Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής! «Έχασα» την γυναίκα μου στα 34!

Πολύ δύσκολες ώρες!

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής! «Έχασα» την γυναίκα μου στα 34!

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής με τα όσα αναφέρει! «Έχασα» την γυναίκα μου στα 34, τονίζει...

Ο ίδιος, έχασε τη γυναίκα του από καρκίνο και περιέγραψε όσα διαδραματίστηκαν τότε, ενώ δεν δίστασε να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα που βίωνε την περίοδο εκείνη.

Πώς πέρασε το καλοκαίρι σου;


Αίσθάνομαι πάρα πολύ καλά, το καλοκαίρι μου πέρασε όμορφα, έχω κοντά μου τα δύο μου παιδιά, το γιο μου, που είναι 22 χρονών, και την κόρη μου, που είναι 7. Έχω κάνει δύο γάμους, με την πρώτη μου γυναίκα δεν είχα κάνει παιδί, έκανα με τη δεύ­τερη, τη Μαρία, ενώ με την Παρί δεν κάναμε γάμο, απλά έτυχε και μας ήρθε η Ευθυμία-Άννα.

Την πρώτη σύζυγο σου την «έχασες» πριν από πολλά χρόνια...

Ναι, την Ηλέκτρα την «έχασα» το 1992... «Έφυγε»... Ήμουν άσχημα, τότε, ήμουν πιο νέος... έδωσα ό,τι μπορούσα, ψυχή και σώμα, για να την κάνω καλά. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, καλή τραγουδίστρια, την είχα αγαπήσει, μου συμπαραστάθηκε και το ίδιο έκανα κι εγώ. Την έλεγαν Παρασκευή, το καλλιτε­χνικό της όνομα ήταν Ηλέκτρα, το οποίο της έδωσε ο Μάνος Χατζιδάκης. Πέθανε 34 χρονών, ήταν λίγο μεγαλύτερη μου. Ήμουν παιδί τότε... έκανα μεγάλη προσπάθεια για να την κάνω καλά.

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής! «Έχασα» την γυναίκα μου στα 34!

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή! Ο καρκίνος του χτύπησε την πόρτα...

Πόσο καιρό ήσασταν μαζί;

Μαζί ήμασταν 5 χρόνια συνολικά. Σχεδόν 2 χρόνια ήμασταν καλά και μετά ξεκίνησε όλος ο «Γολγοθάς». Μιλάμε για καρκίνο στο στήθος, με μετάσταση στους λεμφαδένες. Πέρασα όλο αυτό το πράγμα μόνος μου, μικρός, νέος. Είδα κόσμο που έμπαινε στο νο­σοκομείο, νοσηλευόταν, κι «έφευγαν»... πέθαιναν... άνθρωποι που είχα γνωρίσει στο νοσοκομείο γιατί έμενα μέσα αρκετό καιρό, ήμουν δίπλα της... κερί αναμμένο.

Την εποχή εκείνη ήσουν στο «πικ» της καριέ­ρας σου...

Εκείνη την εποχή είχαν συμβεί όλα. Ξεκίνησα την καριέρα μου το 1989, με το δίσκο «Έλα και μπμη ρωτάς», τότε αρρώστησε ο πατέρας μου. Είχα πάει στο Λονδίνο να του δείξω το εξώφυλλο του δίσκου... Πέθανε χωρί ν' ακούσει κανένα τραγούδι μου. Γύ­ρισα από το Λονδίνο και αρρώστησε η Ηλέκτρα. Η καριέρα μου ήταν επεισο­διακή. Ξεκίνησα με πολύ ζόρι, δεν μου ήρθαν εύ­κολα.

Πώς ήταν η πορεία για σένα;

Πάρα πολύ δύσκολη, για­τί είχα και τη σύγκριση με τον πατέρα μου, γι' αυτό και όλοι οι δίσκοι μου δεν είχαν ,καμία σχέση με το ύφος των τραγουδιών του. Η σύγκριση γενικώς κάνει κακό, αλλά δεν μπορείς να το αποφύγεις. Μου έκλεισε, αλλά μου άνοιξε και «πόρτες». Στην περίπτωση που κάποιος δεν συμπαθούσε τον πατερό μου, την «πληρώνω» εγώ για κάποιο «όχι» που μπορεί να είπε κάποτε εκείνος, αναφέρει ο Σ. Αγγελόπουλος.

Δύσκολες ώρες για κορυφαία τραγουδίστρια! Ο πατέρας της έχει καρκίνο στον μαστό!

Δύσκολες ώρες βιώνει κορυφαία τραγουδίστρια, αφού ο πατέρας της έχει καρκίνο στον μαστό! Ο 67χρονος έκανε την αποκάλυψη την πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου, μήνα για την ευαισθητοποίηση του καρκίνου του μαστού.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εκπομπή, ο 67χρονος πατέρας αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού.

Πέθανε στα 57 της! Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο πασίγνωστη τραγουδίστρια...

Ο πατέρας της διάσημης σταρ έγινε γνωστός από την περίοδο που ήταν μανατζέρ της Beyonce, όταν εκείνη ήταν ακόμη μέλος του γνωστού συγκροτήματος Destiny’s Child το οποίο διαλύθηκε το 2016.

Δύσκολες ώρες για κορυφαία τραγουδίστρια! Ο πατέρας της έχει καρκίνο στον μαστό!

Το 2011 ο Mathew Knowles χώρισε με την επι 30 χρόνια σύζυγό του και μητέρα της Beyoncé, Tina ενώ δυο χρόνια μετά ξαναπαντρεύτηκε με την Gena Avery.