Γιώργος Νταλάρας: «Ράγισε» καρδιές στο Ηρώδειο! Ο Λευρέντης Μαχαιρίτσας ήταν μαζί τους!

Ρίγη συγκίνησης!

Γιώργος Νταλάρας: «Ράγισε» καρδιές στο Ηρώδειο! Ο Λευρέντης Μαχαιρίτσας ήταν μαζί τους!

Ο Γιώργος Νταλάρας «ράγισε» καρδιές στο Ηρώδειο, αφού έκανε μία σημαδιακή κίνηση και έδειξε στη λαοθάλασσα που τον παρακολουθούσε ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν μαζί τους εκεί!

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε στο κοινό, που παρακολούθησε τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα τη Δευτέρα το βράδυ στο Ηρώδειο, η στιγμή που ο σπουδαίος τραγουδιστής ερμήνευσε το «Διδυμότειχο Μπλουζ» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Η συναυλία ήταν μια τιμητική βραδιά για τη μεγάλη καριέρα στο λαϊκό τραγούδι του Γιώργου Νταλάρα. Δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα βρέθηκαν για να τον τιμήσουν, να γιορτάσουν και να τραγουδήσουν μαζί του τα μεγάλα τραγούδια του, πλειάδα σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως η Γλυκερία, η Ελένη Βιτάλη, η Φωτεινή Βελεσιώτη, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Μπάμπης Στόκας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Μάριος Φραγκούλης και άλλοι.

Κηδεία Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Ράγισαν καρδιές! Ποιοι έδωσαν το "παρών";

Η πιο συγκινητική στιγμή όμως ήταν όταν δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα βρέθηκε ο Μίλτος Πασχαλίδης, για να ερμηνεύσουν μαζί το «Διδυμότειχο Μπλουζ». Εκείνη τη στιγμή στη γιγαντοοθόνη πίσω τους προβαλλόταν το βίντεο κλιπ του ομώνυμου τραγουδιού, με τον δημιουργό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα να το ερμηνεύει μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα.

Γιώργος Νταλάρας: «Ράγισε» καρδιές στο Ηρώδειο! Ο Λευρέντης Μαχαιρίτσας ήταν μαζί τους!

Ήταν η στιγμή που οι θεατές σταμάτησαν να τραγουδούν, αφού ένιωσαν έναν κόμπο να τους πνίγει για τον τόσο πρόωρο χαμό του αγαπημένου δημιουργού.

Το μουσικό ταξίδι στην 50χρονη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, -το οποίο διοργάνωσε ο Μέντα 88 fm-, περιλάμβανε τραγούδια απ' όλες τις συνεργασίες του Γιώργου Νταλάρα, με σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Κουγιουμτζής, ο Μάνος Ελευθερίου, ο Μάνος Λοίζος, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Πυθαγόρας, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Χρήστος Νικολόπουλος και πολλοί άλλοι.

Γιώργος Νταλάρας: «Ράγισε» καρδιές στο Ηρώδειο! Ο Λευρέντης Μαχαιρίτσας ήταν μαζί τους!

Πηγή: iefimerida.gr

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Συγκλονίζει το μήνυμα της κόρης του! "Πόναγε για όλους..."

Συγκλονίζει το μήνυμα της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, η οποία έκανε την ανάρτησή της στα social media για τον μπαμπά της!

Τα λόγια της περιγράφουν ποιος ήταν ο αείμνηστος τραγουδιστής!

Μια μέρα μετά το τελευταίο αντίο στον πατέρα της Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, η μοναχοκόρη του Μαρία - Κλάρα έγραψε μερικά λόγια για τον αγαπημένο της πατέρα. Η Μαρία Κλάρα ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στην κηδεία του πατέρα της αλλά και για την αγάπη του κόσμου που είχε ο κόσμος στον πατέρα της.

Aναλυτικά: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήσασταν εκεί. Αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρονών ανάμεσα στον πατέρα μου με το καθέναν από εσάς. Μια αμοιβαία σχέση όπως κάθε υγιείς σχέση που υπάρχει αγάπη. Πίσω απ' τα τραγούδια, ένα μεγαλείο. Ένας άνθρωπος που είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται 24 ώρες το 24ωρο. Χωρίς ποτέ να κουράζεται.

Ένας άνθρωπος που με τεράστια ευφυΐα πόναγε για την παιδεία και την ποιότητα κυρίως των νέων. Πόναγε για όλους χωρίς καλούπια. Καθηλωτικός, μεταδοτικός, απλός, σοφός, χαβαλές, αισιόδοξος, καλόκαρδος χωρίς καμία κακία. Η όποια αρνητική πλευρά ήταν απλά μια παιδική αθωότητα. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για το κόσμο που ζούμε…
Ένα τελευταίο δώρο για σας….

Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα».