«Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει» - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υγεία του Τατσόπουλου!

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του!

«Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει» - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υγεία του Τατσόπουλου!

«Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει» - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υγεία του Πέτρου Τατσόπουλου, τις οποίες έκανε ο Γιάννης Λύρας.

Χθες, στην εκπομπή του Πέτρου Χατζή, ο δημοσιογράφος λιποθύμησε και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Λίγες ώρες αργότερα, όπως έγινε γνωστό, διαγνώστηκε με ανεύρυσμα και μπήκε στο χειρουργείο που κράτησε πέντε ώρες.

Ο πλαστικός χειρούργος, βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, και μίλησε μεταξύ άλλων για ανάνηψη που έκανε στον πρώην βουλευτή κατά το διάστημα των 15 λεπτών που έκανε το ασθενοφόρο να φτάσει.

«Ήταν πάρα πολύ τυχερός. Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα. Έτυχε να είμαι μπροστά, έτυχε να προσκληθώ αμέσως και να μου δοθεί ο χώρος για να δράσω, πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η διάγνωση της καρδιακής ανεπάρκειας έγινε γρήγορα. Είχε μία καρδιά που δεν έσπρωχνε αίμα. Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν πάνω από δέκα λεπτά αναίσθητος. Διεκομίσθη σταθερός και έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο. Ήταν σαν να πέφτει ένα αεροπλάνο ή ένα αυτοκίνητο με 200 χιλιόμετρα πάνω σε έναν τοίχο. Δεν το ξέρει κανένας ότι θα συμβεί. Ούτε ο κ. Τατσόπουλος το ήξερε. Είναι μία αιφνίδια κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Λύρας.

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο Έλληνα δημοσιογράφο μετά το χειρουργείο! Κρίσιμη η κατάστασή του!

Δύσκολες ώρες περνάει πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος και η οικογένειά του μετά το χειρουργείο. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη!

Η επέμβαση για την αντιμετώπιση του ανευρύσματος με το οποίο διαγνώθηκε ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Στην Εντατική Μονάδα της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκρατείου μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος νοσηλεύεται τώρα στην Εντατική, όπου θα παραμείνει για δύο εικοσιτετράωρα τουλάχιστον.

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο Έλληνα δημοσιογράφο μετά το χειρουργείο! Κρίσιμη η κατάστασή του!

Ωστόσο, δεδομένης της κατάστασής του, το πρώτο εικοσιτετράωρο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της υγείας του.

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτειου για τον Πέτρο Τατσόπουλο
Ανακοινώνεται ότι ο συγγραφέας, και πρώην Βουλευτής, κ. Πέτρος Τατσόπουλος αφίχθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 12.02 στο ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος. Μεταφέρθηκε στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αμέσως, όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς επειγόντως (ώρα 12.50), όπου διαπιστώθηκε Οξύς Διαχωρισμός Ανιούσης Αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό. Εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες περίπου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18:15. Μετά την πάροδο του επόμενου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση.
Πηγή: protothema.gr