Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε την απόλυτη αλλαγή και εντυπωσίασε!

Τι λέτε; Της πάει;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε την απόλυτη αλλαγή και εντυπωσίασε!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε την απόλυτη αλλαγή πάνω της και εντυπωσίασε τους πάντες!

Το όμορφο μοντέλο είναι κριτής και φέτος στο γνωστό ριάλιτι μόδας του Star, GNTM και έχει αναγνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις με κάθε την εμφάνιση, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει πολύ τα media η νέα της σχέση.

Αποφάσισε λοιπόν να κάνει μία αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και συγκεκριμένα στα μαλλιά της.

Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της hairlook.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να «ανοίξει» τα σκούρα καστανά μαλλιά της και πλέον στις άκρες υπάρχουν διακριτικές ξανθές τούφες.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε την απόλυτη αλλαγή και εντυπωσίασε!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συγκλονίζουν τα λόγια της! «Έχασα 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή»!

Η Ηλίανα Παπαγεωργίου μίλησε με λόγια που συγκλονίζουν! Μεταξύ άλλων είπε: «Έχασα 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή»!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και εξομολογήθηκε πως εξαιτίας της δουλειάς έμεινε πίσω στην προσωπική της ζωή, αλλά τώρα προσπαθεί να είναι πιο χαλαρή και να απολαμβάνει τα όσα έρχονται.

«Γενικά στη ζωή μου είμαι στρατιώτης, αλλά τον τελευταίο χρόνο δεν είμαι γενικά στρατιώτης. Περνάω πολύ ωραία και κάνω πιο πολύ φάση στη ζωή μου και είμαι πιο χαλαρή. Δεν θυμάμαι πώς είναι, με βοηθάει όλος ο κόσμος να το θυμηθώ. Δεν ξέρω πού πάει ο κόσμος, πού βγαίνει, δεν ξέρω τι λένε, τι είναι αυτά τα καινούρια, τι είναι αυτά τα ποτά… Προσπαθώ όμως και χαίρομαι πάρα πολύ. Γιατί «έχασα» 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή, αλλά κέρδισα αλλού και με έφερε εδώ που είμαι σήμερα», ανέφερε.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει χωρίς σουτιέν και προκαλεί πανικό!

Η Ηλιάνα πρόσθεσε ακόμα: «Καλό είναι να υπάρχει συνδυασμός. Αν υπάρχει κατανόηση και αγάπη, όλα είναι ΟΚ. Επίσης, το να έχεις έναν σύντροφο στη ζωή σου που να σε υποστηρίζει, μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα στη δουλειά σου».

Πηγή: protothema.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η «τσουχτερή» ατάκα για την ηλικία που ενόχλησε την Μενεγάκη!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πέταξε μία «τσουχτερή» ατάκα για την ηλικία και όπως φάνηκε αυτό ενόχλησε την Ελένη Μενεγάκη.

Η όμορφη κριτής του GNTM και μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης στον Alpha.

Εκεί η Ηλιάνα μίλησε για όλους και για όλα και μάλιστα αποκάλυψε για την κάθετη πασαρέλα που έγινε ως πρώτη δοκιμασία.

Κάποια στιγμή η όμορφη παρουσιάστρια είπε στην καλεσμένη της: «Ηλιάνα το κορμί σου είναι αξιοζήλευτο…»!

Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απαντά:

«Πλέον δεν είμαι 15 χρονών! Είμαι 30 χρονών και κάνω τη γυμναστική μου, προσέχω τι τρώω… Προσέχω τον εαυτό μου, προσέχω να κοιμάμαι. Βάζω τις κρέμες μου…»!

Αυτή η απάντηση φάνηκε να «έτσουξε» την Ελένη Μενεγάκη, που σε λίγες ημέρες γίνεται 50 ετών και της είπε:

«Το 30 το είπες για να σοκαριστούμε και το λες έχοντας απέναντί σου εμένα; Λοιπόν πάμε σε διαφημίσεις»!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποιος Αργυρός; Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος!

Ποιος Αργυρός; Αναρωτιέται σίγουρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφού αυτός είναι ο νέος της σύντροφος! Είναι επίσης τραγουδιστής και... κούκλος!

Μπορεί μέχρι πρότινος οι δημοσιογράφοι της ζητούσαν να απαντήσει για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τις κοινές τους φωτογραφίες.

Εκείνη ποτέ δεν την είχε επιβεβαιώσει. Πλέον η ερώτηση που θα απευθύνουν στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αφορά τον γνωστό ράπερ SNIK (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Δημήτρη Γιαννούλη) που ανήκει στο δυναμικό της Minos EMI / Universal.

Οι πληροφορίες λένε ότι το ζευγάρι που είναι μαζί τον τελευταίο μήνα, δεν έχει κάνει κάποια κοινή επίσημη εμφάνιση, αν και το Σάββατο επέλεξαν γνωστό cafe-bar του Χαλανδρίου για την έξοδό τους.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποιος Αργυρός; Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος!

Μάλιστα τον Αύγουστο, στα γυρίσματα του GNTM, η Ηλιάνα είχε ανεβάσει ένα βίντεο όπου με ιδιαίτερο κέφι και σέξι κινήσεις χόρευε το Senorita, το νέο hit του συντρόφου της με την Τάμτα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η δουλειά μου δεν αρέσει στο αγόρι μου»!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων «Η δουλειά μου δεν αρέσει στο αγόρι μου»!

Το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή και το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πέντε χρόνια πριν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του «ΦΜ Live» και είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον τότε αγαπημένο της, ο οποίος σπούδαζε αρχιτεκτονική στον Βόλο.

GNTM: Το πρώτο βίντεο της πρεμιέρας! Τι φόρεσαν Καγιά και Ηλιάνα;

Και είχε πει χαρακτηριστικά:

«Το αγόρι μου δεν είναι πολύ ζηλιάρης. Η δουλειά μου δεν του αρέσει πολύ, αλλά τώρα την έχει συνηθίσει. Εκείνος σπουδάζει στον Βόλο, είναι αρχιτέκτονας και έπαιζε και σε ομάδα μπάσκετ του Βόλου. Οπότε έπρεπε να είναι εκεί μόνιμα. Οπότε εγώ μετακινούμαι αναγκαστικά. Το αγόρι μου δεν ήθελε, εγώ έναν χρόνο το κυνηγούσα. Πολύ ταξίδι, πολύ ταλαιπωρία. Νόμιζα πως δεν με ήθελε».