Ο γάμος μου δεν έβγαινε…» Η συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Η ίδια, έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο ENJOY που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία και μίλησε μεταξύ άλλων και για το πρώτο της διαζύγιο.

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Η παρουσιάστρια δηλώνει πλέον ελεύθερη!

Χωρισμός «βόμβα» για ηθοποιό του Τατουάζ! «Ο γάμος μου δεν έβγαινε…»

Έχεις παντρευτεί κι έχεις χωρίσει δύο φορές. Θα το έκανες ξανά;


Πιστεύω στο ρητό “ποτέ μη λες ποτέ”. Άρα; Αν είμαι σε μια όμορφη σχέση και όλα κυλούν κανονικά και ωραία, δεν ξέρω η στιγμή τι μπορεί να φέρει. Είμαι παρορμητική. Αλλά προς το παρόν δεν θα το επιδιώξω. Δεν μετάνιωσα που παντρεύτηκα. Και τις δύο φορές το πίστευα με όλη μου την καρδιά. Μάλιστα, την πρώτη φορά που παντρεύτηκα, και έκανα και την κόρη μου, ήμουν πάρα πολύ ευτυχισμένη.

Χώρισα γιατί έβλεπα ότι ο γάμος μου δεν έβγαινε, δεν πήγαινε καλά, αφουγκραζόμουν το τέλος. Δεν θα σας κρύψω ότι για καιρό αναρωτιόμουν αν ήταν η σωστή επιλογή, γιατί είχα το παιδί και δεν ήθελα να πικραθεί η μικρή μου. Ωστόσο όλα κύλησαν καλά και με μένα και με τον πατέρα της, λέει η Εβελίνα Παπούλια!

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Λίγο μετά την συγκατοίκηση ήρθε το τέλος!

Ακόμη ένας χωρισμός ήρθε στην ελληνική showbiz και έπεσε σαν «βόμβα»! Μάλιστα, το τέλος ήρθε λίγο μετά την συγκατοίκηση!

Η σχέση της νεαρής ηθοποιού με τον συνάδελφό της, φαίνεται πως τα βρήκαν σκούρα κατά την διάρκεια της συγκατοίκησης και αποφάσισαν να χωρίσουν, αλλά να παραμείνουν φίλοι.

Οι δυο τους, σπούδαζαν μαζί και ήρθαν πιο κοντά, περνούσαν μαζί τα περισσότερα βράδια στο σπίτι της στο Κολωνάκι και έμοιαζαν πολύ ευτυχισμένοι μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

Χωρισμός «έκπληξη» στην showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι μετά από 6 χρόνια γάμου τα διαλύει όλα!

Ο λόγος για την Ζένια Μπονάτσου και τον Σωτήρη Μανίκα.

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Λίγο μετά την συγκατοίκηση ήρθε το τέλος!

Σύμφωνα με τη reallife, το ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει αυλαία, διατηρώντας όμως μια καλή φιλική σχέση.

Εκείνη πέρασε το μισό καλοκαίρι στη Μύκονο κι εκείνος στη Μυτιλήνη. Ο φιλικός τους κύκλος θεωρεί πως δεν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης, μιας και η σχέση τους έκανε τον κύκλο της.

Η συγκατοίκηση φαίνεται πως δεν τους βγήκε σε καλό και οι δύο θα συνεχίζουν κανονικά τις ζωές τους και θα δώσουν μεγαλύτερη βάση στα επαγγελματικά τους.

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Λίγο μετά την συγκατοίκηση ήρθε το τέλος!