Ιλένια Ουίλιαμς: Η πρώτη δημοσίευση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Το αινιγματικό μήνυμα της!

Ιλένια Ουίλιαμς: Η πρώτη δημοσίευση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Αυτή είναι η πρώτη δημοσίευση που έκανε η Ιλένια Ουίλιαμς μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Πριν από λίγες ώρες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», ότι εκείνος και η Ιλένια Ουίλιαμς χώρισαν έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης.

Οι δυο τους σπάνια έδιναν το παρών σε δημόσιες εκδηλώσεις, ωστόσο, ο ένας βρισκόταν πάντα στο πλευρό του άλλου.

Φέτος, η Ιλένια αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα από τα πιο κρυφά της όνειρα και έτσι κυκλοφόρησε το δικό της τραγούδι και ξεκίνησε να εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί «Romeo».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν φυσικά στο πλάι της στην πρεμιέρα και την στήριξε με κάθε τρόπο σε αυτό το ξεκίνημα.

Λίγες ώρες μετά την δημόσια αποκάλυψη του χωρισμού, η Ιλένια Ουίλιαμς δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με ένα Instastory μια φωτογραφία από το 2017, στην λεζάντα της οποίας έγραφε: «Lost in the dream» δηλαδή, «Χάνομαι στο όνειρο».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

 Ιλένια Ουίλιαμς: Η πρώτη δημοσίευση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη «φωτιά» για τον χωρισμό του Ουγγαρέζου - «Μίλησα μαζί του και...»!

Μια αποκάλυψη «φωτιά» έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για το χωρισμό του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Ιλένιας Ουίλιαμ. «Μίλησα μαζί του και...».

Σαν «βόμβα» έσκασε η αποκάλυψη του δημοσιογράφου πως με την σύντροφο του πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 5 χρόνια.

Μάλιστα, την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την εκπομπή, φανερά συγκινημένος.

Σήμερα, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη για την συζήτηση που είχαν: «Έχω μιλήσει με τον Δημήτρη και μάλιστα το πρωί του έστειλα και μήνυμα, εγώ το ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ και μέρες.Το πρωί που του έστειλα μήνυμα του είπα “Δημήτρη μου, αυτό που ξέρω εγώ μου το φέρανε σήμερα οι ρεπόρτερ μου και μου είπαν διάφορα πράγματα, θες να το παίξω ή δεν θέλεις;”. Και μου είπε ο άνθρωπος “δεν είναι ψέματα, αφού το ξέρεις. Παίξε το κι εσύ και θα το πω κι εγώ στην εκπομπή”. Το είπε και στη Φαίη το πρωί. Μπορεί να τα ξαναβρούνε, δεν είναι σίγουρο».