Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ανατριχιάζει με τα λόγια του! «Πέρασε από το μυαλό μου να εγκαταλείψω τη ζωή»!

«Απεχθάνομαι οτιδήποτε έχει σχέση με...»!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ανατριχιάζει με τα λόγια του! «Πέρασε από το μυαλό μου να εγκαταλείψω τη ζωή»!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ανατριχιάζει με τα λόγια του και την εξομολόγησή του! Μεταξύ άλλων είπε: «Πέρασε από το μυαλό μου να εγκαταλείψω τη ζωή»!

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό και μίλησε για όλα!

Ο λόγος για τον ηθοποιό Κώστα Φαλελάκη, ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια έχασε τον συντρόφου του, Μηνά Χατζησάββα.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ανατριχιάζει με τα λόγια του! «Πέρασε από το μυαλό μου να εγκαταλείψω τη ζωή»!

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

«Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων οι οποίοι είναι μεταφυσικοί και πιστεύουν πως υπάρχει μετά θάνατον ζωή, κάτι που δεν συμβαίνει στη δική του περίπτωση. Είμαι άθεος και απεχθάνομαι οτιδήποτε έχει σχέση με το μεταφυσικό, μια και δεν το συνάντησα ποτέ. Θεωρώ πως έχουμε πολύ χρόνο σε αυτή τη ζωή -που πολλοί τη θεωρούν μικρή- για να καταφύγουμε σε μια μετά θάνατον ζωή και σε μια μεταφυσική. Ωστόσο, αυτό που θέλω να σου πω είναι πως η παρουσία του Μηνά είναι πιο παρούσα από ποτέ.

Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Δέχτηκα απόπειρα βιασμού! Μου είχαν σκίσει το πουκάμισο»!

Η αγάπη μπορεί να είναι άυλη έννοια, αλλά δημιουργεί ένα μεγάλο εκτόπισμα στην πραγματικότητα. Επομένως είναι ύλη, η οποία εξακολουθεί να υφίσταται. Αυτό το εκτόπισμα το νιώθω και ήταν από τις αιτίες που εξακολουθώ να είμαι στη ζωή. Πέρασε από το μυαλό μου να απαξιώσω τη ζωή και να την εγκαταλείψω. Σκέφτηκα, όμως, πως αυτά τα φωτεινά χρόνια και αυτή την αγάπη που έζησα με τον Μηνά αν φύγω θα χαθούν. Οπότε, είμαι εδώ σαν μάρτυρας, με την έννοια της μαρτυρίας ότι συνέβησαν όλα αυτά και θα συνεχίσω να είμαι».

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ανατριχιάζει με τα λόγια του! «Πέρασε από το μυαλό μου να εγκαταλείψω τη ζωή»!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχασα σε ένα βράδυ 1 εκατομμύριο ευρώ»!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχασα σε ένα βράδυ 1 εκατομμύριο ευρώ», καθώς έκλεισε το μαγαζί που είχε ανοίξει.

Μίλησε για την οικονομική καταστροφή που υπέστη πριν από μερικά χρόνια και τον ανάγκασε να γυρίσει στην Κρήτη.

Έκανε τις αποκαλύψεις στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πώς μέσα σε μόλις ένα βράδυ έφτασε στο σημείο να χάσει 1 εκατομμύριο ευρώ. «Είχα ένα όνειρο, ένα μεράκι, γιατί η πατρίδα μου είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, να “φέρω” την Κρήτη στην Αθήνα. Το έκανα αυτό, αλλά για να το κάνεις δεν πρέπει να έχεις μόνο το μεράκι, αλλά πρέπει να είσαι και επιχειρηματίας. Και το επιχειρείν είναι επικίνδυνο. Όσα λεφτά είχα, τα έχασα. Χάθηκαν πολλά. Γιώργος Παρτσαλάκης: Με τσιγάρο στο στόμα αποκάλυψε τον μεγάλο καημό του!

Το ότι έκλεισε το μαγαζί τότε, χάθηκε μέσα σε μια νύχτα ένα εκατομμύριο ευρώ. Χάθηκαν όλα, καταστράφηκα οικονομικά. Έκανα ένα τεράστιο μαγαζί, 180 καθίσματα, το οποίο το “έντυσα” με ό,τι μπορείς να φανταστείς, με πανάκριβα υλικά κ.λπ. Ήθελα να κάνω όχι μια ταβέρνα κρητική, ένα εστιατόριο γιατί η Κρήτη έχει ένα σπουδαίο φαγητό και που μπορείς σε ένα πολιτισμένο χώρο να φας ένα σπουδαίο φαγητό. Αυτό ήθελα να κάνω. Χάθηκαν τα λεφτά και βρέθηκα στο μηδέν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

undefined

Ο ηθοποιός ξαναβρήκε όμως τις ισορροπίες του. «Ναι, κατέβηκα έναν χρόνο στην Κρήτη μόνος μου στο πατρικό μου, μάζεψα λίγο τον εαυτό μου και είπα “θα συνεχίσεις”».