Παύλος Βαρδινογιάννης - Τζίνα Αλιμόνου: Εξετάστηκε η αγωγή του διαζυγίου μετά από 30 δίκες! Τι συνέβη στο δικαστήριο;

Όλες οι λεπτομέρειες!

Παύλος Βαρδινογιάννης - Τζίνα Αλιμόνου: Εξετάστηκε η αγωγή του διαζυγίου μετά από 30 δίκες! Τι συνέβη στο δικαστήριο;

Μετά από 30 δίκες περίπου για το πρώην ζευγάρι Παύλο Βαρδινογιάννη και Τζίνα Αλιμόνου εξετάστηκε τελικά η αγωγή του διαζυγίου!

Οι δυο τους δεν απασχόλησαν και πολύ τις κοσμικές στήλες με τον γάμο και την κοινή τους ζωή, τις απασχολούν όμως με το πολύκροτο διαζύγιό τους.

Το 2017 έδωσαν την πρώτη μάχη στα δικαστήρια, προκειμένου να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Φλέγον ζήτημα αποτέλεσε η επιμέλεια των παιδιών τους και το ύψος της διατροφής που καταβάλλει ο επιχειρηματίας.

Μετά από περίπου 30 δίκες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, η δικαστική διαμάχη του ζευγαριού βρίσκεται στην κορύφωσή της, καθώς το δικαστήριο εξέτασε τις δύο αντίθετες αγωγές διαζυγίου του κάποτε αγαπημένου ζευγαριού.

Έλαμψε η Τζίνα Αλιμόνου! Η σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά το χωρισμό της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη! (Βίντεο)

Στην αίθουσα του δικαστηρίου ακούστηκαν οι μαρτυρίες της θείας της Τζίνας Αλιμόνου κι ενός φίλου του Παύλου Βαρδινογιάννη.

Σύμφωνα με την θεία της Τζίνας Αλιμόνου, η αρχή της ρήξης στη σχέση του ζευγαριού ήρθε όταν ο επιχειρηματίας πήρε την απόφαση να μετακομίσει η οικογένεια στην Αμερική. Όπως υποστήριξε στο δικαστήριο, η ανιψιά της αντιμετώπιζε σοβαρές δυσκολίες με αυτή την εξέλιξη.

Αντίθετα, ωστόσο ο φίλος του επιχειρηματία, με κατάθεσή του, έδωσε μια τελείως άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Στο δικαστήριο αφέθηκαν αιχμές για αλόγιστες σπατάλες από μέρους της Τζίνας Αλιμόνου.

Η απόφαση του δικαστηρίου δεν έχει παρθεί ακόμη και αναμένεται συνέχεια στην υπόθεση!

Τζίνα Αλιμόνου - Παύλος Βαρδινογιάννης: Απόφαση βόμβα από το δικαστήριο για την διατροφή!

Η Τζίνα Αλιμόνου και ο Παύλος Βαρδινογιάννης ξανά στην επικαιρότητα! Απόφαση βόμβα από το δικαστήριο για την διατροφή έσκασε μόλις!

Λίγες ημέρες πριν, εκδικάστηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο επιχειρηματίας κατά της ηθοποιού.

Αυτά αφορούσαν αποκλειστικά τη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν πέτυχε να μειώσει προσωρινά το αρχικώς επιδικασθέν ποσό από τα 34.000 στα 18.000 ευρώ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ο Παύλος Βαρδινογιάννης, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αμερική, ζητούσε το ποσό αυτό να μειωθεί κατά 11.000 ευρώ.

Όπως υποστήριξε μέσω των δικηγόρων του, το ποσό αυτό είναι ανάλογο των σημερινών οικονομικών δυνατοτήτων του και των πραγματικών αναγκών που έχουν τα παιδιά του. Την άποψή του δεν συμμερίστηκε ο δικηγόρος της Τζίνας Αλιμόνου που εξήγησε αναλυτικά τον τρόπο ζωής των τεσσάρων παιδιών που απέκτησαν στον γάμο τους ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός.

Το δικαστήριο αποφάσισε τελικά να απορρίψει το αίτημα για μείωση του ποσού της μηνιαίας διατροφής στο ποσό των 7.000 ευρώ, κι έτσι ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα συνεχίσει να καταβάλλει 18.000 ευρώ μηνιαίως τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, όταν θα συζητηθεί ξανά στο Εφετείο η υπόθεση, μία από τις πολλές που αφορούν το συγκεκριμένο διαζύγιο.