Σκάνδαλο στην showbiz! Νέες καταγγελίες για απόπειρές βιασμών από κορυφαίο ηθοποιό!

Αποκαλύψεις που σοκάρουν!

Σκάνδαλο στην showbiz! Νέες καταγγελίες για απόπειρές βιασμών από κορυφαίο ηθοποιό!

Ένα μεγάλο σκάνδαλο στην showbiz έχει ξεσπάσει και οι νέες αποκαλύψεις σοκάρουν. Ήρθαν στο φως νέες καταγγελίες για απόπειρα βιασμών από κορυφαίο ηθοποιό.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των οντισιόν στη σχολή Studio 4, σύμφωνα με τη μήνυση, «συχνά νεαρές και άπειρες γυναίκες πιέζονταν να εμπλακούν σε προσομειώσεις σεξουαλικών πράξεων που ξεπερνούσαν τα συνηθισμένα όρια».

Η Σάρα Τίτερ-Κάπλαν και η Τόνι Γκάαλ υποστηρίζουν ότι ο Τζέιμς Φράνκο και άλλοι συνεργάτες του στην σχολή υποκριτικής που διατηρούσε ο δημοφιλής ηθοποιός, είχαν απρεπή συμπεριφορά σε βάρος τους. Σκάνδαλο για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή! Κατηγορείται για παιδική πορνογραφία!

Στο κείμενο της μήνυσης που υποβλήθηκε στο Λος Άντζελες οι δύο ηθοποιοί αναφέρουν ότι ο Φράνκο και οι συνεργάτες του «συμμετείχαν σε απρεπείς και σεξουαλικά φορτισμένες συμπεριφορές απέναντι σε γυναίκες σπουδάστριες χρησιμοποιώντας τη δύναμή τους ως δάσκαλο αλλά και για το ενδεχόμενο ρόλων σε παραστάσεις τους».

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των οντισιόν, σύμφωνα με τη μήνυση, «συχνά νεαρές και άπειρες γυναίκες πιέζονταν να εμπλακούν σε προσομειώσεις σεξουαλικών πράξεων που ξεπερνούσαν τα συνηθισμένα όρια».

Ο ίδιος ο Φράνκο υποστήριξε ότι οι περιγραφές μέσα στη μήνυση «δεν είναι ακριβείς».

 καταγγελίες για απόπειρές βιασμών από κορυφαίο ηθοποιό

Έκτροπα σε ξενοδοχείο! Πασίγνωστοι ηθοποιοί έκαναν σ3ξ μέσα σε ασανσέρ!

Τα έκτροπα που έγιναν σε ξενοδοχείο είδαν το φως της δημοσιότητας, και μεταξύ αυτών, πασίγνωστοι ηθοποιοί, οι οποίοι έκαναν σεξ μέσα στο ανσανσέρ.

Οι αποκαλύψεις που έγιναν τους καίνε, και επικρατεί χαμός στην showbiz!

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείου που φημιζόταν για τα έξαλλα που γίνονταν! Μάλιστα, σε αυτό το ξενοδοχείο είχε αφήσει την τελευταία του πνοή και ο John Belushi.

O Shawn Levy, έγραψε ένα νέο βιβλίο, στο οποίο αποκαλύπτει τους θανάτους, τα σκάνδαλα, τα έκτροπα αλλά και τους έρωτες του Hollywood.

Ανάμεσα στις αποκαλύψεις του και η Scarlet Johanson η οποία μετά την βραδιά των όσκαρ, ασυγκράτητοι με τον Benicio del Toro δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο δωμάτιο τους και έκαναν σεξ στο ανσανσέρ του ξενοδοχείου.

undefined