Οριστικός χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Τους είχαμε αγαπήσει πολύ...

«Έγινε μια προσπάθεια επανασύνδεσης, αλλά όχι, δεν τα βρήκαμε»!

Οριστικός χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Τους είχαμε αγαπήσει πολύ...

Οριστικός χωρισμός μόλις «έσκασε» για ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Τους είχαμε αγαπήσει πολύ αλλά πλέον οι δυο τους, δεν έχουν κανένα κοινό μέλλον!

«Έγινε μια προσπάθεια επανασύνδεσης, αλλά όχι, δεν τα βρήκαμε. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε τη συνειδητοποίηση ότι κάτι τελειώνει και κάτι άλλο αρχίζει. Όχι απαραίτητα ερωτικό, αλλά προχωράμε. Σε μικρότερη ηλικία μπορεί να απογοητευόμουν.

Πλέον είναι, συνειδητοποίηση… Συνειδητοποίησα ότι τελειώνει κάτι, ότι δεν ταιριάζω με έναν άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά ο Δώρος Παναγίδης για την Αθηνά Χρυσαντίδου!

Δώρος - Αθηνά σε flashback: Η τελευταία κοινή ανάρτηση γεμάτη λόγια αγάπης!

Δώρος Παναγίδης και Αθηνά Χρυσαντίδου σε flashback από τα λίγα! Έχετε δει την τελευταία κοινή ανάρτηση γεμάτη λόγια αγάπης πριν τον χωρισμό;

Mόλις, τον Ιανουάριο, ο Δώρος Παναγίδης είχε αναρτήσει στο Instagram φωτογραφία με την Αθηνά Χρυσαντίδου γράφοντας: "Το να αγαπιέσαι βαθιά από κάποιον σου δίνει δύναμη, όμως το να αγαπάς κάποιον βαθιά σου δίνει θάρρος".

Πρόκειται και για την τελευταία του ανάρτηση με την Αθηνά, αφού το ζευγάρι εδώ και καιρό απέφευγε τις κοινές φωτογραφίες... Δείτε την σχετική ανάρτηση:

O Δώρος και η Αθηνά στην τελευταία τους κοινή ανάρτηση

Χωρισμός «βόμβα» στην Ελληνική showbiz! Πριν προλάβει να φουντώσει η σπίθα ανάμεσα τους... έσβησε ξαφνικά!

Έναν χωρισμό «βόμβα» έχουμε στην Ελληνική showbiz. Πριν προλάβει να φουντώσει η σπίθα ανάμεσα τους... έσβησε ξαφνικά και έβαλαν τέλος.

Ο έρωτας τους και οι φήμες περί νέας σχέσης ξεκίνησαν το καλοκαίρι, καθώς τους είχαν δει πολλά μάτια σε εξόδους τους, παρόλο που ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό.

Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος ωστόσο παρά τα δημοσιεύματα δεν έκαναν κάποια δήλωση για το ειδύλλιο που είχε δημιουργηθεί.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ανακοίνωσε τον χωρισμό του στον αέρα της εκπομπής - «Με την Ιλένια δεν είμαστε πλέον μαζί»!

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife και της Πολυξένης Καραμίχα, η Σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλλα είναι πλέον μόνη στην προσωπική της ζωή, καθώς πρόσφατα έληξε το ειδύλλιό της με τον γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Κοτσοβό, ο οποίος είχε γίνει γνωστός από τη σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Μπορεί να ήταν πολύ ταιριαστοί ως προς το lifestyle που τους άρεσε και να περνούσαν όμορφες κοινές στιγμές, όμως η Ιωάννα αποφάσισε να θέσει ως προτεραιότητα της την επαγγελματική της καταξίωση» δήλωσε στην εφημερίδα άνθρωπος του φιλικού κύκλου της Ιωάννας Μπέλλα.

Χωρισμός «βόμβα» Ιωάννα Μπέλλα