Ελένη Ράντου: Η σπαρακτική εξομολόγηση για τον Μαχαιρίτσα μετά την κηδεία - «Φοβάμαι τον θάνατο»!

Τα συγκινητικά της λόγια!

Ελένη Ράντου: Η σπαρακτική εξομολόγηση για τον Μαχαιρίτσα μετά την κηδεία - «Φοβάμαι τον θάνατο»!

Μια σπαρακτική εξομολόγηση για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μετά την κηδεία του έκανε η Ελένη Ράντου. «Φοβάμαι τον θάνατο», είπε.

Η ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» και άνοιξε την καρδιά της στην παρουσιάστρια.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή! Ήμασταν φίλοι, παίζαμε τάβλι, ήταν εξαιρετικός ταβλαδόρος! Θέλω να είμαι πάντα χρήσιμη και αναγκαία στους άλλους! Σε ανθρώπους που χάνω εν ζωή έχω πολύ εγωισμό.

Φοβάμαι τον θάνατο, το να μην είναι η κόρη μου ευτυχισμένη και το να γεράσω άσχημα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ράντου.

Ελένη Ράντου: Προκαλούν σοκ οι αποκαλύψεις της! «Είπα στον Βασίλη δεν είσαι άξιος να μεγαλώσεις το παιδί μας»!

Προκαλούν σοκ οι αποκαλύψεις της Ελένης Ράντου, η οποία μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Είπα στον Βασίλη δεν είσαι άξιος να μεγαλώσεις το παιδί μας»!

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά τις δυσκολίες στη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Η Ελένη Ράντου σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», που θα προβληθεί απόψε στις 23:45 στον Alpha, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως όταν ήταν έγκυος έφυγε από το σπίτι τους.

Ελένη Ράντου: Έτσι έχασε 10 κιλά μέσα σε έξι μήνες!

Η Ελένη Ράντου είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν ήμουν έγκυος σηκώθηκα και έφυγα από το σπίτι… Έφτιαξα βαλίτσα και του λέω του Βασίλη: ''Δεν είσαι άξιος να μεγαλώσεις το παιδί μας'', φτιάχνω βαλίτσα και ο άνθρωπος τρελάθηκε». Και υπογράμμισε: «Το καλό είναι ότι δεν προσπάθησε να με κρατήσει… Είχα θυμώσει γιατί ένας συνεργάτης του τότε μου είχε πει έλα στη Ρόδο να γεννήσεις που θα είναι για συναυλία ο Βασίλης… Εγώ το έπαιζα άνετη στην εγκυμοσύνη μου, αλλά η ψυχή μου έτρεμε… Όταν λοιπόν άκουσα αυτό, είπα:εδώ οι δρόμοι μας χωρίζουν. Αν μου λες να έρθω να γεννήσω εκεί, εγώ φεύγω… έπαθε σοκ, αλλά με άφησε να φύγω».

Πηγή: protothema.gr

Ελένη Ράντου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η κόρη τους είναι 22 ετών και κούκλα! Σε ποιον μοιάζει περισσότερο;

Η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου είναι 22 ετών και είναι κούκλα. Σε ποιον μοιάζει περισσότερο;

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town και μίλησε για τον ρόλο της μητέρας, αλλά και την σχέση που έχει με την κόρη της.

Ελένη Ράντου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου: H τρυφερή φωτογραφία από το μαιευτήριο με το μωρό!

Εσύ δεν νοσταλγείς τα παλιά; Έζησες την ακμή της ιδιωτικής τηλεόρασης, με χρήματα, υψηλά κασέ, δέκα διαφορετικές προτάσεις τον χρόνο.
«Κοίτα, δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, δεν είμαι φιλοχρήματη. Και κάτω να τα βρω, δεν θα σκύψω να τα πάρω. Το έχω δείξει με χίλιους τρόπους. Νοσταλγώ τις εποχές που υπήρχε μια αθωότητα ή άγνοια, όπως θες το λες, απέναντι στο Μέσο. Με το ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης, άνοιξε ένας χώρος αγνός που είχες περιθώριο να κάνεις πράγματα, να δοκιμάσεις, να βρεις συνταγές εξαρχής, να κάνεις ό,τι τρελά σου κατέβαινε στο κεφάλι. Υπήρχε τρέλα και υπήρχε και η δικαιολογία στο λάθος. Πάντα ήταν αγοραία η τηλεόραση, αλλά υπήρχε και κάτι το οποίο είχε μια τρέλα και δεν είχε αυτήν τη σκληρή πραγματικότητα που έχει σήμερα. Δεν ήταν ο γνώμονας μόνο το οικονομικό. Μόνο αυτό νοσταλγώ. Η αθωότητα που είχα τότε μου λείπει, τίποτα άλλο»

