Πασίγνωστος τραγουδιστής ξεσπάει δημόσια για τους φιλόζωους! «Να το βουλώσει»!

Τι συνέβη;

Πασίγνωστος τραγουδιστής ξεσπάει δημόσια για τους φιλόζωους! «Να το βουλώσει»!

Πασίγνωστος τραγουδιστής της showbiz ξεσπάει δημόσια για τους φιλόζωους και μεταξύ άλλων λέει χαρακτηριστικά «Να το βουλώσει»! Τι συνέβη και προέκυψε αυτό το ξέσπασμα;

Αφορμή για αυτό το ξέσπασμα στάθηκε η κριτική που του άσκησε η φιλοζωική οργάνωση PETA.

Ο λόγος για τον Τζάστιν Μπίμπερ ο οποίος απάντησε στην σκληρή κριτική που του άσκησε η φιλοζωική οργάνωση PETA μετά την απόφασή του να δώσει 5.000 δολάρια για να αγοράσει δύο υβριδικές γάτες.

Πασίγνωστος τραγουδιστής ξεσπάει δημόσια! «Να το βουλώσει»!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε ότι το σπίτι του ήταν... στάβλος!

Η απάντηση ήρθε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν από πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Μπίμπερ έδωσε αυτό το ποσό για να αγοράσει τις δύο γάτες, την Τούνα και την Σούσι, που είναι υβριδικές από γάτες κατοικίδια και το είδος Serval, είδος γάτας της υποσαχάριας Αφρικής.

Ο 25χρονος Μπίμπερ μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram κατηγορώντας την ότι «τροφοδοτεί την επικίνδυνη ζήτηση των υβριδικών γατών».

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η PETA μπορεί να το βουλώσει! Η PETA να εστιάσει στα πραγματικά προβλήματα. Όπως η λαθροθηρία και οι βιαιότητες κατά των ζώων. Σας πείραξε που θέλω ένα συγκεκριμένο είδος γάτας; Δεν σας πείραξε όταν πήρα τον σκύλο μου τον Όσκαρ που ήταν αδέσποτος. Όλα μας τα κατοικίδια πρέπει να είναι από αδέσποτα; Πιστεύω στις υιοθεσίες αδέσποτων, αλλά πιστεύω και ότι υπάρχουν προτιμήσεις και γι’ αυτό υπάρχουν και οι εκτροφείς ζώων. Η PETA να πάει να βοηθήσει με όλο αυτό το πλαστικό στους ωκεανούς και να αφήσει ήσυχες τις όμορφες γάτες μου».

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:

Πασίγνωστος τραγουδιστής ξεσπάει δημόσια! «Να το βουλώσει»!

Πασίγνωστος τραγουδιστής ξεσπάει δημόσια! «Να το βουλώσει»!

Πασίγνωστος τραγουδιστής ξεσπάει δημόσια! «Να το βουλώσει»!

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής! «Έχασα» την γυναίκα μου στα 34!

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής με τα όσα αναφέρει! «Έχασα» την γυναίκα μου στα 34, τονίζει...

Ο ίδιος, έχασε τη γυναίκα του από καρκίνο και περιέγραψε όσα διαδραματίστηκαν τότε, ενώ δεν δίστασε να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα που βίωνε την περίοδο εκείνη.

Πώς πέρασε το καλοκαίρι σου;


Αίσθάνομαι πάρα πολύ καλά, το καλοκαίρι μου πέρασε όμορφα, έχω κοντά μου τα δύο μου παιδιά, το γιο μου, που είναι 22 χρονών, και την κόρη μου, που είναι 7. Έχω κάνει δύο γάμους, με την πρώτη μου γυναίκα δεν είχα κάνει παιδί, έκανα με τη δεύ­τερη, τη Μαρία, ενώ με την Παρί δεν κάναμε γάμο, απλά έτυχε και μας ήρθε η Ευθυμία-Άννα.

Την πρώτη σύζυγο σου την «έχασες» πριν από πολλά χρόνια...

Ναι, την Ηλέκτρα την «έχασα» το 1992... «Έφυγε»... Ήμουν άσχημα, τότε, ήμουν πιο νέος... έδωσα ό,τι μπορούσα, ψυχή και σώμα, για να την κάνω καλά. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, καλή τραγουδίστρια, την είχα αγαπήσει, μου συμπαραστάθηκε και το ίδιο έκανα κι εγώ. Την έλεγαν Παρασκευή, το καλλιτε­χνικό της όνομα ήταν Ηλέκτρα, το οποίο της έδωσε ο Μάνος Χατζιδάκης. Πέθανε 34 χρονών, ήταν λίγο μεγαλύτερη μου. Ήμουν παιδί τότε... έκανα μεγάλη προσπάθεια για να την κάνω καλά.

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής! «Έχασα» την γυναίκα μου στα 34!

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή! Ο καρκίνος του χτύπησε την πόρτα...

Πόσο καιρό ήσασταν μαζί;

Μαζί ήμασταν 5 χρόνια συνολικά. Σχεδόν 2 χρόνια ήμασταν καλά και μετά ξεκίνησε όλος ο «Γολγοθάς». Μιλάμε για καρκίνο στο στήθος, με μετάσταση στους λεμφαδένες. Πέρασα όλο αυτό το πράγμα μόνος μου, μικρός, νέος. Είδα κόσμο που έμπαινε στο νο­σοκομείο, νοσηλευόταν, κι «έφευγαν»... πέθαιναν... άνθρωποι που είχα γνωρίσει στο νοσοκομείο γιατί έμενα μέσα αρκετό καιρό, ήμουν δίπλα της... κερί αναμμένο.

Την εποχή εκείνη ήσουν στο «πικ» της καριέ­ρας σου...

Εκείνη την εποχή είχαν συμβεί όλα. Ξεκίνησα την καριέρα μου το 1989, με το δίσκο «Έλα και μπμη ρωτάς», τότε αρρώστησε ο πατέρας μου. Είχα πάει στο Λονδίνο να του δείξω το εξώφυλλο του δίσκου... Πέθανε χωρί ν' ακούσει κανένα τραγούδι μου. Γύ­ρισα από το Λονδίνο και αρρώστησε η Ηλέκτρα. Η καριέρα μου ήταν επεισο­διακή. Ξεκίνησα με πολύ ζόρι, δεν μου ήρθαν εύ­κολα.

Πώς ήταν η πορεία για σένα;

Πάρα πολύ δύσκολη, για­τί είχα και τη σύγκριση με τον πατέρα μου, γι' αυτό και όλοι οι δίσκοι μου δεν είχαν ,καμία σχέση με το ύφος των τραγουδιών του. Η σύγκριση γενικώς κάνει κακό, αλλά δεν μπορείς να το αποφύγεις. Μου έκλεισε, αλλά μου άνοιξε και «πόρτες». Στην περίπτωση που κάποιος δεν συμπαθούσε τον πατερό μου, την «πληρώνω» εγώ για κάποιο «όχι» που μπορεί να είπε κάποτε εκείνος, αναφέρει ο Σ. Αγγελόπουλος.