Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Έτοιμοι για γάμο!

Η πρόταση γάμου και όλες οι λεπτομέρειες...

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Έτοιμοι για γάμο!

Έτοιμοι για γάμο είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη!

Η προσωπική ζωή του ηθοποιού είναι η αλήθεια ότι έχει γίνει πρωτοσέλιδο αρκετές φορές, κάτι που ίσως τον έκανε ιδιαίτερα επιφυλακτικό τα τελευταία δύο χρόνια και στις δηλώσεις του αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις του. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν και ο ίδιος, αρκετά απελευθερωμένα όχι μόνο εμφανίζεται δημόσια με τη σύντροφο και συνάδελφό του ηθοποιό Λένα Δροσάκη, αλλά μιλά για εκείνη με μεγαλύτερη άνεση απ' ό,τι στο παρελθόν.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Ο άγριος καυγάς στις διακοπές που τους οδήγησε στον χωρισμό! Όλο το παρασκήνιο

Μαζί εμφανίστηκαν για πρώτη φορά πριν από λίγες εβδομάδες στην παρουσίαση της ταινίας «Ενήλικοι στο δωμάτιο» που έγινε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, ενώ πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκαν πιασμένοι χεράκι χεράκι στην επίσημη πρώτη της ταινίας επί ελληνικού εδάφους. Ο ηθοποιός, όπως λένε οι πληροφορίες του YOU, δεν έκανε τυχαία αυτές τις κινήσεις, αφού εδώ και λίγες μέρες έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει και ένα βήμα παραπάνω κάνοντας πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η οποία και την αποδέχτηκε.

Ο ίδιος είναι αρκετά συνειδητοποιημένος και έτοιμος να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή αλλά και να κάνει οικογένεια!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η αγενέστατη συμπεριφορά μπροστά στην κάμερα και το "καρφί" της Καινούργιου!

Η κάμερα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "τσάκωσε" τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη σε νυχτερινή του έξοδο...

Ο ηθοποιός μάλλον δεν είχε και πολλά κέφια με αποτέλεσμα όταν δει τους δημοσιογράφου να γίνει πυρ και μανία! Την ώρα λοιπόν που πήγε να τον πλησιάσει το μικρόφωνο εκείνος.... Δείτε τι έκανε στο βίντεο που ακολουθεί:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Είναι γεγονός! Η πρώτη φωτογραφία με την αγαπημένη του!

Είναι γεγονός, καθώς ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισε να ανεβάσει στο instagram την πρώτη του φωτογραφία με την αγαπημένη του!

Ο ηθοποιός ζει τον έρωτα και δεν το κρύβει!

Ερωτευμένος με την Λένα Δροσάκη είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και δεν κρύβεται από κανέναν!

Μάλιστα ο ηθοποιός ανέβασε και μία φωτογραφία με την αγαπημένη του στο instagram, δείχνοντας το πόσο ευτυχισμένος είναι βάζοντας τη λεζάντα: Λίγο πριν το κόκκινο χαλί!!! @lenakidrs #mylady #mygirl #mywoman #beforeredcarpet #mostra #venezia #filmfestival photo and taxedo by @takisgiannetos dress by @mirodesigners