Η σχέση σου με την κόρη σου ποια είναι; Την ελέγχεις;
«Ε, τώρα πια είναι 22 χρονών. Πάντα υπάρχει ένα τηλέφωνο κοντά, να ξέρω τι της συμβαίνει ή τέλος πάντων να ξέρω πού είναι ή να κάνουμε κάποια συζήτηση. Αλλά δεν πρέπει πια να είμαι παρεμβατική»

Ελένη Ράντου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου κόρη

Δηλαδή, δεν κάνεις υστερίες;
«Δεν σου κρύβω, δαγκώνομαι, κρύβω πολύ καλά μια υστερική μάνα μέσα μου, αλλά τελευταία στιγμή επιστρατεύω τη λογική και κάνω επαναφορά. Ξέρω ότι σε κανένα παιδί μετά τα 18 δεν κάνει καλό ο έλεγχος. Τώρα πια πρέπει να πετάξει μόνη της. Και αν αρχίσω να την ελέγχω, θα είναι σαν να την ευνουχίζω και κάτι τέτοιο δεν της αξίζει. Καλύτερα να της επιτρέψω να κάνει τα λάθη της. Να ωριμάσει μόνη της. Όπως και εγώ από τα λάθη μου ωρίμασα. Πρέπει να την αφήσω να κάνει τη διαδρομή της»

Με τον Βασίλη πώς τα πάτε έπειτα από τόσα χρόνια;
«Με τον Βασίλη είναι σχέση που ο χρόνος την έχει -πώς να στο πω;- στερεώσει καλά, που είναι μια από τις ελάχιστες σταθερές που έχω στη ζωή. Μια τρελή σταθερή. Με όλη αυτή την κινούμενη άμμο κάτω από τα πόδια μας, το να ζεις στη σχέση σου κάτι που να μην έχει μεταλλαχθεί σε τίποτα άσχημο, είναι θρίαμβος. Και μη νομίζεις, είναι πολύ δύσκολη πίστα ο Βασίλης, το ότι βρήκαμε ισορροπίες είναι θαύμα. Ίσως επειδή είσαι και εσύ δύσκολη πίστα; Δεν ξέρω αν είμαι τόσο δύσκολη, γιατί ο καθένας βλέπει του άλλου τα θέματα. Δεν ξέρω αν μπορεί να δει καλά κάποιος πόσο δύσκολος είναι ο εαυτός του. Και ευτυχώς, εμείς οι ηθοποιοί είμαστε κατά κάποιον τρόπο τυχεροί, γιατί μέσα από τους ρόλους που παίζουμε κάτι μαθαίνουμε πάντα»

Ελένη Ράντου: Η αποκάλυψη για το πώς είναι τώρα η σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Η Ελένη Ράντου έκανε την αποκάλυψη για το πώς είναι τώρα η σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Η ηθοποιός αναφέρθηκε ανοιχτά στο θέμα για τον άνθρωπο της ζωής της!

«Με τον Βασίλη είναι σχέση που ο χρόνος την έχει στερεώσει καλά, που είναι μία από τις ελάχιστες σταθερές που έχω στη ζωή μου. Μια τρελή σταθερή. Με όλη αυτή την κινούμενη άμμο κάτω από τα πόδια μας, το να ζεις στη σχέση σου κάτι που να μην έχει μεταλλαχθεί σε τίποτα άσχημο, είναι θρίαμβος. Και μη νομίζεις, είναι πολύ δύσκολη πίστα ο Βασίλης, το ότι βρήκαμε ισορροπίες είναι θαύμα», ανέφερε η Ελένη Ράντου σε συνέντευξή της στο Down Town.

Όσο για το αν και η ίδια είναι δύσκολη "πίστα", απάντησε: «Δεν ξέρω αν είμαι τόσο δύσκολη, γιατί ο καθένας βλέπει του άλλου τα θέματα. Δεν ξέρω αν μπορεί να δει καλά κάποιος πόσο δύσκολος είναι ο εαυτός του. Και ευτυχώς, εμείς οι ηθοποιοί είμαστε κατά κάποιον τρόπο τυχεροί, γιατί μέσα από τους ρόλους που παίζουμε κάτι μαθαίνουμε πάντα».

Ελένη Ράντου: Δείτε πως είναι το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρα!

Δείτε πως είναι το σώμα της Ελένης Ράντου χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρα!

Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και γεμίζει τις μπαταρίες της για τη νέα απαιτητική χρονιά που έρχεται.

Η ίδια μοιράζεται συχνά πυκνά στιγμές από την καθημερινότητά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Έτσι, αυτήν την φορά η Ελένη Ράντου δημοσίευσε μία φωτογραφία που βρίσκεται στη θάλασσα με το μαγιό της και χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρα!

Στην λεζάντα της φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τελευταία μπάνια».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ελένη Ράντου: Δείτε πως είναι το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρα!