Συγκλόνισε την Ελεονώρα Μελέτη ο Πετιλόν! «Όταν σταματάω τα φάρμακα, υποτροπιάζω και...»

Μίλησε από καρδιάς και συγκίνησε!

Συγκλόνισε την Ελεονώρα Μελέτη ο Πετιλόν!  «Όταν σταματάω τα φάρμακα, υποτροπιάζω και...»

Συγκλόνισε την Ελεονώρα Μελέτη με τα όσα είπε ο Ερρίκος Πετιλόν! «Όταν σταματάω τα φάρμακα, υποτροπιάζω και...» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά μετά τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο για τα όσα πέρασε!

«Η οικονομική καταστροφή του πατέρα μου με τίναξε στον αέρα ψυχολογικά και σωματικά! Διαγνωστικά με διπολική διαταραχή και μανιοκατάθλιψη πριν από πέντε χρόνια. Έλεγαν τα μέσα μαζικής Ενημέρωσης ότι με έκλεισαν σε ψυχιατρείο!

Ερρίκος Πετιλόν: Συγκλονίζει μέσα από το Δρομοκαΐτειο! «Είναι ένας Γολγοθάς που ανεβαίνεις...»

Δεν έκλεψα εγώ το κινητό, το έκλεψε αυτός που ήταν μαζί μου! Όταν σταματάω τη φαρμακευτική αγωγή, υποτροπιάζω σε σχέση με τα ναρκωτικά! Η εξάρτηση μου από τις ουσίες, χάλαγε τις σχέσεις μου με τις γυναίκες», ανέφερε ο Ερρίκος Πετιλόν και συνέχισε:

«Η μητέρα του γιου μου ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Είχα δύο χρόνια σχέση με την Ούρσουλα Άντρες και ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Στεφανί του Μονακό. Έχω ανάγκη να δουλέψω, αλλά δύσκολα δείχνουν εμπιστοσύνη».

Είδηση - σοκ! Στο ψυχιατρείο πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Μόλις έγινε γνωστή είδηση σοκ! Έκλεισαν σε ψυχιατρείο πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Για ποια πρόκειται;

Την ώρα που τα ξένα media δημοσιοποιούν με βεβαιότητα ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, καθώς πάσχει από ψυχικές διαταραχές, η μητέρα της πυροδοτεί τις φήμες με νέα δημοσίευσή της στα social media.

Είδηση - σοκ! Στο ψυχιατρείο πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Πιο συγκεκριμένα, η Λιν Σπίαρς ανήρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία, μιας κοπέλας γονατισμένης στο έδαφος πάνω στην οποία γράφει «Όταν οι πολεμιστές του Θεού γονατίζουν, η μάχη δεν έχει τελειώσει. Τώρα αρχίζει», ενώ στην λεζάντα πρόσθεσε: «Αυτό είναι πίστη». H συγκεκριμένη ανάρτηση έκανε τους θαυμαστές της 37χρονης τραγουδίστριας να ανησυχήσουν, αφού τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Είδηση - σοκ! Στο ψυχιατρείο πασίγνωστη τραγουδίστρια!

«Ελπίζω πραγματικά να στηρίζετε την Britney στην προσπάθειά της να βάλει τέλος στη δικαστική κηδεμονία από τον πατέρα της. Ελπίζω ο άρρωστος πρώην σύζυγός σας να μην κρατάει την κόρη σας κάπου παρά τη θέλησή της», έγραψε ένας εξ αυτών.