Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της και μόλις αρραβωνιάστηκε! Μοιάζουν;

Χαρμόσυνες στιγμές!

Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της και μόλις αρραβωνιάστηκε! Μοιάζουν;

Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της Κέιτ Μίντλετον και μόλις αρραβωνιάστηκε! Μοιάζουν;

Μπορεί να τον πολιορκούσαν δεκάδες χιλιάδες θαυμάστριες χάρη στην αδερφή του Κέιτ Μίντλετον, που κατάφερε να μπει στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, όμως η δική του καρδιά χτυπούσε εδώ και καιρό για μια μόνο γυναίκα, τη Γαλλίδα σύντροφό του, Αλιζέ Θιβνέ.

Ο 32χρονος Τζέιμς Μίντλετον, σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική Daily Mail, δεν είναι πια εργένης, αφού έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα της ζωής του και πολύ σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, για να επισφραγίσουν την αγάπη τους.

Το ζευγάρι μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με αυτό, όμως αναμένεται να το κάνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Κέιτ Μίντλετον: Αυτά τα πράγματα θα συμβούν αν γίνει βασίλισσα!

Toν περασμένo μήνα έγινε γνωστό πως το ζευγάρι ξεκίνησε να συγκατοικεί σε σπίτι στο Λονδίνο. Η μόνη πληροφορία έρχεται από φιλικό πρόσωπο του ζεύγους που φαίνεται να είπε στην εφημερίδα: «Αρραβωνιάστηκαν. Η Αλιζέ φοράει ένα πανέμορφο δαχτυλίδι με ζαφείρι που λάμπει».

Ο γοητευτικός Τζέιμς και η όμορφη Αλιζέ γνωρίστηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο και πολύ σύντομα έγιναν ζευγάρι, ενώ έκαναν την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση την Πρωτοχρονιά στο St. Barts.

Η επιβεβαίωση του δεσμού ήρθε αρκετούς μήνες αργότερα από τον ίδιο τον Τζέιμς μέσω Instagram.

Η βρετανική Daily Mail σημειώνει ότι η επιλογή του δαχτυλιδιού του Τζέιμς για την αγαπημένη του είναι εμπνευσμένη από εκείνο που φορά η αδερφή του, Κέιτ Μίντλετον, το οποίο κληρονόμησε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ από την αδικοχαμένη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Χαμός στο διαδίκτυο με Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Ουίλιαμ! Τι συνέβη;

Χαμός επικρατεί στο διαδίκτυο με την Κέιτ Μίντλετον και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Μια τρυφερή κίνηση ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν αρκετή για να τρελαθούν όλοι.

Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι να έχουν συχνά πυκνά τρυφερές στιγμές, ωστόσο από τον αδερφό του δεν ήμασταν συνηθισμένοι.

Η Κέιτ Μίντλετον χάρισε στους θαυμαστές της κι αυτή μια σπάνια στιγμή τρυφερότητας με τον σύζυγό της που έγινε κατά την διάρκεια της συνάντησής τους με τον Αγά Χαν στο Λονδίνο με την δούκισσα να φορά ένα αέρινο πράσινο φόρεμα. Κέιτ Μίντλετον: Φουντώνουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης! Ακύρωσε όλα τα ταξίδια της!

Στο τρυφερό στιγμιότυπο που κατέγραψαν οι κάμερες, η 37χρονη δούκισσα του Κέμπριτζ φαίνεται να βάζει το χέρι της στον ώμο του Γουίλιαμ, την ώρα που λένε ένα αστείο.

Χαμός στο διαδίκτυο με Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Ουίλιαμ

Κέιτ Μίντλετον: Η απαράδεκτη κίνησή της σε πτήση! Αν το έκανε η Μέγκαν θα την «τσάκιζε» η Ελισάβετ!

Μια απαράδεκτη κίνηση έκανε η Κέιτ Μίντλετον, την ώρα που ήταν μέσα σε πτήση! Αν το έκανε αυτό η Μέγκαν, σίγουρα θα την «τσάκιζε» η Ελισάβετ!

Η Κέιτ θέλει να έχει κοντά της και απαραιτήτως απλωμένα τα φορέματα και τα κοστούμια, τα οποία θα φορέσει στην περίσταση για την οποία ταξιδεύει.

Η μοναδική της απαίτηση είναι οι θήκες των φορεμάτων της να μην στριμωχτούν και τσαλακωθούν με τις αποσκευές άλλων επιβατών της πτήσης.

Μέγκαν Μαρκλ: Έσπασε το πρωτόκολλο και γέμισε χαμόγελα το παλάτι! Ο χορός με τον μικρό Άρτσι!

Η δημοσιογράφος του βασιλικού ρεπορτάζ, Emily Andrews, η οποία συνταξίδευε κάποια στιγμή με τη Μίντλετον, είδε με τα μάτια της ότι η Κέιτ ζητάει ακόμη μία θέση στο αεροπλάνο για τα φορέματά της.

«Ήμουν σε πτήση κατά την οποία τα ρούχα της Δούκισσας είχαν τη δική τους ξεχωριστή θέση, για να είναι σίγουρη ότι θα παραμείνουν ατσαλάκωτα μέχρι την άφιξή της στον προορισμό της», αποκάλυψε. Τώρα αυτό εσάς, σας φαίνεται λογικό;

Μέγκαν Μαρκλ: Με αυτή την κίνηση της προκάλεσε κύμα συγκίνησης!

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια κίνηση που προκάλεσε κύμα συγκίνησης. Η Δούκισσα, έχει αποδείξει πως είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, έδεσε μια κορδέλα στο αυτοσχέδιο μνημείο που έχει στηθεί στο Κέιπ Τάουν στη μνήμη της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε τον περασμένο μήνα.

Με τον τρόπο αυτό θέλησε να δείξει την αλληλεγγύη της προς όλα τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας. Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό είναι το "παλάτι" της στο Λος Άντζελες!

Η φοιτήτρια ονομαζόταν Ουγινένε Μρουετιάνα και βιάστηκε και δολοφονήθηκε σε ένα ταχυδρομείο στο Κέιπ Τάουν. Η υπόθεσή της μάλιστα έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να ξεσπάσουν διαμαρτυρίες κατά της βίας με βάση το φύλο στη Νότια Αφρική, μια χώρα με ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά δολοφονιών.