Πέτρος Τατσόπουλος: Εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του! Τι ανακοίνωσαν οι γιατροί;

Παραμένει στην Εντατική!

Πέτρος Τατσόπουλος: Εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του! Τι ανακοίνωσαν οι γιατροί;

Εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου! Τι ανακοίνωσαν οι γιατροί;

Σε σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική της καρδιοχειρουργικής Μονάδας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Πριν από λίγο το νοσοκομείο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για την πορεία της υγείας του:

Σε συνέχεια προηγουμένων Δελτίων Τύπου, ως προς την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ανακοινώνονται τα εξής:

·Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης και συνεχίζει να βρίσκεται σε σταθερή Αιμοδυναμική κατάσταση.
·Διανύει το δεύτερο 24ωρο εκτός μηχανικού αερισμού, υποστηρίζεται με μάσκα οξυγόνου και όλα τα λοιπά συστήματα λειτουργούν καλώς.

Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Πέτρος Τατσόπουλος: Πως είναι η υγεία του 20 ώρες μετά το χειρουργείο; Το μήνυμα της οικογένειας του!

Πηγή: protothema.gr

Πέτρος Τατσόπουλος: Ανατριχιάζει ο γιατρός του! «Είχε σπάσει η αορτή του, τον άνοιξα και...»

Ανατριχιάζει ο γιατρός του Πέτρου Τατσόπουλου με τα όσα αποκαλύπτει! «Είχε σπάει η αορτή του, τον άνοιξα και...» αναφέρει μεταξύ άλλων!

Ο καρδιοχειρουργός του Ιπποκρατείου, Δημήτρης Λυμπεριάδης περιέγραψε μίλησε στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν. Δεν τα προλαβαίνουμε. Είχε σπάσει η αορτή του και είχε γεμίσει αίμα, με αποτέλεσμα να πιέζει την καρδιά. Τρέχοντας τον πήγα στο χειρουργείο και τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό. Εγώ τον άνοιγα και ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε. Κάναμε τα δέοντα και βγήκαμε ζωντανοί. Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο και είμαστε σε καλό δρόμο» τόνισε ο κ. Λυμπεριάδης, ο οποίος συμπλήρωσε πως αυτή τη στιγμή η κατάσταση του συγγραφέα είναι σταθερή.

Όσο για το αν έχει ξεφύγει τον κίνδυνο ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο κ. Λυμπεριάδης είπε: «Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο και είμαστε σε καλό δρόμο. Το σύστημα λειτούργησε καλά, το Ιπποκράτειο ήταν σε ετοιμότητα και καταφέραμε και σώσαμε τον άνθρωπο».

Πέτρος Τατσόπουλος: Ραγδαίες εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του! Τι λένε οι γιατροί;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου! Τι λένε οι γιατροί;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος είναι αιμοδυναμικά σταθερός.

Αποσωληνώθηκε το μεσημέρι ο Πέτρος Τατσόπουλος, λιγότερο από ένα 24ωρο μετά την εγχείρηση για το ανεύρυσμα αορτής στην οποία υπεβλήθη χθες στο Ιπποκράτειο.

Πλέον μπαίνει στο δεύτερο εικοσιτετράωρο μετά την δύσκολη επέμβαση και οι γιατροί εκφράζουν την συγκρατημένη αισιοδοξία τους για την έκβαση της υγείας του.

Αναμένεται νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία Τατσόπουλου
Σε λίγη ώρα αναμένεται και το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Τατσόπουλο ο οποίος δίνει τη μεγαλύτερη και την κρισιμότερη μάχη της ζωής του. Μετά την ξαφνική του κατάρρευση on air στο στούντιο του Alpha μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου έκανε πολύωρο (διάρκειας πέντε ωρών) και λεπτό χειρουργείο.