Σοφία Αρβανίτη: H σπαρακτική εξομολόγηση για τον θάνατο του αδερφού της που έσωσε δεκάδες ανθρώπους στο Μάτι!

Ο ήρωας που "έσβησε" ένα χρόνο μετά την τραγωδία!

Σοφία Αρβανίτη: H σπαρακτική εξομολόγηση για τον θάνατο του αδερφού της που έσωσε δεκάδες ανθρώπους στο Μάτι!

Μια σπαρακτική εξομολόγηση για τον θάνατο του αδερφού της ο οποίος έσωσε δεκάδες ανθρώπους στο Μάτια, έκανε η Σοφία Αρβανίτη.

Ο Κώστας Αρβανίτης, έφυγε από τη ζωή ένα χρόνο μετά την τραγωδία σε ηλικία 70 ετών και η είδηση του θανάτου του είχε σκορπίσει την θλίψη.

Η τραγουδίστρια, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την απώλεια του.

«Ο χαμός του αδερφού μου με έκανε να βλέπω τα πράγματα μέσα από ένα πέπλο, πιο θολά! Αποφάσισα να μη χάσω ποτέ το κοριτσάκι που κρύβω μέσα μου!

Δε θέλω να ξεχάσω τον αδελφό μου, θέλω να νιώθω ότι είναι ακόμα διπλά μου! Ο αδελφός μου έσωσε 73 ανθρώπους στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Ο αδερφός μου ήταν ένας ήρωας!», ανέφερε η Σοφία Αρβανίτη.

«Δεν κατάλαβα ότι πλησίασε το τέλος για τον αδερφό μου, ήθελα να τον έχω κοντά μου», κατέληξε η Σοφία Αρβανίτη.

Θρήνος: Πέθανε ο ήρωας που έσωσε δεκάδες ζωές στο Μάτι!

Θρήνος! Πέθανε ο ήρωας που έσωσε πολλές ζωές στο Μάτι, όταν ξέσπασε η φονική πυρκαγιά και άφησε πίσω της πολλά θύματα.

Έναν περίπου χρόνο μετά την τραγωδία, ο Κώστας Αρβανίτης άφησε την τελευταία του πνοή στα 70 του χρόνια. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ένας φίλος του στο Facebook, ο οποίος παρέθεσε τα λόγια του Αιγύπτιου, που εργαζόταν για τον Κώστα Αρβανίτη, περιγράφοντας τι συνέβη το βράδυ εκείνο στο μάτι.

Ο ψαράς μαζί με γυναίκα του Χρύσα, το γιο του Δημήτρη και τον Μεσαφέρ περισυνέλεξαν περίπου 70 ανθρώπους από τη θάλασσα.

Δραματικά ντοκουμέντα για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι! Σοκάρουν οι διάλογοι!

«Μέσα στα επόμενα λίγα λεπτά και μέσα στον πυκνό καπνό αρχίσαμε να βλέπουμε δεξιά και αριστερά ανθρώπους που είχαν μπει στη θάλασσα για να σωθούν από τη φωτιά. Αρχίσαμε να μαζεύουμε κόσμο. Ένας άντρας φώναζε μέσα στο μαύρο καπνό το όνομα της γυναίκας του, Κατερίνα, Κατερίνα… Αμέσως μετά μαζέψαμε ένα ζευγάρι, έριξα σκοινί και σημαδούρα και τους τράβηξα. Λίγο πιο κάτω βρήκαμε κάποιους ηλικιωμένους. Δεν μπορούσαν να δουν την παραλία. Κολυμπούσαν αλλά κόντευαν να πεθάνουν. Αυτοί οι άνθρωποι, μα το θεό, αν δεν ήμασταν εκείνη την ώρα εκεί να τους μαζέψουμε θα χανόντουσαν», αναφέρει ο Αιγύπτιος ψαράς.

Πέθανε ο ήρωας που έσωσε ζωές στο Μάτι