Σάλος με διαζύγιο «βόμβα»! Του ζητάει μηνιαία διατροφή 27.000 ευρώ!

Διεκδικεί και μία έπαυλη και δεν σταματά...

Σάλος με διαζύγιο «βόμβα»! Του ζητάει μηνιαία διατροφή 27.000 ευρώ!

Σάλος έχει ξεσπάσει με το συγκεκριμένο διαζύγιο που έπεσε σαν «βόμβα», όχι εξαιτίας του χωρισμού τους, αλλά εξαιτίας όσων διεκδικεί! Μεταξύ άλλων του ζητάει μηνιαία διατροφή ύψους 27.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα διεκδικεί αποζημίωση – μαμούθ, η οποία περιλαμβάνει μια έπαυλη αξίας 9 εκατομμυρίων ευρώ στο Λονδίνο και μηνιαία διατροφή 27.000 ευρώ.

Ο λόγος για τηνOksana Voevodina και τον βασιλιά της Μαλαισίας,Μοχάμεντ Ε’.

Σάλος με διαζύγιο «βόμβα»! Του ζητάει μηνιαία διατροφή 27.000 ευρώ!

Ο 50χρονος τέως βασιλιάς, δήλωσε πρόσφατα ότι μετάνιωσε για τις επιλογές που έκανε στην προσωπική του ζωή και την παραίτησή του από το θρόνο, έχει εμπλακεί σε μια νομική διαμάχη με την εκρηκτική πρώην σύζυγό του, η οποία είχε λάβει μέρος σ’ ένα ριάλιτι και συνευρέθηκε ερωτικά μ’ έναν διαγωνιζόμενο σε πισίνα.

Πηγές από το περιβάλλον του βασιλιά, δήλωσαν στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail ότι η σύζυγός του είχε απαιτήσει αρχικά από τον πρώην άνδρα της να της αγοράσει ένα σπίτι στη Μόσχα πριν ζητήσει την έπαυλη στο Λονδίνο.

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από 10 χρόνια!

Το ζευγάρι χώρισε έξι μήνες μετά το γάμο τους, που προκάλεσε σάλο στην υψηλή κοινωνία.

Σάλος με διαζύγιο «βόμβα»! Του ζητάει μηνιαία διατροφή 27.000 ευρώ!

Οριστικός χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Τους είχαμε αγαπήσει πολύ...

Οριστικός χωρισμός μόλις «έσκασε» για ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Τους είχαμε αγαπήσει πολύ αλλά πλέον οι δυο τους, δεν έχουν κανένα κοινό μέλλον!

«Έγινε μια προσπάθεια επανασύνδεσης, αλλά όχι, δεν τα βρήκαμε. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε τη συνειδητοποίηση ότι κάτι τελειώνει και κάτι άλλο αρχίζει. Όχι απαραίτητα ερωτικό, αλλά προχωράμε. Σε μικρότερη ηλικία μπορεί να απογοητευόμουν.

Πλέον είναι, συνειδητοποίηση… Συνειδητοποίησα ότι τελειώνει κάτι, ότι δεν ταιριάζω με έναν άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά ο Δώρος Παναγίδης για την Αθηνά Χρυσαντίδου!

Μόλις «έσκασε» ο χωρισμός που περιμέναμε! Μετά από καθημερινούς τσακωμούς είπαν να το τελειώσουν για λίγο!

Μόλις «έσκασε» ο χωρισμός που περιμέναμε όλοι μετά τις φήμες που είχαν ξεσπάσει. Έπειτα, από καθημερινούς τσακωμούς είπαν να το τελειώσουν για λίγο.

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές εβδομάδες τα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είχαν πάρει «φωτιά» με μια φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες πως το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Ωστόσο, η ίδια η τηλεπερσόνα το είχε διαψεύσει με μια κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Μπορεί βέβαια να το διέψευσε, αλλά όπως λένε "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά". Πριν από λίγες ώρες το E!news, αποκάλυψε πως η Κάιλι Τζενερ και ο Τραβις Σκοτ, μπορεί να μην έχουν χωρίσει οριστικά, ωστόσο, αποφάσισαν να πάρουν λίγο χρόνο χωριστά.

«Δεν είναι οριστικός χωρισμός. Τσακωνόντουσαν πάλι, ωστόσο, έχουν βρεθεί μέσα σε αυτόν τον μήνα», υποστηρίζει πηγή.

Ζευγάρι χωρισμός