Μιμή Ντενίση: Βόλτα με την αδερφή της! Στο πρόσωπο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Αποκλειστικές φωτογραφίες τους!

Μιμή Ντενίση: Βόλτα με την αδερφή της! Στο πρόσωπο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Στο πρόσωπο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό με την αδερφή της! Βόλτα για την Μιμή Ντενίση και οι φωτογράφοι την "τσάκωσαν"! Δείτε φωτογραφίες...

Όσοι γνωρίζουν τη δημοφιλή ηθοποιό ξέρουν από πρώτο χέρι ότι εκτός από τη μητέρα της Μαρία και την κόρη της Μαριτίνα, ο τρίτος πιο πολύτιμος άνθρωπος στη ζωή της είναι η αδερφή της Σοφία. Έχουν μεγαλώσει μαζί, μοιράζονται κάθε μυστικό, κάθε ευχάριστη ή δύσκολη στιγμή στη διαδρομή της ζωής τους και είναι ένα πρόσωπο στο οποίο η Μιμή Ντενίση έχει απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο για την κρίση της όσο και για το μυαλό της.

Η Σοφία άλλωστε διαθέτει μεγάλη ακαδημαϊκή καριέρα ως αναπληρώτρια καθηγήτρια της Ιστορίας και Κριτικής της Λογοτεχνίας στο Τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, με σπουδές στην Αγγλική Φιλολογία και μετεκπαίδευση στο εξωτερικό. Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους ο φωτογραφικός φακός του YOU συνέλαβε τις δύο κυρίες σε χαλαρή βόλτα για ψώνια και φαγητό στο Κολωνάκι. Ήταν μία από τις ελάχιστες χαλαρές στιγμές της ηθοποιού, που αυτές τις μέρες κάνει τις τελικές πρόβες στην υπερπαραγωγή «Από Σμύρνη, Θεσσαλονίκη».

Μιμή Ντενίση: Ο θάνατος που την «τσάκισε»!

Μιμή Ντενίση: Βόλτα με την αδερφή της! Στο πρόσωπο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου και, όπως λένε εκείνοι που έχουν παραβρεθεί στις πρόβες, η ηθοποιός και θιασάρχης βάζει ένα νέο στοίχημα με τον εαυτό της κάνοντας και πάλι θαύματα επί σκηνής!

Φλερτ εκτός Ελλάδας!

Μιμή Ντενίση: Βόλτα με την αδερφή της! Στο πρόσωπο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Η νέα παράσταση, η επερχόμενη ταινία που προετοιμάζει από τη νέα χρονιά αλλά και η κόρη της Μαριτίνα, η οποία συνεχίζει να σπουδάζει στην Κύπρο, «απομυζούν» όλο τον διαθέσιμο χρόνο της αλλά και την ενέργειά της. Σε πρόσφατη μάλιστα συνέντευξή της στον Γιώργο Λιάγκα, η ηθοποιός έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν διαθέτει χρόνο για προσωπική ζωή και εξέφρασε ένα παράπονο με το γνωστό της χιούμορ, πως οι άντρες στην Ελλάδα δεν τολμούν να τη φλερτάρουν, ενώ όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!

Μιμή Ντενίση: Δείτε την κούκλα κόρη της να ποζάρει όλο νάζι με μαγιό!

Δείτε την κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση να ποζάρει όλο νάζι στον φωτογραφικό φακό με το μαγιό της!

Η γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός Μιμή Ντενίση απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την αγαπημένη κόρη της, Μαριτίνα.

Η όμορφη Μαριτίνα σπουδάζει στην Κύπρο, ωστόσο αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα για τις διακοπές της και περνάει ξεχωριστές στιγμές με την μεγάλη της αγάπη, την μητέρα της. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία και εξέφρασε δημοσίως την αγάπης της για την Μιμή Ντενίση.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε λοιπόν μερικές φωτογραφίες που έχει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με μαγιό.

