Δήμητρα Ματσούκα: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο κέντρο της Αθήνας! Οι αναλογίες της είναι άψογες!

Για που πήγαινε;

Δήμητρα Ματσούκα: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο κέντρο της Αθήνας! Οι αναλογίες της είναι άψογες!

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο κέντρο της Αθήνας απαθανατίστηκε η Δήμητρα Ματσούκα. Οι αναλογίες της ηθοποιού, είναι άψογες και αυτό είναι εμφανές.

Η ίδια θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το έχει καταφέρει, αφού απασχολεί μόνο με την δουλειά της.

Σε μια σπάνια εμφάνιση που την "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός, ήταν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Βουκουρεστίου. Η αποκάλυψή της για την ψυχανάλυση! "Έχω κάνει, αλλά..."

Η Δήμητρα Ματσούκα με μαύρο παντελόνι και σατέν μπλούζα δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη από τους περαστικούς κατά την είσοδο της στο θέατρο Παλλάς στην συνέντευξη τύπου της θεατρικής παράστασης «Ωνάσης - Τα θέλω όλα».

Δήμητρα Ματσούκα εμφάνιση

Δήμητρα Ματσούκα εμφάνιση

Δήμητρα Ματσούκα εμφάνιση

Δήμητρα Ματσούκα εμφάνιση

Δήμητρα Ματσούκα εμφάνιση

Δήμητρα Ματσούκα: "Έσκασε" ο χωρισμός! Τα μάζεψε και γύρισε σπίτι της...

"Έσκασε" ο χωρισμός της Δήμητρας Ματσούκα, η οποία μάλιστα τα μάζεψε και γύρισε στο σπίτι της! Τι συνέβη ακριβώς;

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real, υπήρχαν εδώ και καιρό γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους, ενώ το γεγονός, ότι εκείνος λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων, πρέπει να βρίσκεται συνέχεια στις Βρυξέλλες επέτεινε την κατάσταση.

Όπως υποστηρίζουν φίλοι του ζευγαριού, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, και οι δυο έκαναν προσπάθειες να ξεπεράσουν τα προβλήματα που επήλθαν στην σχέση τους τελικά όμως δεν τα κατάφεραν κι έτσι ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους τηρώντας χαμηλούς τόνους, όπως ακριβώς έκαναν και κατά την διάρκεια της σχέσης τους.

Χώρισαν μετά από 17 χρόνια γάμου και έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τον χωρισμό η Δήμητρα Ματσούκα επέστρεψε στο σπίτι της στο Παγκράτι, το οποίο μάλιστα ανακαινίζει ριζικά θέλοντας να είναι όλα καινούργια στη ζωή της. Είναι οριστικός όμως ο χωρισμός της με τον επιχειρηματία ή θα κολλήσει ξανά το γυαλί, αναρωτιούνται όσοι ξέρουν ότι η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα...

Η απάντηση από το φιλικό τους περιβάλλον είναι ότι διατηρούν φιλική επαφή.

Κάτι τρέχει με τους δίπλα: Χαραλαμπίδης - Ματσούκα ξανά μαζί 19 χρόνια μετά!

19 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» που προβαλλόταν στο Mega, ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Δήμητρα Ματσούκα ποζάρουν ξανά μαζί.

Τη σεζόν 1999-2000 οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν στην επιτυχημένη σειρά τ υποδυόμενοι, μάλιστα, το παντρεμένο ζευγάρι. Διαβάστε παρακάτω...

Ένα ξεχωριστό πάρτι για τον εορτασμό των δέκα χρόνων από την ίδρυση της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τρίτης 16 Απριλίου, παρουσία των υποψηφίων και εκπροσώπων του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε μαζί τον Ρένο Χαραλαμπίδη και τη Δήμητρα Ματσούκα, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» μεταξύ άλλων λαμπερών καλεσμένων.

undefined

Δήμητρα Ματσούκα: Η ιστορία πίσω από τη σημερινή της φωτογραφία!

Η Δήμητρα Ματσούκα κάθε χρόνο τέτοια μέρα (25/3) ανεβάζει τη συγκεκριμένη φωτογραφία και εξηγεί τον λόγο.

Η ηθοποιός περνάει το μήνυμά της.

Συγκεκριμένα η Δήμητρα Ματσούκα ποστάρει μία φωτογραφία της την οποία είχε τραβήξει η διάσημη φωτογράφος Calliope, φορώντας παραδοσιακή στολή.

Λόγω της 25ης Μαρτίου η ηθοποιός θέλησε να τιμήσει τη σημερινή ημέρα, γράφοντας: «Κάθε χρόνο,τέτοια μερα ποστάρω την συγκεκριμένη φωτό από την @queencalliope.Το’χω σαν αρχή μου./// #ελευθερία ή θάνατος».

Δείτε την

Δήμητρα Ματσούκα φωτογραφία