Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz έπεσε θύμα επίθεσης! (Βίντεο)

Υπήρξε τραυματισμός;

Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz έπεσε θύμα επίθεσης! (Βίντεο)

Αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz έγινε γνωστό ότι έπεσε θύμα επίθεσης!

Οι δυο τους βρέθηκαν στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού ωστόσο, τα πράγματα για το ζευγάρι δεν εξελίχθηκαν καλά!

Ο λόγος για τον Justin Timberlake και την σύζυγο του Jessica Biel, καθώς την ώρα που έφταναν στον χώρο της επίδειξης και βγήκαν από το αυτοκίνητό τους, έπεσαν θύμα επίθεσης.

Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz έπεσε θύμα επίθεσης! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, ο πρώην ρεπόρτερ Vitalli Seduck, έπεσε στο έδαφος αρπάζοντας το δεξί πόδι του Justin Timberlake.

Ραγδαίες εξελίξεις με πολύκροτο χωρισμό! Τι επικαλείται ο πασίγνωστος ηθοποιός στην αίτηση διαζυγίου;

Ο δημοφιλής τραγουδιστής τρόμαξε αλλά με την άμεση παρέμβαση της προσωπικής του φρουράς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αδιανόητο! Νομίζαμε πως είναι ζευγάρι αλλά η Ελληνίδα τραγουδίστρια το διέψευσε πανηγυρικά!

Αδιανόητο... Νομίζαμε πως είναι ζευγάρι, αλλά η Ελληνίδα τραγουδίστρια το διέψευσε πανηγυρικά μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε.

Τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό τους ήθελαν να είναι μαζί και ερωτευμένοι, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, σύμφωνα με τα λεγόμενα της.

Η Κατερίνα Λιόλου, μίλησε στην εφημερίδα Real και διέψευσε τις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή Bo.

«Με τον Bo υπάρχει μεγάλη φιλία και αγάπη, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτό. Είμαστε φίλοι, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, αλλά δεν υπάρχει ερωτική σχέση. Συνεργαστήκαμε το καλοκαίρι σε ένα μαγαζί. Αυτήν την περίοδο είμαι μόνη μου. Κοιμάμαι και ξυπνάω με το μυαλό στη δουλειά μου», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λιόλιου.

Τραγουδίστρια διέψευσε σχέση

Αγαπημένο ζευγάρι διέψευσε τις φήμες χωρισμού με τον πιο απίστευτο τρόπο!

Αγαπημένο ζευγάρι διέψευσε τις φήμες που τους θέλουν τον τελευταίο καιρό να είναι στα "μαχαίρια" και να χωρίζουν με τον πιο απίστευτο τρόπο!

Αφορμή για τις φήμες αυτές ήταν κάποιες ξεχωριστές εμφανίσεις του ζευγαριού την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο λόγος για τον Πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ η οποία έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες χωρισμού, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με αφορμή την επέτειο του γάμου τους.

«9 years ago we embarked on an amazing adventure together ... Thank you for always standing by my side - happy anniversary @skylightchaser», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας τους.

Αγαπημένο ζευγάρι διέψευσε τις φήμες χωρισμού