Μιμή Ντενίση: Δείτε την κούκλα κόρη της να ποζάρει όλο νάζι με μαγιό!

Μιμή Ντενίση: Δείτε την κούκλα κόρη της να ποζάρει όλο νάζι με μαγιό!

Μιμή Ντενίση: Δείτε την κούκλα κόρη της να ποζάρει όλο νάζι με μαγιό!

Μιμή Ντενίση: Ποζάρει με το μαγιό της και μας δείχνει το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς!

Η Μιμή Ντενίση ποζάρει με το μαγιό της και μας δείχνει το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς!

Η σπουδαία ηθοποιός εκτός από υπερταλαντούχα είναι και φοβερά ακομπλεξάριστη, αφού αν και έχει πατήσει τα 60 της δεν έχει κανένα πρόβλημα να δείξει το κορμί της!

Η Μιμή Ντενίση απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της στο υπερπολυτελές εξοχικό της στον Θεολόγο, γεγονός που η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια λοιπόν ποζάρει με το μαύρο ολόσωμο μαγιό της, κάνει ηλιοθεραπεία και μας δείχνει το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

«Τελευταίες μέρες ανεμελιάς στον αγαπημένο μου Θεολόγο!!Μελτέμια με θέα την Εύβοια..Από την άλλη βδομάδα προβες. Από Σμύρνη…Σαλλονικη. Η συνέχεια του έργου μου Σμύρνη μου αγαπημενη. Και πάλι στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος παρέα με πολλούς αγαπημένους ηθοποιούς που είναι όμως και αγαπημένοι μου φίλοι!!»

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μιμή Ντενίση: Ποζάρει με το μαγιό της και μας δείχνει το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς!

Όπως βλέπετε και μόνοι σας η Μιμή Ντενίση έχει ένα πολύ γυμνασμένο σώμα και βάζει κάτω πολλές 20αρες!

Μιμή Ντενίση: Δεν δίστασε και τον χαστούκισε δημόσια! «Με πρόσβαλλε...»!

Δεν δίστασε και τον χαστούκισε δημόσια η Μιμή Ντενίση, αφού όπως είπε την πρόσβαλλε. Η ηθοποιός σε συνέντευξη της αποκάλυψε το άγνωστο αυτό περιστατικό.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα λάθος» του Πέτρου Κωστόπουλου και δεν δίστασε να αναφερθεί σε άγνωστα περιστατικά της ζωής της.

Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε ότι αν ένας σύντροφος της δεν είναι σεξιστής, κάνει πίσω σε κάποια θέματα. Μάλιστα, είπε: «Είμαι στρατηγός η ίδια πια, δεν είμαι κόρη στρατηγού». Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι έχει χαστουκίσει δημόσια κάποιον που τη πρόσβαλλε. «Χαστούκισα κάποιον που με πρόσβαλε και είπε ψέματα. Πήγα στον χώρο που ήταν, σε δημόσιο, και του έριξα ένα χαστούκι».

undefined

Μιμή Ντενίση: Με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς! Όλη η αλήθεια για το κορμί της!

Έχετε δει πώς είναι στα αλήθεια το κορμί της Μιμής Ντενίση, χωρίς ίχνος ρετούς και φορώντας το μαγιό της;

Αυτή είναι η πραγματικότητα για τη σιλουέτα της γνωστής ηθοποιού!

Η Μιμή Ντενίση βρίσκεται για διακοπές και πρόσφατα ανέβασε φωτογραφίες από τις στιγμές χαλάρωσης που πέρασε στα νησιά!

Η ηθοποιός πόζαρε με το ολόσωμο μαγιό της και μας έδειξε το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς!

Παρά τα 65 της χρόνια η Μιμή Ντενίση δεν έχει κανένα κόμπλεξ να φωτογραφίζει το σώμα της και μπράβο της!

Μιμή Ντενίση: Με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς! Όλη η αλήθεια για το κορμί της!Μιμή Ντενίση: Με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς! Όλη η αλήθεια για το κορμί της!