Πασίγνωστη και αγαπημένη ηθοποιός γύρισε την πρώτη ερωτική της ταινία!

Δεν φαντάζεστε ποια είναι!

Πασίγνωστη και αγαπημένη ηθοποιός γύρισε την πρώτη ερωτική της ταινία!

Αγαπημένη πασίγνωστη ηθοποιός γύρισε την πρώτη της ερωτική ταινία!

Ανακοίνωσε τη νέα της δουλειά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Μπορεί κάποτε να έπαιζε σε ένα πετυχημένο νεανικό sitcom που προβαλλόταν απο το ABC και το Disney Channel, ωστόσο το κοινό στο οποίο απευθύνεται πλέον είναι... πολύ διαφορετικό.

Σκάνδαλο για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή! Κατηγορείται για παιδική πορνογραφία!

Ο λόγος για την Maitland Ward που, σύμφωνα με τη New York Post, ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, πρωταγωνιστώντας στο πρώτο της ποpνό, με τίτλο «Drive».

Πασίγνωστη και αγαπημένη ηθοποιός γύρισε την πρώτη ερωτική της ταινία!

Η 42χρονη κοκκινομάλλα ηθοποιός, που είχε υποδυθεί την «Ρέιτσελ ΜακΓκουάιαρ» στην νεανική σειρά «Boy Meets World» τη δεκαετία του '90, είπε στο Touch Weekly ότι αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρόταση να πρωταγωνιστήσει όταν διάβασε το σενάριο και διαπίστωσε ότι ήταν εξαιρετικά καλογραμμένο.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπήρχε καποια τόσο προσεγμένη παραγωγή στη βιομηχανία ταινιών για ενήλικες. Διάβασα το σενάριο και εντυπωσιάστηκα. Υπάρχουν τόσο πολλά θέματα, και ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι πολύ διαφορετικός απ' ο,τιδήποτε έχω κάνει μέχρι σήμερα», είπε η Ward αναφορικά με το Drive, που θα είναι ουσιαστικά μια «μίνι σειρά» με πέντε επεισόδια.

H Ward ανακοίνωσε το νέο της project στο Instagram, σοκάροντας πολλούς από τους ακόλουθούς της. Η συντριπτική πλειοψηφία ωστόσο αντέδρασε με ενθουσιασμό, κι αυτό δεν είναι καθόλου παράξενο, αφού πολλοί από τους 718 χιλιάδες followers της σeξι ηθοποιού ανήκουν στο ανδρικό φύλο, και την ακολουθούν λόγω των σeξι φωτογραφιών που ανεβάζει τακτικά στη σελίδα της.

H Ward έπαιξε στις τελευταίες δύο σεζόν του «Boy Meets World», μια πολύ δημοφιλή σειρά στις ΗΠΑ που έκανε πρεμιέρα το 1993 και ολοκληρώθηκε το 2000. Η σειρά προβλήθηκε και στο Disney Channel την περίοδο 2000-2007 και ξανά το 2014.

Πασίγνωστη και αγαπημένη ηθοποιός γύρισε την πρώτη ερωτική της ταινία!

Πασίγνωστη και αγαπημένη ηθοποιός γύρισε την πρώτη ερωτική της ταινία!

Πηγή: eradio.gr

Σκάνδαλο στην showbiz! Νέες καταγγελίες για απόπειρές βιασμών από κορυφαίο ηθοποιό!

Ένα μεγάλο σκάνδαλο στην showbiz έχει ξεσπάσει και οι νέες αποκαλύψεις σοκάρουν. Ήρθαν στο φως νέες καταγγελίες για απόπειρα βιασμών από κορυφαίο ηθοποιό.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των οντισιόν στη σχολή Studio 4, σύμφωνα με τη μήνυση, «συχνά νεαρές και άπειρες γυναίκες πιέζονταν να εμπλακούν σε προσομειώσεις σεξουαλικών πράξεων που ξεπερνούσαν τα συνηθισμένα όρια».

Η Σάρα Τίτερ-Κάπλαν και η Τόνι Γκάαλ υποστηρίζουν ότι ο Τζέιμς Φράνκο και άλλοι συνεργάτες του στην σχολή υποκριτικής που διατηρούσε ο δημοφιλής ηθοποιός, είχαν απρεπή συμπεριφορά σε βάρος τους.

Στο κείμενο της μήνυσης που υποβλήθηκε στο Λος Άντζελες οι δύο ηθοποιοί αναφέρουν ότι ο Φράνκο και οι συνεργάτες του «συμμετείχαν σε απρεπείς και σεξουαλικά φορτισμένες συμπεριφορές απέναντι σε γυναίκες σπουδάστριες χρησιμοποιώντας τη δύναμή τους ως δάσκαλο αλλά και για το ενδεχόμενο ρόλων σε παραστάσεις τους».

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των οντισιόν, σύμφωνα με τη μήνυση, «συχνά νεαρές και άπειρες γυναίκες πιέζονταν να εμπλακούν σε προσομειώσεις σεξουαλικών πράξεων που ξεπερνούσαν τα συνηθισμένα όρια».

Ο ίδιος ο Φράνκο υποστήριξε ότι οι περιγραφές μέσα στη μήνυση «δεν είναι ακριβείς».

 καταγγελίες για απόπειρές βιασμών από κορυφαίο ηθοποιό

Έκτροπα σε ξενοδοχείο! Πασίγνωστοι ηθοποιοί έκαναν σ3ξ μέσα σε ασανσέρ!

Τα έκτροπα που έγιναν σε ξενοδοχείο είδαν το φως της δημοσιότητας, και μεταξύ αυτών, πασίγνωστοι ηθοποιοί, οι οποίοι έκαναν σεξ μέσα στο ανσανσέρ.

Οι αποκαλύψεις που έγιναν τους καίνε, και επικρατεί χαμός στην showbiz!

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείου που φημιζόταν για τα έξαλλα που γίνονταν! Μάλιστα, σε αυτό το ξενοδοχείο είχε αφήσει την τελευταία του πνοή και ο John Belushi.

O Shawn Levy, έγραψε ένα νέο βιβλίο, στο οποίο αποκαλύπτει τους θανάτους, τα σκάνδαλα, τα έκτροπα αλλά και τους έρωτες του Hollywood.

Ανάμεσα στις αποκαλύψεις του και η Scarlet Johanson η οποία μετά την βραδιά των όσκαρ, ασυγκράτητοι με τον Benicio del Toro δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο δωμάτιο τους και έκαναν σεξ στο ανσανσέρ του ξενοδοχείου.

undefined